icon

Nahnevaná sama na seba

10. aug 2021

Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)

A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦‍♀️

Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫

andrea78
11. aug 2021

Nestacilo 1x. A ma to jednoduchy dovod. A vies preco? Lebo ako si pisala, trvalo to tak minutu, takze z pohladu chlapa zlyhal. Pisala si, ze sa zdalo, ze ho to mrzelo. Tomu ver ze mrzelo, ktoreho chlapa by nie, lebo aj ego ma svoje potreby😀. Neplanoval sa ozvat, ale zavolala si mu Ty. Tym si sa mu zase ponukla. Myslim, ze po fiasku si ho tym aj prekvapila, ze by si mu ,,dala,, zase. Mal moznost reparatu. Vysla, mohol byt pokojny a spokojny, ze je predsalen chlap. Ak zavolas zase, skonci to rovnako. On sam sa neozve, nakolko zaujem nema, vychadzajuc z toho, ze ak by mal, sprava sa inak. Ak by si sa po tom prvom raze neozvala, neozval by sa ani on a tym by to haslo. Nekontaktuj ho, nic tym nedosiahnes, resp. nedosiahnes to co chces, len budes v pozicii , v ktorej byt nechces. Ak by mal zaujem hoci aj o kamaratstvo, stretnavanie ako kamarat, pokecy, milenecky vztah, cokolvek, ozve sa sam.

bluka2
11. aug 2021

Samozrejme, že mu nič nepíš. Fakt si taká zúfalá? Ak chces niečo písať, radšej to odišli kamarátke ..

mimka1402
12. aug 2021

Som o necelú polovicu mladšia než ty, niečo podobné som mala 3mes dozadu, chlap starší odo mňa okolo 30tky,boli sme pomaly naj kamoši cc 10mes, páčilo sa mi, že vedeli sme o sebe všetko, jeho kamoši o mne vedeli moji o ňom...Keď začal ma jasnejšie baliť tiež som nechcela nič skoro, keďže sex pred ním bolo znasilnenie, takže som bola dosť bojazliva a pôsobil taktiež na mňa dojmom dobrého chlapa, ale silný workolik. Vyspali sme sa na moje pomery skoro... Bola som na mesiac preč nevideli sme sa o tom sexe. Bohužiaľ ten sex bol sklamaním pre mňa, aj keď po tom on chcel niečo viac. Vedel priamo pred tým všetkým, že som mala 2 partnerov a nie som na jednorazové veci. Aj keď som zo styku nič nemala, kvôli sympatiam som hľadala spôsob ako by do budúcnosti to mohlo ísť. (Bol vybaveny silno podpriemerne, ale mal vysoké sebavedomie takže to človek inak vníma) Po (10mes sme písali 24/7 atď, ako kvôli mne nespal lebo so mnou chcel komunikovať... Zrazu o nejaké dva týždne bol iný. Mala som ísť za ním. Ale nevyšlo to... Nepriamo to zvaloval na nejakú chorobu o ktorej nepovie nič (ja vydesena, že chúďa co vážne) potom zas práca, rodinné problémy, únava. Aby vyviazol ako dobrák.A zrazu už nič. Ozvala som sa po pár dňoch a odmlke, dostala som ospravedlnenia, že ozaj je unavený. Ešte ja hlúpa som mu domov poslala darček aby som zlepšila to ťažké obdobie...
Vieš čo sa stalo? Narazil si inú. Keď som sa pýtala priamo zapieral. Dlho. Ze on chce len mňa, že ona je vydata a kamoška. Hádaj ktorá je zrazu rozvedená?😀 Zas odmlka, ale zistila som, že s ňou trávi čas vďaka jej sociálnym sieťam. Stále nič, že zle chápem... Zrazu zas odmlka, potom čo ma uistoval, že naozaj mu môžem veriť, že on mi nechce ublížiť. Som prišla s tým, že kedy sI nájde na mňa čas, keď už budem v jeho meste. Odpísal mi " Ty stále nechápeš, že nechcem sa s tebou baviť?😂". No moje srdce zlomené jak.hovado.... Priznal a samozrejme stále obaloval veci aby bol za dobrého...Pričom vedel, že nemám problém ak by sa niekto vyskytol, to sa môže stať. Ale chcem úprimnosť... Neuprimnost ma zabijala najviac.
Tie stavy co ty popisuješ som mala aj ja... Pocit, že som mala . zbytočný "záťah" s niekym kto ma využil. Ze to takto dlho hral... No. Ťahalo ma ozvať sa mu. A bohužiaľ som chcela ostať kamoškou i napriek tomu, že ma sklamal, klamal. S inou spával. (hlupa hus som bola) Teraz spätne si vravím, že som sa mala na neho vykaslať už keď som videla zmenu správania oproti minulosti. A to isté radím aj tebe. NEPÍŠ!! Ja ľutujem, že som sa snažila obhájiť a písala mu. Doteraz mam úzkosti z toho, že jeden ma znasilnil a ďalší využil. 😀 Ale.. Teraz moja hlúposť. Tak nebuď hlúpa a vymaž si ho zo života. Keby bol lojalny k tebe. Aj keby padali z neba traktory. Tak si nájde čas na blbu správu. Podľa mňa v tom bude už aj iná. Ktovie... Zabudni na neho. Zracionalizuj si.to hlavne. Sex bol zlý, zachoval sa ako magor.i keď vedel aká si v tomto. Čo viac? No iba si ho bloknuť a nechať ísť. A nechať ho aby ostal iba minulosťou. Nič iné nepomôže. 😊

