Môžem niekomu zabrániť ďalej prispievať do mojej diskusie?
Odteraz už áno!
Ak si diskusiu založila ty, môžeš konkrétnemu používateľovi zastaviť ďalšie prispievanie v tejto jednej diskusii.
Túto možnosť môžeš využiť napríklad vtedy, keď niekto opakovane narúša tvoju tému, provokuje, vysmieva sa alebo odbieha od témy a ty chceš, aby diskusia ostala príjemná a k veci.
Nejde o nahlásenie adminom ani o celkové zablokovanie používateľa na Modrom koníku. Vylúčenie platí iba v tvojej konkrétnej diskusii.
Čo sa stane po vylúčení používateľa?
* Do tvojej diskusie už nebude môcť pridať nový príspevok.
* Jeho staršie príspevky zostanú v diskusii zachované.
* Diskusiu bude môcť naďalej čítať.
* V ostatných diskusiách a častiach Modrého koníka sa pre neho nič nemení.
* Funkcia funguje aj pri anonymnej diskusii alebo anonymných príspevkoch.
Ako používateľa vylúčim?
1. Pri jeho komentári klikni na malú šípku „Viac“ v pravom hornom rohu.
2. Vyber možnosť „Vylúč z tejto diskusie“.
3. Používateľ už nebude môcť do diskusie ďalej prispievať.
Čo uvidí vylúčený používateľ?
Namiesto políčka na napísanie odpovede sa mu zobrazí upozornenie:
„Do tejto diskusie už nemôžeš prispievať. Autor diskusie môže vo svojej téme zastaviť ďalšie prispievanie ktoréhokoľvek používateľa. Diskusiu môžeš ďalej čítať.“
Používateľ teda diskusiu naďalej uvidí a môže si ju prečítať, ale už do nej nebude môcť napísať.
Ako vylúčenie zruším?
Ak si to rozmyslíš:
1. Pri príspevku používateľa znova klikni na šípku „Viac“.
2. Vyber možnosť „Zruš vylúčenie z diskusie“.
Používateľ potom bude môcť do diskusie opäť prispievať.
Dobré vedieť:
Možnosť vylúčiť používateľa vidíš iba ty ako zakladateľka diskusie. Ostatným používateľom sa v menu nezobrazuje.
Ak niekto porušuje pravidlá Modrého koníka, napríklad uráža, šikanuje alebo zverejňuje nevhodný obsah, jeho príspevok môžeš zároveň nahlásiť cez modrý trojuholník s výkričníkom a možnosť „Nahlás nevhodný príspevok“. Na príspevok sa následne pozrie aj náš tím.
Ďakujeme, že pomáhaš udržiavať diskusie príjemné a užitočné pre všetkých 💙
Viac informácií: https://www.modrykonik.sk/faq/mozem-niekomu-zabranit-dalej-prispievat-do-mojej-diskusie/
Modrý koník team
inak to blokovanie je dobrá somarina, akože sorry modrý konik. nech užívateľ nevidí príspevky čo píše blokovaná osoba. alebo nech aj blokovaná osoba nemohla reagovať na toho kto ju zablokoval - to všetko je ok.
ale bolo by rozumnejšie aby blokovaný aspoň videl príspevky od toho čo ho zablokoval.
videla som v jednej diskusii kde sa bavili užívatelia na úkor zablokovaného - a ten o tom ani nevedel...
Keď je raz svokra zlá, tak je zlá a vy tu nebudete urazenej matke písať, že chybu robí aj ona.
A platí, že svokra je zlá a koniec
Ja mam otazku, prosim modrykonik o odpoved. V skupinach neplanujete zaviest zablokovanie osob? Lebo, na ploche sa da zablokovat, aj v diskusiach sa da zablokovat. Jedine v skupinach vidim prispevky aj od osoby, ktoru som zablokovala. Vopred dakujem za info
No je tu pár žien, ktoré si myslia, že len ich postoj, názor, pohľad a urážanie s nesúhlasnymým al. iným stanoviskom je správne. Tie si tu budú konečne všetky v jednom príspevku pritakávať. Ostatok, teda tí zablokovaní budú hlupáci a nevzdelanci.
Vsetko cas ukaze,ako to bude vsetko fungovat.Ale clovek si aj tak dokaze precitat napr.kto koho blokol,co pisal,alebo kto blokol.Staci sa napr.odhlasit a vsetko je vidiet.
