Na narodeniny ma opustil
Ahojte som tak zúfalá
A taká zalubena , priateľ ma dnes na moje narodeniny opustil , chystala som oslavu jednoducho mi napísal že dnes nepríde a mam mu dať pokoj
Ta bolesť je neskutočná , odpustili by ste mu to ?
Mna ex opustil v den statnic. Jedine plus,ze mi to povedal az po statniciach a nie predtym. Bol to strasny pocit. Ked som zostatnicovala bola som najstastnejsia na svete,doslova som sa vznasala od stastia,tesila na krasny zivot a potom bum... myslela som,ze sa mi sniva. Znicil vsetok moj pocit stastia,prisla beznadej. Ale dnes viem,ze nic lepsie sa mi nemohlo stat. Aj od tvojho to bolo chrapunstvo,ale zivot ide dalej. Je mi luto,ze v den narodenin zazivas taketo trapenie. Teraz su slova zbytocne,kazdy si to musime sam odzit a odsmutit,ale ver tomu,ze bolest aj hnev casom odide.
Mna opustil v den plesu na ktory sme mali ist.Ja nachystana,saty, kadernicka, dohodnuta partia.. Nebudem ti opisovat moje pocity,lebo sama to zazivas.Ale casom pochopis ako dobre sa ti stalo.
Všetkým Vám dakujem za povzbudenie , veľmi ma to trápi mam 27 mam pocit že už nikdy nebudem mať rodinu a to je všetko po čom túžim :(
@esterka13 Ano odpustila by som mu, a to preto, aby som sa tym ja nezozierala. Ale to neznamena, ze by som s nim nadalej bola.
@esterka13 mňa opustil na Valentína - nič lepšie sa mi nemohlo stať 😀 Bude to znieť ako klišé, ale ono to prebolí a naberieš späť silu ísť ďalej. Užívaj si teraz slobodu a ten krásny vek.
@esterka13
Ahoj. Prezrela som si tvoje staršie diskusie a som trošku zmätená. V októbri 2022 si prišla o malinké, v januári 2023 ste sa s priateľom snažili opäť. Na začiatku februára 2023 ťa priateľ opustil a na konci februára 2023 si sa znova snažila otehotnieť. O bábätko si sa pokúšala ešte v máji 2023. Ale po dvoch mesiacoch - v auguste 2023 si užila tabletku po. A teraz v septembri 2023 zas rozchod.
Ty si sa dala opäť dokopy so starým priateľom či ako? Ak dnes píšeš o tom istom chlapovi, čo predtým, tak to je teda pekný prípad :( Tomu by som už šancu nedávala...
Je to ťažké, ale možno ti dal ten najlepší darček aký mohol..
Ja ani necitam komentare, lebo sa to neda..
Preco chlap, ktory zenu nemiluje a z toho dovodu sa s nou rozide je automaticky debil? Preco by sa mal vobec ospravedlnovat? Za co,za to ze je uprimny a netaha ju za nos dalsich 5 rokov? Za to, ze sa nemieni obetovat a chce si najst partnerku, ktoru bude lubit? Za to je debil?
Zeny, fakt ste hrozne!
A s prepacenim, keby mne nejaka zena milionkrat za den volala a pisala, tiez by som sa s nou radsej rozisla cez sms, pretoze ocividne nezvlada situaciu a nie kazdy je ten typ pol dna stravit vysvetlovanim, tisenim a chlacholenim dospeleho cloveka... mrzi ma, ze si na narodenina precitla, ale zivot ide dalej, otrasies sa a hotovo, nie si prva ani posledna, rozchody su uplne normalna sucast zivota

@beata_k presne to som hovorila prečo si na to nevybral iný deň