icon

Nájdený kondóm u frajera

19. sep 2021

Ahojte, potrebovala by som objektívny názor. Nasla som u frajera v aute kondóm. Nepoužitý. Nikdy sme spolu kondóm nepoužili, sme spolu 8 rokov.ked som sa ho pýtala povedal ze to asi ako prekladal veci zo starého auta. Boli sme pred 4 rokmi rozideni tak zevraj odvtedy ho mohol mať v starom aute. Verili by ste mu? Ďakujem

simca06022011
•
20. sep 2021

No neviem... kolko rokov si neupratoval auto? :D zvykne prekladat veci hore dole? Lebo teda mne je tato vyhovorka prijatelnejsia ako "kolega" a nepamata sa :D No jednorznacne je to divne, xy rokov nosti nieco v aute... :D co nepouziva

klip0
•
20. sep 2021

Kondóm kúpený v roku 2017-2018 by určite nemal záruku do 2025 to je jasné

mariska1989
•
20. sep 2021

Na takú odpoveď akú ti dal že zo starého auta by som sa ho opýtala či si myslí že žerem seno . By na rovinu na neho že či mu nestačia ty .možno ťa nepodviedol a je jasné že to mal v pláne

staniica
•
20. sep 2021

No určite by si ho prekladal zo starého auta, naco? 🤔🙈 Mám známu, ktorá u svojho našla v koši použitý a zatvárala pred tým oči 🤦 až po nejak čase vysvitlo, že ozaj ju skoro rok podvádzal... Nuž chlapi sú vynaliezaví a ženy slepé... A už tu padla otázka, že kde sú tie ostatné z toho balenia...

greywolf
•
20. sep 2021

Tiez mam jeden v aute uz asi 5 rokov. 😀 neries ak nieje dovod podozrievat. 😉🙂

greywolf
•
20. sep 2021

@mariska1989 aj ja mam jeden v aute, pricom s manzelkou nepouzivame. Mam ho tam uz dlho. Ked otvorim skrinku a hladam doklady vidim ze tam je, ale nevidim dovod preco ho vyhodit. Mozno nostalgia na studentske casy.

adriannasvk
•
20. sep 2021

@greywolf vsak vsetko pekne co tu pises ale exp je v roku 2025...tak mi nehovor,ze ma kondom trvanlivost 9 rokov 🤣

adka176
•
20. sep 2021

Pamätám si ako moji spolužiaci robili takéto srandičky....ak bolo pootvorené okienko na aute šupli tam kondóm...

greywolf
•
20. sep 2021

@adriannasvk to som prehliadol. Bud riesi nieco pomimo alebo chcel zmenu a so svojou v aute nieco podniknut. Lepsie je bez ale obcas aj s je predsa zmena a my muzi mame zmenu radi. Skor mala byt ticho a pozriet po mesiaci ci tam este bude. 🙂😉

adka176
•
20. sep 2021

PREČO NECHÁVAŤ KONDÓM V AUTE....
Poznáte ten vtip?
https://www.funradio.sk/clanok/32262-nesmrtelny...

mariska1989
•
20. sep 2021

@greywolf alebo ho tam mať pre istotu keby sa niečo naskytlo .akože byť tvojou babou osobne ho už dávno vyhodím🙈

mimka1402
•
20. sep 2021

No len nebuď naivná. Tiež som si istá, že to je novo kúpený a určite nie je v šupliku roky.. Z vlastnej skúsenosti to viem... Asi by som bola viac v strehu.. Lebo to nijako nevychádza s expiraciou.🙂

adriannasvk
•
20. sep 2021

@greywolf no lenze ked chces zmenu tak najdes cely balicek a nie jeden ks, nie? Moj muz sa vcera ako smial,ze tomu ani on neveri 😅

ewwe
•
20. sep 2021

my kupujeme durex, vsetky balenia kupene v tomto roku mali exp 2025 zatial

dzejn80
•
20. sep 2021

zla vyhovorka, toto nevyzehli

adriannasvk
•
20. sep 2021

@dzejn80 ze? Inak sa autorka od vcera nehlasi,tak maju asi kovbojku od vcera 😅

78787878
•
20. sep 2021

Ja by som mu neverila. Nasla som raz za zadnym sedadlom vypadnute pouzite listky do kina. Vymyslel vyhovorku, pomerne realnu a mavla som nad tym rukou. Po dlhej dobe sa prevalila nevera. Toto nebyvaju nahody.

kristind
•
20. sep 2021

@adriannasvk presne to isté mi napadlo, že asi to vysvetľovanie moc dobre nedopadlo 🤔

nina255
•
20. sep 2021

Autorka - ako to dopadlo ? Konfrontovala si ho nakoniec ?

autor
•
21. sep 2021

@nina255 dopadlo to asi tak ze som mu akože uverila. Ale hovorim si stale v hlave ze sa mi to nezdá. On sa tvári ze sa nič nedeje. Ešte sa mi smeje ze ci mi šibe ze on by nikdy lepšiu nenašiel.

klip0
•
21. sep 2021

A ako vysvetlil tu záruku ? Veď to musel kúpiť len tento rok

andrea78
•
21. sep 2021

Ved uvidis. Ak Ti uveril, bude si davat pozor, nebudes ho okato sledovat, konfrontovat - v ostrazitosti polavi. Vies ako sa hovori, tak dlho sa chodi s dzbanom po vodu, kym sa nerozbije😉

autor
•
21. sep 2021

@klip0 to auto ma pol roka a ze on ho neupratoval, lebo to mu v podstate dal známy. Takže podla neho ho prevzal uz s kondómom asi.

katulik123
•
Autor odpoveď zmazal
•
andrea78
•
21. sep 2021

Predtym povedal, ze je z cias, ked ste boli rozideni. Teraz je kamaratov a on s nim nic nema. Nabuduce bude ina verzia, pri klamani si treba pamatat tie predosle verzie a detaily 😁

kristind
•
21. sep 2021

@katulik123 tá odpoveď by dávala logiku, keby bola hneď na začiatku. Ale prvú si vymyslel sprostosť a teraz jej povie toto. Určite by som si dávala pozor a nenápadne by som skúmala situáciu. Prečo teda prvý krát klamal, keby druhé vysvetlenie bola pravda? Celé je to minimálne divné...

0kristina0
•
21. sep 2021

Damy, strata casu. Autorka mu jeho bachorku uverila, tema uzavreta.

katulik123
•
21. sep 2021

@kristind Máš pravdu a súhlasím... Na tento detail som zabudla, mažem odpoveď.
Neviem prečo mi táto vec unikla, žila som v tom, že to teraz vysvetlenie bolo prvé, moja nepozornosť. Ale áno samozrejme, keby to tak bolo, nespomína minule časy, ale hneď na začiatku by hľadal iné vysvetlenie.

bluka2
•
21. sep 2021

Ked sa nejaky vyrobok vyrobi, nejde z produkcie rovno do auta, ale trci v sklade, potom v dalsom sklade, niekde na lodi, mozno na cle, v obchode a tak, takze to na zakupenie v roku 2018 vobec nevyzera. Chod do par obchodov a pozri si, ze tie co sa predavaju teraz, aky rok expiracie maju. Mozes ist do 10tich, spravit si priemer a uvidis, ze ho zakupil nedavno 😉 sorry. Blba vyhovorka

autor
•
21. sep 2021

@kristind nie on od začiatku hovoril ze o tom kondome nič nevie a ked som ja stále chcela počuť odpoveď tak mi hovoril ze ako by sa to tam mohlo dostať. Čiže rozmýšľal nahlas nad verziami ako je to možné alr ze nevie