Nahota v rodine manžela sa mi nepáči
Ahojte, neviem ako by som zacala. Manzelovi rodicia teda svokrovci moji maju taky zvyk ze doma chodia nahy . Pride mi to cudne a chore . Kolko krat ked ku nim prideme cez leto na navste su nahy na zahrade a opaluju sa a moj muz vie sa ku nim pridat a oplaluje sa snima nahy a ja som v kute zahrady sama . Uz radsej ani s bym nechodim ku nim na navstevu . Minuly rok nas volali na letnu dovolenku do nuda kempu len som odmietla a moj sa na mna nahneval. Poradte mi ako mam dalej fungovat . Som na prasky, dakujem
No oni sú nudisti. Žijú tak roky a je im to prirodzene. Takí ľudia neriešia, že sú starí, už s nie ideálnym telom. Zhadzovať ich preto a grcat? Nechodia holi po ulici. Je to skrátka pre nich normálne. Aj pre syna. Zakladatelka si čo myslela? Že sa začnú po svadbe obliekať? Nerobia jej to v obývačke. Tak ju rešpektujú. Ak je nudista aj manžel ešte bude mať veľký problém.
Jedine co je tu cudne a choré je postoj autorky a zopár komentujúcich. Akože odsudzovať ľudí koli tomu ze sa opaluju nahý na vlastnom pozemku?
Ich záhrada, ich život, ich telo.
A keď jedna dospelá žena nedokaze spracovať pohľad na holeho dedka a babku tak je to dosť smutné.
Mňa len napadlo, keby tvoj manžel videl nahú tvoju mamu a otca, to by tiež bral v pohode? Ja som rada že som takýchto vecí usetrena.. asi by som im o tom povedala že je mi to fakt nepríjemne, rešpektujem, ale aj oni by mali rešpektovať teba a obliecť sa keď prídeš..
@0silvia0 áno, mala by sa pokúsiť to v sebe spracovať, nie byť na prášky a písať o nich že sú čudný a chorý.
Verím tomu ze pohľad na svokrovho bimbasa ci svokrine rozliate prsia by v prvom momente priviedol do rozpakov každú nevestu, tomu naozaj chápem.
Ale už sú manželia, vie aká je to rodina, tak je na mieste trochu sa ukludnit. Z dovolenky sa slušne vyhovorila a nejaké opaľovanie na záhrade sa dá prežiť. Diplomaticky sa z návštevy občas vykrutit, prísť neskôr keď sa doopaluju. Môže sa uvelebit na lehatku v plavkách a čítať si knihu, časopis , ved sa na nich nemusí pozerať a ked nazvladne ani pomyslenie že je v okruhu 10 m od nej niekto nahy tak potom sama v kúte záhrady. Co je na tom?
To je ako v sprchach ženskej šatne kde niesu zavesy, tiež neocumujes cudzie ženy ako sa sprchuju, proste nevšímas si.
Celé je to v hlave, keď sa na to bude sústrediť a rozoberať to dookola aké je to hrozne a ako ona trpi bude to este horšie. Keď sa ukludni tak to cele zvládne s prehľadom.
@lujza123 vlastne si to neviem predstavit, lebo som v takejto situacii nikdy nebola, ale na druhej strane aj tito spominani nudisti by mohli byt ustretovi k ostatnym aspon tak, ze si pri navsteve prehodia nieco cez seba. Ved sa treba najvzajom tolerovat, ked vidia, ze nevesta je v rozpakoch tak preco ju s tym obtazovat? To akoby som ja doma mala pusteny metal, lebo sak moj dom, moj hrad a kazda navsteva musi pocuvat moj hudobny vyber bez ohladu, ci to znesu pocuvat alebo nie...
@0silvia0 no mohli by, klasicky naháč co iba chytá brondz na záhradke by to aj spravil.
Ale veľa nudistov to ma ako životný štýl, ako filozofiu a sam seba považuje za "správny príklad pre ostatnych", taky sa proste neoblece, z princípu.
Rovnako ako na obede u veganov nedostaneš pečenu kačicu, u kresťanov sa nesmies pustiť do vianočnej večere bez pomodlenia, u abstinentov ti nenaleju tak nudista sa neoblece.... Lebo ich filozofia.
Aj ten metalista, možno stisi hudbu ale nepusti ti CD Darinky Rolincovej.
Ja si neviem predstaviť, že s malými deťmi prídem na návštevu a tam rozliate ovisnute svokrine telo a svokor s bimbasom. 😀😂 otočila by som sa a viac by som neprisla
baby, ale zase nerobme z nich 80nikov s nadvahou a vraskami ako mastif ... mozu to byt 40nici, co sa o seba staraju. nevesta skratka vedela, co su zac, vedela, ze dovolenkuju v nuda campe, vedela, ze aj manzel. este len budu mat problemy, ked pridu deti. a zalezi, ci aj manzel je aktivny nudista. ach jaj, ze ruzove okuliare .... kolko vobec spolu chodili pred svadbou?
@lujza123 tak ja to mam urcite inak, asi som tolerantnejsia. Ja som napriklad ten spominany metalista😁, ale zapnem navsteve radio, nevnucujem nikomu moj hudobny vkus. Tak isto som schopna uvarit aj masovy obed aj vegansky, ak ku mne na navstevu pride rozna spolocnost. Vlastne ked som sama doma, zijem si svoj sposob zivota a ked raz za cas niekto ku mne pride, tak som ustretova k navsteve, tak to ja osobne citim. Samozrejme kazdy to moze mat inak. A ja ako navsteva by som sa necitila ok v spolocnosti nahych ludi, mozu ma poucat takymto nazornym a rukolapnym sposobom kolko chcu... nie som male decko. A okrem toho toho mi nie je prijemne sediet niekde, kde sedel niekto predtym s holymi genitaliami a ritou, toto fakt nie, sorry, asi mam dvesto skrupuli a zabran, ale musim sa pridat na konzervativnu stranu, lutujem, neda sa mi inak😔

@joplinka12
rozkaz šéfe 😂👍