Ahojte, potrebovala by som objektívny názor. Nasla som u frajera v aute kondóm. Nepoužitý. Nikdy sme spolu kondóm nepoužili, sme spolu 8 rokov.ked som sa ho pýtala povedal ze to asi ako prekladal veci zo starého auta. Boli sme pred 4 rokmi rozideni tak zevraj odvtedy ho mohol mať v starom aute. Verili by ste mu? Ďakujem
@hipuska ty si genius 😍😂😂😂
Aká je to značka? Exspiračná doba je 3-5 rokov priemerne, takže keď ste boli v roku 2017 rozídení a tento má dátum spotreby až 2025....
Ešte najdenu náušnicu, ci vlas v aute by som sa nechala presvedčiť, že viezol kolegyňu... ale kondóm? Toto by bola konečná. Ja viem, že keď žena miluje, resp. je vo vzťahu spokojná, nechce nič meniť, má už nejakú tú istotu v živote, tak uverí všetkému. Ale...
Je to priateľ a nemáte deti? Tak mu ten kondóm natiahni na jeho hlavu a pošli ho do prdele!!! Väčší dôkaz, že ťa podvádza, je už len načapať ho ,,in flagranti"
Zabila by som ho .
Nooo moja nechcem strasit teda ak do 2025 tak tvoj stary asi chodi dakam vrrrrzgat s gumou 😂 co pri tebe nepouzije-inde vyuzije.Ja som s muzom 16 rokov bez kondomu teda ak mu najdem kondom takuto rozpravku ako ty si napisala nezozerem
@andrea_prestastna
@kinderzwillinge boli to ťažke časy. Ale našťastie som už z toho vonku. A nechápem, prečo som sa toľko kvôli nemu trápila. Vôbec nie je dobrý človek
No byt tebou tak ho pritlacim,ze nech vyklopi pravdu...lebo exp 2025 tak to musel kupovat tento rok....
No myslim si este, ze panko ma nieco aktualne rozrobene, ma ho vo dverach, cize vlastne po ruke. Takze ak chces zistit nieco neprijemne a nezatvarat oci, tak si zacni vsimat, bud pozorna, nerob cirkus, nech neni v strehu , tvar sa, ze si mu to zhltla aj s navijakom a uvidis, ake veci sa budu diat. Mozno to mas rovno pod nosom, len si v (pre teba) spokojnom vztahu nic nevidela. Konfrontovat ho teraz mozes, no vymysli si zase klamstvo ( zabudol kamarat, nevie, kupil pre ineho, naraficil to na neho kamos ako for atd atd), urobi z teba sprostu paranoidnu a bude si davat obzvlast bacha.
Ja len… vy ste kondomy NIKDY nepoužívali .
Našla si len 1.
Nebývajú v balení 3?
…
- Kde sú teda zvyšné…? 🙄🤷🏻♀️
@malinoismum ved boli vtedy rozideni. Bol to 12pack a 11 presexoval s inymi...
@sivana09 🤣
@hipuska si super, ze si to zvladla a urcite ta tato negativna skusenost posilnila a niekam posunula. nech sa ti v zivote uz len dari a si stastna ❤
@sivana09 ale to ma potom nejaku speci ediciu aby mali "trvanlivost" pomaly 9 rokov 🤣 podla mna su z tohto roka 😅 akoze ja by som mojho asi zabila.....nevydrzala by som hrat naivnu a sprostu....
Tak to je pekná rozprávka O najdenom kondóme 🤣😂😂
@hivanik kde bolo, tam bolo...bol raz jeden kondom....ktory sa nudil a tak sa vybral na vylet....🤪 jedneho dna zbadal pekne auto s utulnou priehradkou vo dverach a skocil do nej 🤣🤣🤣
@adriannasvk 🤣🤣🤣
nevozí náhodou nejakého kolegu, ktorý si chcel urobiť srandu?
Dobraaa vyhovorka, snad niesi naivna a jeho mega vymyslu neveris
@gladys_07 “kam sa hrabe FBI na podozrievavu zenu”
a ked sa podvedena zena rozhodne pre pomstu, aj samotny diabol si robi poznamky. 😁
@patka06 ...keby bol naozaj jeho ...😁 On vyskyt odovodnil a vysvetlil, ze ho tam prelozil zo stareho auta a ma ho z doby, ked boli pred 4 rokmi rozideny. Uvaha ,,keby bol naozaj jeho,, je tymto uplne bezpredmetna. To by hral na blbeho a prekvapeneho, ze nevie, co to tam robi, alebo rovno povedal, ze kolega, foriky ... a nie, ze ho tam prelozil v ramci upratovania. Tym to zaklincoval.
Súloží a niekým iným,je fajn,že sa aspoň chráni
Ja som raz svojmu bývalému priateľovi našla v krabici medzi dokumentami hodených asi 20ks kondómov. Nepovedala som mu nič, zbalila som si ich do svojej tašky schovala a čakala. Čo čert nechcel raz musel tu krabicu vytiahnuť lebo sme hľadali nejaké papiere. Mali ste vidiet ten tupý výraz keď chytil tu krabicu do ruky a spomenul si čo tam má 😁 ruky sa mu triasli keď sme tie papiere preberali. Nekonfrontovala som ho. Vravelo to samé za všetko. Videla som na ňom že pol dňa chodil a lámal si hlavu že ako to že tam neboli...Dlho sme spolu nechodili...
@hipuska juhuuu😂😂parada nechsi ho necha