Nahnevaná sama na seba
Zienky (mam pred 40 preto taketo oslovenie), som maximalne nahnevana sama na seba, smutna,…
Zoznamila som sa davno cez net s 1 chlapom, pisali sme si len tak striedmo, nic speci.
Stretnutie nebolo, akosi sme asi ani jeden velmi nechceli.
Po nejakom case sme sa uplne nahodne stretli - spoznali sme sa ale kazdy sme boli so svojou rodinou a tak sme neriesili. Ja som si myslela ze on ma neregistoval.
Hned mi vtedy napisal a ostali sme potom v kontakte cez spravy. Aj sme si volavali a riesili sme kadeco.
Obaja sme rozvedeni, on je pracovne dost - velmi vytazeny, ale jasne, ze ked clovek chce, cas si najde (myslim si ze toto bol aj dovod rozpadu jeho manzelstva)
Dost velakrat navrhoo stretko ale mne to vacwinou casovo nevyhovovalo a v tom case som sa stretavaka s niekym inym (co som vedeka ze nema perspektivu) a teda som nechcela riesit aj dalsie stretka …
K veci - potom sme sa parkrat stretli, na kave, pri sporte atd
Ono sa toto cele asi dva mesiace tahalo.
Ten chkap vyzera moc dobre a bolo pre mna nepochopitelne ze je sam. Stale som davala najavo ze nenam zaujem o vztah na 1 noc alebo daco v tom zmysle a on nemal nikdy ziadne narazky - aj preto sa mi pacil.
Potom sme sa 1x stretli u neho a doslo k intimnemu zblizeniu - on bol hotovy asi za minutku a asi sa aj blbo citil.
Obden som sa mu ozvala ja (ano je to nevhodne, viem ☹) s tym ze idem na bicykel ze ci sa prida.
V ten vecer doslo opat k “tomu”. Bolo to fajn, mala som pocit, ze sme sa oddali jeden druhemu a aj po tom celom to nebolo strohe ale prijemne lenosenie.
Priznal sa ze minuke to bolo take rychle preto ze to dlho nemal (co aj logicky vychadza. Ako dlho? To netusim 🙂)
A teraz k veci … odvtedy sa mi neozval. Presli dva dni. Som nestastna. Pripadam si ako lahka handra ktoru namotaval a ajked videl ze taka nie som tak to zneuzil.
Ja vyzeram celkom attaktivne (on mi velakrat hovorio ako sa na mna muzi pozerali) a muzi sa za mnou dost otacaju. Ja vsak vobec nie som ten typ ktory to potrebuje. Je mi to skor neprijemne. Pridem si skor ako seda myska (bez make upu, bez podpatkov) a vyzeran tym padom mladsie takze obcas sa na nna usmievaju aj 25 rocni 😁🤦♀️
Baby, viem, ze nesmiem sa ozvat. Viem to.
Ale ja mam chut mu nieco napisat. Nechcem vsak vyznit zufalo alebo ako strela. On je trn typ ze na svoj klud a rezin (pes, fitko, cez obed slofika, praca, deti). A mozno ma pocit ze nu to nejaka zena narusi. Ale napriek tomu sa ozval mohol.
Co mu napisat? Myskela som ze nieco v style ze ma mrzi ze sne sa pravdepodobne nespravne pochopili - ze ja som o nejake potesenie na jednu noc nemala zaujem …
Len teda vyznieva mi to zufalo.
Ale potrebujem to v sebe nejak uzatvorit.
Myslik ze aj keby on potteboval cas na rozmyslanie tak 2 dni su dost a keby mu na mne troooosku zalezalo tak by napisal aspon 1 vetu 😫
@kassandra25 ona 36, on 40
@janinka007 aha, dakujem. Cize on nema pod 40? ....
@kassandra25 on ma po 40
tiež si myslím, že dobre si spravila, že si sa neozvala prvá ako predtým a vydržala to a tým musel vyvinúť on nejakú iniciatívu... Super
Stale si mu neodpisala? Zas ked mas o neho zaujem, nenechaj ho az tak dlho cakat....
som si vydychla, na zaklade veku , ze nejde o mojho byv muza.....
@joannita odpisala som mu ale bola to konverzacia len tama ze ako sa mame a zas nic 😁
@kassandra25 🤣🤣🤣🤣🤣tento nema manzelku. To by som nikdy neriesila zenateho
Ved ja som rozvedena...
veď píše, že bývalý....
@h2
Nieco som nadhodila ze “nech sa ozve on” a on ze ZAS? Ze ja som sa preco neozvala 😁 tak som povedala ze som zena … uvidi sa ci sa pochopilo
Podla mna, ak to niekto potrebuje tak polopatisticky, tak to aj tak nepochopi, a nema to zmysel. Ale je to len moj nazor.
To je ozaj chlap na pohľadanie. Ty mu povieš, nech sa ozve a jeho reakcia je: "Zas?" No neviem, či by som mu nepovedala, nech sa teda radšej neobťažuje. 🙄😕
Akoze podla toho co pises je mi chlapik vyslovene nesympaticky a moze byt krason aky chce. Ty sa s nim mienis aj nadalej takto "natahovat"? Toto ta bavi?
Jasnejsie davat najavo, ze Ta ma na haku ani snad nemoze. Obhanat Ta nemieni, ale ked si chces zasportovat alebo vzrnut, mas sa mu ozvat a prida sa ked bude mat chut. Zrela zena sa na takychto muzov zvysoka kasle hned ako to prekukne. Pripada mi, ze to riesis ako pubertacka.
@h2 ved prave … uplne ze nechapem … ze sak ked zena chce tak ozve, inak asi nema zaujem 🙈
@h2
Stretli sme sa - obaja sme boli s deckami - boli sme na takom mieste kde on stretol vela znamych a rodiny - akokeby ma povazoval za kamosku
Stretli ste sa náhodou, alebo ste sa dohodli? Zavolal on?
@h2 dohodli
Tak by ste sa mali niekedy stretnúť bez detí a otvorene sa porozprávať. Nech vieš, na čom si.
@h2 nieco utrusil ze buduci tyzden tak uvidim ci sa ozve a nieco navrhne
A ako zacat tu debatu? To bude asi take kostrbate / nutene …
A ako ťa predstavil tým známym a rodine? Teda tvojím menom, alebo toto je moja priateľka.....
@mladena to co je za otazka 🤣 ved sme sa videli prvykrat s detmi
Autorka,ak chces napíš mi spravu
No tak, myslím tým, že by tým vyjadril aký má vlastne k tebe vzťah, ako ťa berie.
Precitala som si pokračovanie a úprimne ja by som to uťala. Pri otázke "zas" by som mu pekne naznačila, že teda už nemám záujem ani o to, aby aa ozval. Príde mi to úbohé, aby 40 ročný chlap, keď sa mu páči žena, sa hral ako pubertiačik, kto kedy zavolá. Je to maximálne trápne a pre mňa bez akéhokoľvek potenciálu.
a ty chceš začať debatu? veď to nechaj už na ňom...ženy neberte mužom ich prácu.
@basullinka Ano, je to od chlapa ubohe, ale vidis, ze to nie je iba o chlapovi. Stale je dostatok (ako ich nazvat a neurazit... jednoduchsich ?) zien, ktore sa mu podsuvaju aj napriek jeho ubohosti... tak nema potrebu to robit inak. Tu nizku latku chlapom nastavujeme hlavne my zeny.

@kassandra25 pise ze po 40 su