fleur1111
12. aug 2021

@autor ešte ma tak napadlo že čo take ti dáva, že túžiš po jeho prítomnosti? Pretože sex nebol bohviečo, po ňom sa zachoval ako idiot a ignoruje ta čo je v rozpore s tým, čo ti nabulikal do hlavy predtým. Čo ta k nemu ešte ťahá? Nie je to len tým, že si sama?

autor
12. aug 2021

@fleur1111
Ono ja sama ani nie som … ja som kvoli nemu prestala jedneho muza stretavat ale to nelutujem
Preco ma to k nemu taha? Kvoli tomu ze po sexe sa minimalne mohol ozvat. Neprezentovali sme sa tak ze nam ide o 1 noc. Mala som pocit ze je normalny ukludneny chlap nie nejaky trtko

ceklis
12. aug 2021

Ahoj, čítala som tu všetko. Na poslednú otázku, čo ta k nemu ťahá, si posledným komentárom neodpovedala. Čiže z môjho pohladu (mám cez 40rokov) je to len pocit, že ty nie si momentálne “na koni”, proste je to ješitnosť a to, že sa ON dovolil odmlčať. Sex bol o ničom, komunikácia s ním po sexe žiadna, správa sa ako chuj a ty stále čo od neho vlastne chceš? Aby sa ozval a bolo všetko ako predtým? Nie, nebude, lebo ste mali už spolu niečo viac. Nedá sa čas vrátiť a práve naopak, bud vďačná že to takto rýchlo skončilo. Aspoň nestrácaš ďalej s debilom čas. Nelubis ho, tak načo tieto emócie v sebe živíš? Zavolaj kamoske, dajte si spolu večer víno, pokecajte a vyhod ho úplne z hlavy. Ja by som ho kľudne aj blokla aby som furt nepozerala na mobil, že čo ak by náhodou. Zbytočne stracas deň, dva… týždeň… snáď nie aj mesiac čakaním…. A vlastne ani nie je na čo čakať, veď ho predsa nechceš, nelubis. Zabudni na to a urob krok vpred.

autor
12. aug 2021

@ceklis ano aj ten pocit aj to ego
Ale celkovo - ked sa ti zrazu ktokolvek prestane ozyvat je to neprijemne
On sa mi ozyval a zrazu to utal
Sex nebol nejak mega dobry ale zly nebol. Mna vekmi fyzicky pritahuje a toto mavam u malo muzov.
Asi preto som v pomikove, ze po sexe bol ku mne este velmi pozorny, nezny. Toto som doteraz nezazila a zrejme to ma “dostalo”. Mozno pre neho je to normalbe ze je taky romanticky ajked mu ide len 1razovku
Mna mrzi ze sa neozval. Dovod presne nevien vyjadrit, proste je to neprijemne !

