icon

Nahé dieťa na sociálnych sieťach

5. apr 2022

Ja by som len chcela podotknut ze je maximalne nevhodne davat na socialne siete svoje nahe dieta. Aj ked napriklad nie je uplne hole ale intimne partie zakryva kusok latky ale pomimo vidno ze je hole! Nechapem vas matky ako toto mozete robit. Jednak je to nevhodne pre to ze ked to dieta vyrastie a po druhe nikto nie je zvedavy na to!

A druha vec. Vy si fakt myslite ze je niekto zvedavy na vylucky vasho dietata? Ci uz vrchom alebo spodkom??! Žasnem…..

Tieto veci proste nepatria na internety!!!!

Tuto diskusiu som zalozila len preto ze dufam ze tie co to robite si vstupite do svedomia a prestanete s tym.

Strana
z3
karolinakr
5. apr 2022

Čistemu je všetko čiste, uchylak bude všade hĺadat uchylarňu treba byt opatrny..

dorinecka45
5. apr 2022

@laurita285 a vies co? uzivaj si tu nevedomost.

viestta
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
5. apr 2022

@viestta 🤣

nykkushka
5. apr 2022

@sonia_wiener áno, dosť možné, že je vychcaný ale pointa je inde - rodičia dali do obehu jeho nahú fotku, to robí v dnešnej dobe veľa rodičov a nemusí sa im to v budúcnosti vyplatiť. Mne ako dospelej by sa nepáčilo, keby nájdem na FB mojich rodičov fotku mňa bábätka s rozčapenými nohami, že mi je vidieť až do žalúdka, poprípade keď sedím na WC alebo niečo podobné.
ale tak nech si všetci robia ako uznajú za vhodné, mne to môže byť ukulele 🙂 ja sa riadim vlastným rozumom a som rada, že moje okolie to vníma rovnako/podobne 🙂

dadis
5. apr 2022

Asi som sama jedina, co hole dieta na socialnych sietach nevidela hadam aj 10 rokov? Si myslim, ze osveta v tomto smere je silna, kto nepochopi, tak nepochopi, tato diskusia urcite nepomoze. Za dieta su zodpovedni rodicia, je to hlavne ich rozhodnutie. Nerozumiem ako toto moze niekoho vobec zaujimat, ked je milion podstatnejsich veci, ktore by clovek vedel a mohol riesit..

vladkototh
5. apr 2022

Nerieš to a máš pokoj 🤣

akonetopier
5. apr 2022

@lubkavargova1 oh. Johnny depp mal film na tuto temu Bojovník The Brave (1997), videla som to dávno a teraz som si nan spomenula. nie je to moc znamy film, je este z cias ked depp tocil skvele veci. https://www.csfd.cz/film/18585-bojovnik/prehled/

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
zorkahorka
5. apr 2022

Preco si myslus,ze maminy nevedia, co sa moze stat,ak na web zavesia foto svojho duetata?je to ich vec. Asi sa nad tym nezamyslaju alebo im to je fuk. Tymto príspevkom nic nezmenis

autor
5. apr 2022

@cocolino234 a uvidi ma ten clovek ked to ja nahlasim alebo je to anonymne?

autor
5. apr 2022

@cocolino234 na fb mylsim

akonetopier
5. apr 2022

na fb je to anonymne

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
krisbar
5. apr 2022

Hlavne si mamicky neuvedomuju, ze na takychto forach sa objavuje aj vela pedofilov a fotky stahuju a uklafaju na svoje uloziska, alebo predavaju do databaz. Bohuzial svet je velmi zle miesto.

sparrows
7. apr 2022

@lubkavargova1 ja som sledovala prípad Josha Duggara z minulého roka a že vraj títo ľudia sa tam dostávajú po známostiach a za ten najhorší materiál, ako je napríklad Daisy’s destruction - negooglite si to, musia aj oni niečom prispieť (fotkami alebo videami)

lubkavargova1
10. apr 2022

@sparrows presne si to zadefinovala, aj taka je urcita forma.."nieco za nieco"

yvanielka
18. apr 2022

@sparrows preboha :( tak toto som ozaj nemala googlit. Je neskutočné aké zvery žijú na tomto svete! A najviac ma desí, že sa to niekde deje aj teraz, chce sa mi vracať

sparrows
18. apr 2022

@yvanielka no, je to hrozný humus. A keď si predstavím, že o tom hovorili ako o nejakom VIP materiále 🤢 zvrátené

Strana
z3