Nahneval sa kvôli uloženej karte
Ahojte bývam s priateľom 2 roky a z toho už máme spolu aj ročného syna.. Priateľ je rozvedený a bol dlho vo vzťahu..Presťahovala som sa za priateľom k nemu do bytu a čo sa týka priateľa tak strašne sa nehneval keď som si uložila jeho údaje účtu na platenie z Číny atď... Pár krát sa objednávalo z môjho telefónu takže preto...Inkaso platí on a zo stravou ideme na poli... Čo si o tom myslíte? Opýtal sa ma že či by s bola v pohode ja keby má môj celý účet uložené on v telefóne.. Akože WTF? Prečo by mi to malo vadiť keď sme rodina a spolu bývame? Toto som mu na to povedala a odul sa a šiel radšej do druhej izby...
@oliolijanka, inak si normálna??? TY sa tu nadchýnas, ake boli ženy strašne rafinovane, keď našli MUZOVE peniaze a minuli ich. Mne pripadá uchylne, aby v partnerstve (a je úplne, ale ze úplne fuk, či sú to manželia ci nie) boli delené na tvoje a moje. Ale stane sa mi, že mám na účte odložené peniaze na darček alebo na niečo, čo sa chystám vyplatiť a vadilo by mi, keby tieto peniaze môj partner použil bez dohody so mnou. A naopak. Alebo nechal moju kartu uloženú na stránke pochybnej kvality. Alebo v obchode. Práve preto, lebo žijeme spolu, komunikujeme a vážime si jeden druhého, nepotrebujeme si rafinovane nájsť utajované peniaze. Nie je moja vina, že ty to tak doma nemáš. Ale láskavo vypúšťa svoju latentnu agresivitu na inom mieste. Ta konina o rodine len v manželstve z mojej klávesnice (ani hlavy) nepochádza, to plačeš na nesprávnom hrobe.
@vroni presne som takto aj ja nastavená...a inak ja som mužovi nikdy ani do peňaženky...a ani do mobilu nevliezla...je to jeho ...jeho súkromie...aj čo sa peňazí týka.
@vroni Ze latentna agresivita...😁🙈
Vsimni si, ze si ma musela obvinit zo skrytej agresivity, lebo ziadnu inu agresivitu v mojich slovach nevies najst.
Ale jediny, kto utoci, si tu ty. Ty si zautocila na mna, za moj nazor a ty ma tu nepriamo obvinujes z nenormalnosti a uchylnosti a teda priamo z agresivity😊
Uprimne ti nerozumiem, o com ma tu chces presvedcit. A preco je pre teba dolezite, dokazat mi, ze som zla, alebo ma vyhnst z tejto diskusie. Je pre teba dolezite mat v tejto diskusii spravnejsi nazor ako mam ja? 😀
@oliolijanka a čo majú ešte také spoločné okrem dieťaťa? Čo sa na tom divíš. Z právneho hľadiska nie sú si nič. Preto mi príde absolútne scestné zobrať údaje z karty svojmu partnerovi
@cucoriedkacucoriedka ja keď idem mužovi do peňaženky, tak sa ho slušne opýtam. A to sme spolu cez 20 rokov a sme manželia, čiže všetko spoločné aj právne. Jednoducho mi to príde drzé, aby som mu liezla do jeho peňaženky, platobnej karty či do mobilu. Vždy sa spýtam alebo ho informujem, "počuj idem si niečo kuknúť cez tvoj mobil". To isté opačne. Si neviem predstaviť, že by sme spolu len chodili a idem a uložím si j údaje z jeho karty 😀
@oliolijanka, nerozumieme si. Ja vôbec neviem, aká si a nie si. Jednoducho nesúhlasím s tvojim názorom a vysvetľujem prečo. Neviem, kde si nasla útok, plky o tom, ako žijem a koho ti je ľúto su v tvojom a nie v mojom príspevku.
@sasa1310 Autorka svojmu partnerovi udaje z karty nezobrala. On jej ich dal, ked cez jej telefon spolu nieco kupovali predtym.
Mozno vedome, mozno nevedome tie udaje v telefone ulozila. Mozno si chcela ulahcit nakup v buducnosti, ked budu spolu nieco kupovat.
Partner ju neobvinil, ze mu peniaze ukradla, ani ze nieco bez jeho vedomia nakupila. Hneval sa, ze mala jeho kartu ulozenu v jej telefone. To je vsetko. Nic viac sa neudialo.
Vsetko ostatne, ako kradne peniaze uplne cudziemu cloveku, ktory ju nema rad, lebo s nim nema majetky iba dieta, bolo domyslene tu na mk.
I tak nechapem co sa tu riesi na 6 tich stranach .. jednoducho sa mala spytat a hotovo, toto si ani manzelia k sebe nedovolia ... Samozrejme, ze je nahnevany, ked este aj ulozila kartu na alie..
Večer v posteli som precitala tuto temu priatelovi a on povedal “no a?” Šak to je normalne ked su spolu.
Ponaucenie pre mna… od dnes vsetko nakupujem z jeho karty 😂
@shewinka Tvoj priateľ bez problémov zverí svoju hlavnú kartu k hlavnému účtu, kde drží výplatu nejakej čínskej stránke? Bezpečnosť mu nič nehovorí?
Ani pri slovenskej stránke nemáš istotu, že obchodník neurobí nejakú chybu.
Bazar.sk stiahol užívateľom mnohokrát už zaplatený poplatok, vyčerpal bankový účet
http://www.dsl.sk/article.php?article=24367
@sasa1310 úplny súhlas...a tak by to malo byť...tak to mám aj ua
@shewinka 🤣🤣🤣🤣....využi šancu....že pozdravujem;)
@cucoriedkacucoriedka viem pozicat frajera na vikend za maly poplatok. Vie aj varit 😂
@shewinka davaaaaaj🙂

Bez opýtania? Ty si takto úplne normálna? Nie ste manželia a uloziš si údaje jeho karty, bez toho any si mu povedala? Aj manželovi by som o tom najskôr povedala.