icon

Nahota v rodine manžela sa mi nepáči

zienka104
10. mar 2021

Ahojte, neviem ako by som zacala. Manzelovi rodicia teda svokrovci moji maju taky zvyk ze doma chodia nahy . Pride mi to cudne a chore . Kolko krat ked ku nim prideme cez leto na navste su nahy na zahrade a opaluju sa a moj muz vie sa ku nim pridat a oplaluje sa snima nahy a ja som v kute zahrady sama . Uz radsej ani s bym nechodim ku nim na navstevu . Minuly rok nas volali na letnu dovolenku do nuda kempu len som odmietla a moj sa na mna nahneval. Poradte mi ako mam dalej fungovat . Som na prasky, dakujem

ivangeline
10. mar 2021

Myslim.. ze by to mali akceptovat a neodhalovat sa pred tebou.. Ak nechcu,tak by som tam nechodila.. A manzela si predsa poznas..je zvlastne..ze ta nevie pochopit....

alchemilkazltozelena
10. mar 2021

@zienka104 blazni.. fuj.. by som sa zgrcala

mila23
10. mar 2021

@zienka104 to ked chodia doma nahi....cize aj na gauci sedia nahi a pod.? to by som si ani sadnut u nich na gauc nechcela..oni tam sedia holym zadkom....

elizabet173
10. mar 2021

@mondolina mas pravdu, len v case lockdownu bola vhodnejsia tema na rozprudenie debaty ruska, ockovanie, kojit ci nekojit... nie? 🙂

mondolina
10. mar 2021

@elizabet173
treba to obmieňať, a dievky baví aj toto👍

mamusa34
10. mar 2021

@zienka104 no toto som niekde už čítala nejakú poviedku . Moc tomu neverím tak ani nebudem okolo toho písať ..ešte napíš že radi trt*kaju ..

mamusa34
10. mar 2021

@mondolina 😂🤦dajme aj my nejaké story

mondolina
10. mar 2021

@mamusa34
aj k tomu príde... postupné pridávanie infošiek či pikošiek.

zirafienka
10. mar 2021

všetko bolo povedané. Ty si asi viac unudená, ako tvoji svokrovci, ak vôbec nejakých máš...

zienka104
autor
10. mar 2021

@nafka0483 ked sme spolu chodili mala som ruzove okuliare a nicomu som neprikladala vahu ale ked ruzove okuluare upadli zrazu sa divim aka som bola sprosta a naivna

nafka0483
10. mar 2021

@zienka104 Tak to teraz tazko u nich zmenis. Pocas chodenie ti to nevadilo, neriesila si, pre manzela a svokrovcov je to teraz zvlastne, ze doteraz nic a zrazu ti to zacalo vadit? Ved si mala povedat hned vtedy. A tak ako si to prekusla a vyrovnala sa s tym vtedy, tak v tom pokracuj. Ak to je pre teba neprekonatelna vec, tak si to mala riesit este pred manzesltvom, teraz to voci nim nie je fer.

Predstav si, ze by ti teraz povedal manzel, ze varis uplne otrasne, ze to sa neda jest, ze je to hroza, ze on proste sa s tym nevie zmierit. Asi by si sa urazila a brala to tak, ze co mu je, ze teraz zrazu mu vadi daco, ked varis od zaciatku vztahu, vsetko v pohode pocas chodenia, nikdy sa nestazoval a zrazu mu vadi.

sasa1310
10. mar 2021

@zienka104 si si dobre vymyslela. A jasné, všetky rodinné fotky sú v nahote a návštevy sa s radosťou vracajú. A ty si si ako obyčajne pred svadbou nevšimla, keď si sa zoznamovala so svokrom, že bol nahý. Až po svadbe

0silvia0
10. mar 2021

@sasa1310 mozno uz na svadbe bol nahy😁

karelova
10. mar 2021

@mondolina @elizabet173 tiež si myslim, ze niekto sa baví...

elizabet173
10. mar 2021

@karelova samozrejme, roky jej to nevadi a zrazu zaciatkom marca, ked v noci mrzne a je zakaz vychadzania, problem ako svet.

zuzubb007
10. mar 2021

Holý po záhrade, podľa mňa budú dáky narušený, toto by som raz videla a mala by som nočné mory, a už by ma k nim nikdo nedostal, ja by som na tvojom mieste k nim absolútne nechodila však to je vrchol nechutnosti nemám na to slov pri predstave sa my chce grcat, aj keď toto bude určite vymyslená téma ale tak deti sú dlho doma treba sa aj bavit

karelova
10. mar 2021

@elizabet173 v lete jej možno nahy svokor nevadí tak velmi ako nahy svokor v zime 😆

eeffka
10. mar 2021

sorry dievcata ale len raz by som videla svokrove hopalajuce sa gule, tak by ma odniesli zvijajucu sa na nositkach

elizabet173
10. mar 2021

@karelova tak to zase chapem, pohlad na naheho muza, ked mu je zima, nie je to prave orechove 🙂 🙂 🙂

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
mondolina
10. mar 2021

@joplinka12
ja nemám žiaden problém, a ty?

eviann
10. mar 2021

@zienka104 A pred svadbou sa obliekali? Povedz svokrovi, ze ma maleho a uvidis, ako rychlo si da trenky 😁

eviann
10. mar 2021

@eeffka A vidis, akeho fajneho chlapa ti vyrobili tie svokrove hompalajuce sa gule! 😉

0silvia0
10. mar 2021

@eviann joj prosim bez podrobnosti🙏 mne tieto genitalne reci nerobia dobre🤢

eviann
10. mar 2021

@0silvia0 Prepac, len som reagovala na to, co napisala eeffka, je to jej presny popis.

eeffka
10. mar 2021

@0silvia0 a to su len reci, a teraz si to predstav pri obede pod stolom :D brekkekeke

0silvia0
10. mar 2021

@eeffka
@eviann baby mne sa pri tych reciach robia hned vizualizovane scenky a teda fakt brekeke... toto je moj celozivotny problem😬 ja si nemusim nic predstavovat, ja to hned vidim🙈

chuandavid
10. mar 2021

To ako môžu byť pred vlastným synom a nevestou nahý??? A čo ani pred svojimi vnucatkami by sa nehambili, no ja by som tam ani nechodila

joplinka12
Odpoveď bola odstránená
katkami123
10. mar 2021

Povedz im, ze nemajú už vek ani postavy na to, aby sa takto producirovali nahí, nie je na nich pekný pohľad, že to si mohli dovoliť tak v dvadsiatke 😀😂
Ja si neviem predstaviť tak vidieť mojich svokrovcov, asi by som sa pozvracala.