Nahota v rodine manžela sa mi nepáči
Ahojte, neviem ako by som zacala. Manzelovi rodicia teda svokrovci moji maju taky zvyk ze doma chodia nahy . Pride mi to cudne a chore . Kolko krat ked ku nim prideme cez leto na navste su nahy na zahrade a opaluju sa a moj muz vie sa ku nim pridat a oplaluje sa snima nahy a ja som v kute zahrady sama . Uz radsej ani s bym nechodim ku nim na navstevu . Minuly rok nas volali na letnu dovolenku do nuda kempu len som odmietla a moj sa na mna nahneval. Poradte mi ako mam dalej fungovat . Som na prasky, dakujem
@zienka104 blazni.. fuj.. by som sa zgrcala
@mondolina mas pravdu, len v case lockdownu bola vhodnejsia tema na rozprudenie debaty ruska, ockovanie, kojit ci nekojit... nie? 🙂
@elizabet173
treba to obmieňať, a dievky baví aj toto👍
všetko bolo povedané. Ty si asi viac unudená, ako tvoji svokrovci, ak vôbec nejakých máš...
@zienka104 Tak to teraz tazko u nich zmenis. Pocas chodenie ti to nevadilo, neriesila si, pre manzela a svokrovcov je to teraz zvlastne, ze doteraz nic a zrazu ti to zacalo vadit? Ved si mala povedat hned vtedy. A tak ako si to prekusla a vyrovnala sa s tym vtedy, tak v tom pokracuj. Ak to je pre teba neprekonatelna vec, tak si to mala riesit este pred manzesltvom, teraz to voci nim nie je fer.
Predstav si, ze by ti teraz povedal manzel, ze varis uplne otrasne, ze to sa neda jest, ze je to hroza, ze on proste sa s tym nevie zmierit. Asi by si sa urazila a brala to tak, ze co mu je, ze teraz zrazu mu vadi daco, ked varis od zaciatku vztahu, vsetko v pohode pocas chodenia, nikdy sa nestazoval a zrazu mu vadi.
@mondolina @elizabet173 tiež si myslim, ze niekto sa baví...
@karelova samozrejme, roky jej to nevadi a zrazu zaciatkom marca, ked v noci mrzne a je zakaz vychadzania, problem ako svet.
Holý po záhrade, podľa mňa budú dáky narušený, toto by som raz videla a mala by som nočné mory, a už by ma k nim nikdo nedostal, ja by som na tvojom mieste k nim absolútne nechodila však to je vrchol nechutnosti nemám na to slov pri predstave sa my chce grcat, aj keď toto bude určite vymyslená téma ale tak deti sú dlho doma treba sa aj bavit
@elizabet173 v lete jej možno nahy svokor nevadí tak velmi ako nahy svokor v zime 😆
sorry dievcata ale len raz by som videla svokrove hopalajuce sa gule, tak by ma odniesli zvijajucu sa na nositkach
@karelova tak to zase chapem, pohlad na naheho muza, ked mu je zima, nie je to prave orechove 🙂 🙂 🙂
@joplinka12
ja nemám žiaden problém, a ty?
To ako môžu byť pred vlastným synom a nevestou nahý??? A čo ani pred svojimi vnucatkami by sa nehambili, no ja by som tam ani nechodila
Povedz im, ze nemajú už vek ani postavy na to, aby sa takto producirovali nahí, nie je na nich pekný pohľad, že to si mohli dovoliť tak v dvadsiatke 😀😂
Ja si neviem predstaviť tak vidieť mojich svokrovcov, asi by som sa pozvracala.

Myslim.. ze by to mali akceptovat a neodhalovat sa pred tebou.. Ak nechcu,tak by som tam nechodila.. A manzela si predsa poznas..je zvlastne..ze ta nevie pochopit....