Nadávka od muža
Ahojte, ani neviem ako zacat. S manzelom sme spolu 5 rokov. Za ten cas sme si presli vsetkym moznym, pretoze nemame deti. Hlavna chyba je na manzelovej strane, ale vekom uz ani moje vajicka nie su v top forme (ja mam 38, on 42). Mam za sebou 9 cyklov IVF, 19 vkladov a nic. Nikdy som mu nevycitala, nehovorila nic v tom zmysle, ze je to kvoli nemu. Ale on, ako sa sprava poslednu dobu, nemam slov. Za vsetko mozem ja, kvoli mne sa neuchyti embryo, od toho, ze pijem kavu, som v strese, smutna (ako by som nebola, ked je stale len a len zle a kazdy pokus je neuspesny) a proste vsetko hovori, ze je to len a len moja chyba. Uplne mu preskakuje. Obvinuje ma z uplne nezmyselnych veci a pri poslednej hadke to zavrsil slovami “pal do pice”. A pritom, vsetky vysetrenia, vsetky injekcie, zakroky absolvujem ja. Ja uz naozaj nevladzem a neviem, co mam robit. Velmi ma to ranilo a aj ked je to zvlastny typ cloveka, take nieco som nikdy necakala.
Asi je na case dat si zbohom, ak sa s tym proste nevie zmierit a vsetko ti bude takto vyhadzovat na oci, to nema zmysel, aby si sa ty v takomto vztahu trapila
Bud rada,ze sa ti s nim nepodarilo.Zbal sa a chod od neho co najdalej
Nuž, treba prestať pána "chrániť" a pekne od pľúc mu povedať, že z vás dvoch je on ten, čo mi nie je schopný spraviť dieťa a evidentne mu z toho prepína tak veľmi, že sa znižuje k vulgarizmom. A ze keď sa opovaži ma podobným spôsobom osloviť ešte raz, vymením jeho prázdneho vtáka a nevymachanu papulu za niekoho slusnejsieho a plodnejsieho.

@nevludna Je to tazke, pochadza z chudobnych pomerov, sama nema nic usetrene a je to velmi romanticka dusa, ktora si myslela, ze nasla svojho princa. Ten z nej ale namiesto princeznej spravil len Popolusku zo zaciatku rozpravky. Raz som s nim mala vazny rozhovor a povedal mi, že ja som typ zeny, ktory by on nezniesol (vraj prilis dominantna a prilis samostatna), nase vztahy su take, ze je to kamarat mojho muza, ale netajim sa tym, ze ho povazujem za nezodpovedneho darebaka a frajerkara (uz parkrat ledva utiekol hrobarovi z lopaty, a do tych situácii sa dostal svojou vinou). Ale jeho zeny hrozne zeru, stale ma okolo seba obdivovatelky, od 18 do 55 rokov, lebo ze on je taky chlapcensky zlaty... Moj muz bol tiez doteraz slepy, uznaval, ze ma muchy, ale ze a ako je hnusny aj na snubenicu, to zistil az tento vikend.