Nahnevaná sama na seba
Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)
A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦♀️
Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫
Veď napíš trochu viac. Ozval sa? Pozval Ťa niekam?
@h2 ahoj tak len pre info
Ano stretli sme sa. Je neskutocne casovo vytazeny a vidime sa malo. Viacmenej aj mne sa da akokeby len kazdy 2hy vikend. Casom sa to mozno zmeni, lebo planuje zmenit pracu, ale tak uvidime
Neviem ci pri takto malej frekvencii sa to jiekam pohne 🙂
@h2 ahoj. velakrat ked citam toto forum, tak vidim, ze autorka tema sa vo finale nijak nevyjadri. ja idem napisat, ako toto cele skoncilo. ano, vtedy v auguste sa ozval, potom sme sa vidavali vzdy ked sa nam dalo. spatne ale musim podotknut, ze to chcel ON. davala som si pozor na city, nechcela som do toho prepadnut, stale mi svietila kontrolka toho, ako ma nechal na zaciatku tie dni cakat bez ozvania sa. nakoniec, ked ma recami obalamutil, aj jeho presvedcivymi pohladmi a peknymi gestami, som sa jasne ze citovo naviazala a ked som to dala na javo, tak panko cuvol. bez vysvetleni. ked som to chcela ukoncit hned ako som citila zmenu, tak to este on natiahol s tym, ze vsetko je OK. po par mesiacoch, ako nemal n ikdy cas, som pochopila, ze je to cele len zla hra. takze ponaucenie pre mna ale aj pre ostatne - ked je zaciatok divny, dobre to nemoze dopadnut 🙂
Čo znamená spoznala som sa s chalanom bol velmi milí a bola som s nim vonku ked sme prisli mi zacal davat na javo ze somnou chce nieco mat a ze sa mu pacim ale zrazu mi ani len nenapise a nechce si somnou pisat:((

@h2 no nieco sa pohlo uvidime :.. nechavam tomu cas a priestor …