ceklis
12. aug 2021

Jasne, ja tomu verím. Ten pocit je určite nepríjemný a veľmi ta trapi. Len toto sú emócie! Pozri sa na to prosím ta z racionálneho hľadiska, teda použi hlavu!!! Ako by to v momentálnej situácii pokračovalo ďalej? Stále riešia nejaké “čo ak… keby…” ozve sa a bude zrazu všetko dobre a pekne? Naozaj tomu veríš? Po tomto všetkom a hlavne po tom ako sa zachoval po tak intímnej záležitosti by si mu dokázala nejakým spôsobom veriť a dokonca ho úprimne milovať? Stále by si mala v sebe pochybnosti.
Poviem ti úprimne, priťahuje ta preto lebo on ťa odmieta, resp. neozyva sa. Ver, že všetko by bolo inak keby sa na základe tých 2x sexu namotal a začal ťa otravovať a baliť. Nechcela by si ho!! Lebo sex bol priemerný, síce ťa priťahuje ale!!! Nebolo to “wau”
Kašli na neho a skús si nájsť niečo iné čo ti zamestná hlavu. Stále mysli na to vsetko po racionálnej a nie emocionálnej stránke. Máš dosť rokov aby si si samu sebu vážila a nedovolila takéto veci so sebou robiť. On za to nestojí, takto sa človek naozaj správať nemá a hlavne keď je už viac nez dosť dospely. Keby mal 20rokov, ešte ok… nevie čo sa sluší a patrí, ale cez 40??? A toto? Naozaj nie.

bublanina1
12. aug 2021

Dala si mu to čo chcel....

krisbar
12. aug 2021

Podla mna, vsetko je o ocakavaniach. Cakala si vztah a nemas ho. Mozno si mala cakat len "prijemne chvile" a teraz by ta to tak neskrelo. Podla mna sa vsak ozve...ked bude mat dlhu chvilku a bude ju treba vyplnit..

unicornlady
12. aug 2021

Ty ho máš nejak priveľmi zidealizovaného, stále vravíš o tom, ako on môže mať každú, ktorú chce, ako by sa mohol vyspať s hociktorou, ktorú by chcel.
Veď to je totálna blbosť. Neviem, možno je fyzicky krajší. Ale istotne je veľa báb, ktoré by o neho ani nezakopli. Navyše, to na druhej strane troška vyzerá, že možno o sebe vie to, že sa za ním ženy pozerajú (podľa tvojich slov) a zrejme to má rád, tak ich nechá. Tak si to užíva a necháva sa zbaliť.

autor
12. aug 2021

@unicornlady myslim ze zeny sa na neho same hadzu - je to ten typ - ze nemusi nic urobit …
No dobre ale zas ja za posledne dni mam dalsich 3 napadnikov takze celkom sa da rychlo vyzdraviet 😁 a dokonca jeden o 10 rokov mladsi 😁🙈🙈

scorpionflower1
12. aug 2021

Dva dni je malo. Nechaj to este aspon tyzden vyhnit. Mozno caka, ze sa mu ozves prva, lebo aj minule si mu pisala ty. Vela chlapov su taki trti, ze nevedia co maju robit. Mozno si nie je isty tym co chce a dlho mu to trva, predsa len, uz nie ste 20-rocni. Kazde jeho rozhodnutie ovplyvni aj jeho deti. Ja by som este pockala a ked nic nenapise, napisala by som mu na rovinu, ze co teda ocakava. Ak ti povie, ze nic alebo len nezavazny sex, tak by som sa nanho vyprdla.

rivini
12. aug 2021

@eeffka vdaka za komentar😂. Presne to som chcela napisat..ze taketo spravanie by som cakala od 16-18 rocnej, nie od dospelej zeny...a teraz riesit ako trapka, ci mu napisat, alebo nie...ak som sa za tie roky o muzoch nieco naucila, tak to, ze ak ma chlap zaujem, tak sa OZVE. Ak sa neozve, nie je busy, ale nema zaujem...preco by sa aj ozyval, sex uz dostal...raz dokonca bez akejkolvek vlastnej iniciativy😂

rivini
12. aug 2021

Nechapem, co riesis...ak by ta chcel, ozval by sa...kedze sa neozyva, nechce ta, nema zaujem...nie je zaneprazdneny, unaveny, netaktizuje, nema toho vela v praci len ta proste nechce. V opacnom pripade by sa ozval...myslela som, ze take veci riesia fakt len pubertiacky. A este taka vec-zena, ktora nie je na jednu noc, nespava s muzmi na prvom, ani druhom rande...ak chcem vazny vztah, tak ma najprv naozaj zaujima, s kym si to zacinam a nevychrapem sa s niekym pri prvej moznej prilezitosti a neiniciujem sama dalsiu. Ak chcem sex na jednu noc, tak zas konam patricne.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
mimka1402
12. aug 2021

