Nájdený kondóm u frajera

19. sep 2021

Ahojte, potrebovala by som objektívny názor. Nasla som u frajera v aute kondóm. Nepoužitý. Nikdy sme spolu kondóm nepoužili, sme spolu 8 rokov.ked som sa ho pýtala povedal ze to asi ako prekladal veci zo starého auta. Boli sme pred 4 rokmi rozideni tak zevraj odvtedy ho mohol mať v starom aute. Verili by ste mu? Ďakujem

simca06022011
20. sep 2021

No neviem... kolko rokov si neupratoval auto? :D zvykne prekladat veci hore dole? Lebo teda mne je tato vyhovorka prijatelnejsia ako "kolega" a nepamata sa :D No jednorznacne je to divne, xy rokov nosti nieco v aute... :D co nepouziva

klip0
20. sep 2021

Kondóm kúpený v roku 2017-2018 by určite nemal záruku do 2025 to je jasné

mariska1989
20. sep 2021

Na takú odpoveď akú ti dal že zo starého auta by som sa ho opýtala či si myslí že žerem seno . By na rovinu na neho že či mu nestačia ty .možno ťa nepodviedol a je jasné že to mal v pláne

staniica
20. sep 2021

No určite by si ho prekladal zo starého auta, naco? 🤔🙈 Mám známu, ktorá u svojho našla v koši použitý a zatvárala pred tým oči 🤦 až po nejak čase vysvitlo, že ozaj ju skoro rok podvádzal... Nuž chlapi sú vynaliezaví a ženy slepé... A už tu padla otázka, že kde sú tie ostatné z toho balenia...

greywolf
20. sep 2021

Tiez mam jeden v aute uz asi 5 rokov. 😀 neries ak nieje dovod podozrievat. 😉🙂

greywolf
20. sep 2021

@mariska1989 aj ja mam jeden v aute, pricom s manzelkou nepouzivame. Mam ho tam uz dlho. Ked otvorim skrinku a hladam doklady vidim ze tam je, ale nevidim dovod preco ho vyhodit. Mozno nostalgia na studentske casy.

adriannasvk
20. sep 2021

@greywolf vsak vsetko pekne co tu pises ale exp je v roku 2025...tak mi nehovor,ze ma kondom trvanlivost 9 rokov 🤣

adka176
20. sep 2021

Pamätám si ako moji spolužiaci robili takéto srandičky....ak bolo pootvorené okienko na aute šupli tam kondóm...

greywolf
20. sep 2021

@adriannasvk to som prehliadol. Bud riesi nieco pomimo alebo chcel zmenu a so svojou v aute nieco podniknut. Lepsie je bez ale obcas aj s je predsa zmena a my muzi mame zmenu radi. Skor mala byt ticho a pozriet po mesiaci ci tam este bude. 🙂😉

adka176
20. sep 2021

PREČO NECHÁVAŤ KONDÓM V AUTE....
Poznáte ten vtip?
https://www.funradio.sk/clanok/32262-nesmrtelny...

mariska1989
20. sep 2021

@greywolf alebo ho tam mať pre istotu keby sa niečo naskytlo .akože byť tvojou babou osobne ho už dávno vyhodím🙈

mimka1402
20. sep 2021

No len nebuď naivná. Tiež som si istá, že to je novo kúpený a určite nie je v šupliku roky.. Z vlastnej skúsenosti to viem... Asi by som bola viac v strehu.. Lebo to nijako nevychádza s expiraciou.🙂

adriannasvk
20. sep 2021

@greywolf no lenze ked chces zmenu tak najdes cely balicek a nie jeden ks, nie? Moj muz sa vcera ako smial,ze tomu ani on neveri 😅

ewwe
20. sep 2021

my kupujeme durex, vsetky balenia kupene v tomto roku mali exp 2025 zatial

dzejn80
20. sep 2021

zla vyhovorka, toto nevyzehli

adriannasvk
20. sep 2021

@dzejn80 ze? Inak sa autorka od vcera nehlasi,tak maju asi kovbojku od vcera 😅

78787878
20. sep 2021

Ja by som mu neverila. Nasla som raz za zadnym sedadlom vypadnute pouzite listky do kina. Vymyslel vyhovorku, pomerne realnu a mavla som nad tym rukou. Po dlhej dobe sa prevalila nevera. Toto nebyvaju nahody.

kristind
20. sep 2021

@adriannasvk presne to isté mi napadlo, že asi to vysvetľovanie moc dobre nedopadlo 🤔

nina255
20. sep 2021

Autorka - ako to dopadlo ? Konfrontovala si ho nakoniec ?

autor
21. sep 2021

@nina255 dopadlo to asi tak ze som mu akože uverila. Ale hovorim si stale v hlave ze sa mi to nezdá. On sa tvári ze sa nič nedeje. Ešte sa mi smeje ze ci mi šibe ze on by nikdy lepšiu nenašiel.

klip0
21. sep 2021

A ako vysvetlil tu záruku ? Veď to musel kúpiť len tento rok

andrea78
21. sep 2021

Ved uvidis. Ak Ti uveril, bude si davat pozor, nebudes ho okato sledovat, konfrontovat - v ostrazitosti polavi. Vies ako sa hovori, tak dlho sa chodi s dzbanom po vodu, kym sa nerozbije😉

autor
21. sep 2021

@klip0 to auto ma pol roka a ze on ho neupratoval, lebo to mu v podstate dal známy. Takže podla neho ho prevzal uz s kondómom asi.

katulik123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrea78
21. sep 2021

Predtym povedal, ze je z cias, ked ste boli rozideni. Teraz je kamaratov a on s nim nic nema. Nabuduce bude ina verzia, pri klamani si treba pamatat tie predosle verzie a detaily 😁

kristind
21. sep 2021

@katulik123 tá odpoveď by dávala logiku, keby bola hneď na začiatku. Ale prvú si vymyslel sprostosť a teraz jej povie toto. Určite by som si dávala pozor a nenápadne by som skúmala situáciu. Prečo teda prvý krát klamal, keby druhé vysvetlenie bola pravda? Celé je to minimálne divné...

0kristina0
21. sep 2021

Damy, strata casu. Autorka mu jeho bachorku uverila, tema uzavreta.

katulik123
21. sep 2021

@kristind Máš pravdu a súhlasím... Na tento detail som zabudla, mažem odpoveď.
Neviem prečo mi táto vec unikla, žila som v tom, že to teraz vysvetlenie bolo prvé, moja nepozornosť. Ale áno samozrejme, keby to tak bolo, nespomína minule časy, ale hneď na začiatku by hľadal iné vysvetlenie.

bluka2
21. sep 2021

Ked sa nejaky vyrobok vyrobi, nejde z produkcie rovno do auta, ale trci v sklade, potom v dalsom sklade, niekde na lodi, mozno na cle, v obchode a tak, takze to na zakupenie v roku 2018 vobec nevyzera. Chod do par obchodov a pozri si, ze tie co sa predavaju teraz, aky rok expiracie maju. Mozes ist do 10tich, spravit si priemer a uvidis, ze ho zakupil nedavno 😉 sorry. Blba vyhovorka

autor
21. sep 2021

@kristind nie on od začiatku hovoril ze o tom kondome nič nevie a ked som ja stále chcela počuť odpoveď tak mi hovoril ze ako by sa to tam mohlo dostať. Čiže rozmýšľal nahlas nad verziami ako je to možné alr ze nevie