Nahlásila som švagrinú kvôli karanténe -teraz som čierna ovca rodiny.
zienky v stredu som nahlasila svagrinu ktora sa vratila z francuzska ..samozrejme karantena 0 bodov.ani sa nedala testovat nic..veselo si lajbzovala hore dole..po rodine ( nas nastastie nie)..tak som ju nahlasila..uz je rozhodnute ze musi zaplatit pokutu za nedodrzanie karanteny..teraz ma vsetci v rodine neznasaju..svokra mi nevie prist na meno..takze tak 🙂
@deedol minulu nedelu sa vratila..pochodila rodinu, bola v praci za kolegynami..na kaickach hore dole..v stredu som ju nahlasila..v sobotu mi volala svokra ze koli mne ide dostat pokutu
@veronikaszabova tak potom nedostane pokutu, nie? co nic nemeni na tom, ze by mala sediet doma na riti (ako my ostatni, co sme ani nikde neboli...)
@deedol nie, pokutu nedostane. Ale na riti ma doma sediet.
Akože toto šialenstvo okolo toho narobí ešte veľa zbytočnej škody....že ľudia utrpia zdržovaním liečby, zákrokov potrebných napr. v onkologii kde aj včasná dg. je dôležitá a život v mnohých prípadoch zachranujúca. Ale čo tam po onko pacientoch, keď sa rieši korona na ktorú stále zomiera oveľa menej ľudí ako na iné choroby vrátane chrípky. Bože tá sila médií....
Mala si ju nahlásiť anonymne
@anonym dobre si urobila. Len by ma zaujimalo, odkial vedela, ze si ju natrela ty.
a preco si sa priznala? ved si ju mala nahlasit a byt ticho
Dobre si spravila
A s kade vedeli ze ty si ju nahlasila ja by som sa nepriznala 😆
Tak ziadna pokuta.
tak jej treba, dobre si urobila,, a ja by som ešte naložila aj svokre..serú ma takýto smradi..
@evittam ale tyka sa to vsetkych, ktori sa vratili zo zahranicia. Toto opatrenie bolo iba sprisnene. Ved ak mam svedomie, tak budem sediet na zadku, nech sa vratim hocikedy, ked je takato situacia. Myslim, ze nie je cas sa hrat na cisla
Pokutu nedostane, mala byt doma jasne...ale povinne bolo az od 13.3 od 7mej takze nechapem na čo to bolo dobre? Bo pokuta ziadna a este bude behat naschval, bo vidim ze sa asi mate v laske 🙄 nam povedali rovno nech ani neskusaju nahlasovat nejakyxh co sa vratili pred tyzdnom dvomi, to je na ich osobnom uvazeni a zodpovednosti ...zaujimaju ich ti, ktori sa na to vylaslu po povinnom datume
Dobre si urobila, si zodpovedná a čestná. Takou aj ostaň. 👍
@stanislavicenka Ja nikde nehovorím opak. Skus aj citať. Ale proste nedostane žiadnu pokutu. Bohužiaľ.
neni to kvoli tebe ALE KVOLI JEJ HLUPOSTI!!!
Mali by sa ti podakovat
Urobila si správnu vec. Ťažké rozhodnutie, ale správne
Tak jej povedz nech sa ukľudní aby neskončila na ste kvôli tomu a potom bude spokojna
@zazvorka87 Vieš prečo je situácia aká je? Vďaka lahkovaznym tupelam ako ty. To nemá nič so zákernosťou
Ja vam skladam klobuk dole.. ste objektivna a stojite si za pravdou a to sa rata! 👍
Nielen pokutu takýmto ľuďom ale aj verejnoprospešné práce v nemocniciach roboty tam bude dosť...

a ludia by mali byt natolko zodpovedni, ze budu dodrziavat karantenu dobrovolne, nie len pod tlakom statu a pokut a od stanoveneho dna, ale aj ti, co sa vratili skor.