Toto by bolo fajn, keby som mohla vylucit aj uz zablokovaneho pouzivatela, nech mi v teme nespamuje
Toto by bolo fajn, keby som mohla vylucit aj uz zablokovaneho pouzivatela, nech mi v teme nespamuje
@anonym_58425e ved zablokovany ti nemoze prispievat do temy
Nepaci sa mi to
Lebo tak isto téma je užitočna aj pre iných
A ostatní neuvidia reakciu niekoho o koho by napríklad stáli alebo bol prínos, len pre antipatie autora
Zlé
Ak bude mat niekto iný názor-dostane vylúčenie z diskusie😁paráda
Diskusie sa budu niesť v pozitívnom duchu a autor bude čitat len to, čo chce a toho kto ho bude tlapkat po chrbte 👏a súhlasiť s jeho názorom.
Dosť nešťastne formulované...
Existuje vôbec niečo také ako "Moja diskusia?"
Čo zverejním na webe to už prestáva byť "moje" a stáva sa verejným.
A to bude potom akože diskusia? 🤣🤣 Kto bude diskutovať? Autor a pritakávači? To bude veľmi podnetné. Modrý koník, ste tam úplne mimo.
Hurá ješitnosť 😀
Bola by to dobra funkcia, ak by sa realne vyuzivala len na dany ucel. A to sa nestane.
Čítať diskusie, čo su pre všetkých so selektovanymi názormi autora😱
Veľmi veľmi zlé
Preto tu ľudia chodia lebo tie diskusie su prínos aj pre iných a nie len jedneho človeka
Veľmi veľmi zlé a diskriminujuce, keď používateľ nic neporušuje ale len niekomu sa ,, nepáči,, tak ma smolu a aj ostatní čo stoja o jeho názor
diskusia vedie k činnosti diskutovať - teda viesť vecný rozhovor, debatovať, vymieňať si názory s inými ľuďmi o určitej téme, probléme či návrhu s cieľom pochopiť rôzne pohľady a nájsť riešenie. každý povie svoje myšlienky a počúva druhých. získa sa viac uhlov pohľadu. cieľom je porozumieť problému, poučiť sa alebo dospieť k dohode...
takto to budeme mať cakum prásk - dohoda hneď na začiatku 😂😂
A preto sem aj chodím
Lebo okrem porušovania pravidiel nikto mne tu osobne nefiltroval iné príspevky, názory
A teraz nútené bude cudzia osoba lebo JEHO téma filtrovať čo mam od.koho čítať a od koho čítať nebudem! som rozculena vážne!
@modrykonik Takže autor diskusie bude môcť kľudne diskutovať len ľuďmi, ktorí zdieľajú jeho názor a ostatných vylúčiť. To už bude len úroveň diskusie. Uzavretý/a vo vlastnej echo chamber.
@modrykonik Takže autor diskusie bude môcť kľudne diskutovať len ľuďmi, ktorí zdieľajú jeho názor a ostatných vylúčiť. To už bude len úroveň diskusie. Uzavretý/a vo vlastnej echo chamber.
@pr85 a pritom toto je dávno možné - vedia si vytvoriť vlastnú skupinu ...
Ja to vitam... odstrani sa sikana
@reela ale na to ma slúžiť nahlasovanie
A nie , že tu hocikto v hocijakých temach hocikoho zablokuje a ja/my všetci vlastne budeme čítať ,len to čo sa páči čítať autorovi
Baby a chalani
Bohvie kto v akých témach budete zablokovaní ale vela názorov a postrehov bude mi chýbať a diskutovať s vami
Aby ste vedeli, keďže už tu bude fungovať takáto filtrácia
Takže doteraz vám ďakujem za super diskusie bez ohľadu aj keď názory neboli spoločne
@reela neodstráni. tie čo blokujú sú zväčša šikanátorky - viď niekoľko nickov tu, ktoré buď dali zablokovať alebo vyštvali ....
@biba_18 Presne, tie čo blokujú, su problematické osoby, a najväčšie sikanatorka, dokonca jedna sa tu chválila, že 20-30 ľudí si blokla, veľa to o nej vypoveda.Neznesu iný názor, a neviem si predstavit ako funguju v realite, alebo iba tu si svoje chabé ego zdvíhajú lebo v realite musia suchat nohami a nemajú žiadne slovo
A tak ziju konikom.. kde sa hrajú na nieco čím nie su

Konecne mozeme odfiltrovat to co nam nesadne do kramu a tvarit sa ze to neexistuje. pokrok sa neda zastavit.
Kazdy obhajca "slobody slova" privita moznost vyhucat si tu svoju "pravdu" uplne bez moznosti spätnej väzby a opozicie.