Autorka, ako som písala... Prestaň si ho takto idealizovať. Ja som si vypla aby som ho na fb nevidela, dala archivovat správy. Ale áno klin sa klinom vybíja, ale mám dojem, že si neskutočne nevyrovnaná na svoj vek. 😅
A neviem či ti pomôže niečo riešiť, keď nevieš čo chceš. Proste on nemá už dôvod, ozve sa podľa mňa ešte niekedy , keď prestane riešiť nejakú inú a nebude mať kam pichnúť. Proste skrz toho, že si sa s ním vyspala bez nejakej väčšej iniciatívy, nemá pocit dobývania, tak si šiel svojim životom ďalej...

scorpionflower1
12. aug 2021

@mimka1402 podla mna zivis hlavne ty tu neochvejnu stereotypnu predstavu zien, ze kazdy chlap chce zenu dobyvat. Ja si uz davno myslim, ze je to blbost. Vela chlapov su len trti, ktori sa kadecoho boja, su si neisti, boja sa trapasu, ako aj zeny. Casto im pomoze, ked zena spravi prvy krok. Napr. moj muz a mnoho inych, ktorych poznam sa tymto naivnym predstavam smeje. Nikdy nikoho nechceli dobyvat, chceli rovnocennu partnerku do obycajneho zivota.

mimka1402
12. aug 2021

@scorpionflower1 Podľa opisu chlapa si práve myslím, že on taky je. Zle si ma odhadla. Ak by si čítala aj moje skoršie príspevky. Venovala som sa tomu.
Ona chcela niečo iné čo on. Odmala som v chlapskom kolektíve, takže myslím, že mám dobrý prehľad. A tu nemyslím dobyvanie neviem aké. Ale zatiaľ v mojom okolí, rozpätie 20-40r, ak sa mužom zdalo, že žena im ľahko podľahla u niektorých to spustilo nejaké "úvahy, že čo ak často to robí" a zaskatulkoli ju. 😀 Ja s tým nesúhlasím, ale bohužiaľ u veľa mužov je zakotvená predstava, že žena ak sa vyspí s mužom bez nejakého vzťahu, tak to robí často a pomaly by ju upálili.
Ale v tomto prípade je to tak. Prvý sex, na druhý ho zavolala ona, podľa mňa tam už mala ona počkať aby on sa "snažil si druhýkrát zopakovať -dobyť". Pre mňa je pekná predstava, že muž dobýva, aj keď poznám hanblivych či neistých. Myslím, že vzájomne dobyvanie patrí do vzťahov. Raz jeden ťahá iniciatívu viac, inokedy ten druhy a dokola. A tu mu veľmi ona nedala priestor vtedy a ozvala sa po tom prvom sexe. Proste on keby chcel. Posnazi sa on. Aspoň môj názor. A podla opisu autorky to nebude nesebavedomý chlap, skôr naopak. Plus zaujalo ma, že autorke dával najavo, že si myslí, že je taký párty typ- takže možno po tom sexe si to potvrdil a preto už nemá záujem. Teórii je veľa. Ale určite si nemyslím, že po druhom sexe by sa ona znova mala ozvať.

mondolina
12. aug 2021

ty máš fakt 36? 🙈🙊🙉 tvoja hodnota spočíva v počte nápadníkov?

78787878
12. aug 2021

@scorpionflower1 Dovolim si trochu oponovat. Je rozdiel, o aky typ chlapa sa jedna. Oni sa lisia aj podla toho, kolko testosteronu maju. Ti muzni su lovci a potrebuju dobyvat. Ti menej muzni su ovela umiernenejsi a ziadni bojovnici alfasamci... takze asi ti trti ako ich volas 🙂

babajaga
12. aug 2021

Dievcata,ja by som sa netyrala,ja by som napisala Ahoj,ako?A videla by som ci je zaujem,ci nie....

lolitka25
12. aug 2021

Ahoj, mas podla mojho nazoru 2 moznosti.
1. Budes cakat a zmieris sa s tym, ze si bola lahka jednorazovka. A poucis sa
Alebo
2. Napises cim skor aby si nevyzerala ze si zufala po tyzdni nieco v zmysle. Aho, ako sa mas? Vela prace?
Nic viac nic menej

Ale popravde byt chlap asi utekam jade lahsie ( som skromna, ale atraktivna a dobra v sexe)

joannita
12. aug 2021

@babajaga podla toho ze by si toto napisala, by si praveze vobec nevedela ci ma zaujem. Samozrejme by odpisal, ale z toho by zaujem vibec nebol jasny

mimka1402
12. aug 2021

@babajaga po prvom sexe by sa neozval, až kým by si ty inciovala by reagoval. Po druhom nič taktiež, aj keď pred prvým sexom bol iniciatívny... Proste to je extrémna zmena správania, ktorá každú racionálne zmýšľajucu ženu musí odradiť od takého chlapa. Je jedno kto by bol na akej strane kým dolieza iba jeden. Vždy je to nevyrovnané. A tu už posledný párkrát bola autorka iniciátor. Takže? Odpoveď je jasná. Nemá záujem.

joannita
12. aug 2021

@scorpionflower1 no pockaj, ale samoztejme ze muzi si to neuvedomuju ze "chcu dobyvat zenu" To nieje na vedomej urovni. Tu ide o to, ze ich nebavi lahka korist, ich proste bavi ked je zena trocha odmietava, je to uplne normalne. Rovnako aj ako bavi zeny, ked muz je trochu odmietavy, vid. Autorka. Chlap ju odmieta a pozri aka je hotova z neho. Presne tak to funguje

tanija133
12. aug 2021

Vies tie spravne veci klapnu hned a su bezproblemove..a prirodzene fajn…. Tuto mate uz natahovacky od zaciatku… ak sa s nim aj stretnes este raz, ja si myslim ze nic z toho nebude….chlap kory zenu chcenaozaj, tak to dava najavo… mrzi ma to… to prejde, prezijes…pride nieco lepsie😘😘😘❤️❤️❤️

babajaga
12. aug 2021

urcite ze chlap ked chce zenu pojde po nej,ale tu sa trapi ona,mozno po tretom raze uz pride na to,ze ho uz nechce

babajaga
12. aug 2021

mam 46,uz neriesim ,nerozmyslam nad somarinami kto to ako myslel,idem si svoje zaujmy 😀

scorpionflower1
12. aug 2021

@mimka1402 ty nemozes vediet aky je zo zopar prispevkov na MK. Je to z tvojej strany len fabulacia. To, ze si v muzskom kolektive tiez nic neznamena. Tato hra na princezne a rytierov je pre psychicky nedozretych jedincov (ktorymi aj vela ludi je) a je to hlavne vec mladych ludi, ktori maju este o vztahoch naivne romanticke predstavy a myslia si, ze sa musia hrat na nieco co nie su. Ale tym, ze sa hra na zenu, co nema zaujem a je hrda nic neziska. Iba dalsiu pretvarku. Treba komunikovat na rovinu, inak len stracas cas. Mne pride fakt smiesne, ze v 40. sa akoze ma hrat na nedobytnu ladovu kralovnu 😀 Ja ti neviem...mna aa nikdy muz nepytal s kym som spala pred nim, kolko ich bolo a ja jeho tiez nie. Nepovazovala som to za podstatne, ani on. Dolezite bolo, ze sa mame o com bavit, mame spolocne zaluby, svetonazor a zivotne priority. Ozvala som sa mu prva, so sexom sme tiez dlho necakali a sme spolu krasnych 10 rokov. On jednoducho o princezne nestoji a ja nestojim o rytiera 😀 romanticke dobyvanie je len hra, ludske emocie su ovela zlozitejsie. Teda...zalezi od povahy a vyzretosti danych jedincov.