icon

Nájdený kondóm u frajera

19. sep 2021

Ahojte, potrebovala by som objektívny názor. Nasla som u frajera v aute kondóm. Nepoužitý. Nikdy sme spolu kondóm nepoužili, sme spolu 8 rokov.ked som sa ho pýtala povedal ze to asi ako prekladal veci zo starého auta. Boli sme pred 4 rokmi rozideni tak zevraj odvtedy ho mohol mať v starom aute. Verili by ste mu? Ďakujem

Strana
z4
brita7777
•
19. sep 2021

Kludne, aj ja mam stare kondomy niekde v dome u rodicov este stale v skrini. Neveris mu, mas na to dovod ?

autor
•
19. sep 2021

@brita7777 nemám dôvod, ale nezdá sa mi ze by ho omylom preložil do dverí vodiča a nevedel o tom

brita7777
•
19. sep 2021

Osobne by som z toho velku vedu nerobila.

sisa_s
•
19. sep 2021

Tak sa pozri na datum spotreby 😀 ak bude 2018, ok, ak 2024, tak tazko ho tam ma roky odlozeny 😀

ella_price
•
19. sep 2021

Toto fakt ideš riešiť sem? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

autor
•
19. sep 2021

@sisa_s dobrý nápad ďakujem, akurat neviem ci tam bude keď je to jeden kus

taskataska
•
19. sep 2021

bude, je to na kazdom este extra zvlast, nielen na krabicke

sisa_s
•
19. sep 2021

Mal by byt na zadnej strane alebo naboku vyrazeny

brita7777
•
19. sep 2021

Hlavne napis aky mal datum.🤔

nerya
•
19. sep 2021

📌

nina255
•
19. sep 2021

áno prekladal veci zo starého auta do nového, a tento kondom dal samostatne do dverí spolujazdca namiesto toho aby ho vyhodil (ked je vraj stary), kde ho môže hocikto najsť koho pripadne vezie :D velmi zla vyhovorka... nepoviem keby bol niekde v kasliku alebo kufri spolu s dalšimi vecami v nejakej krabičke to by som možno uverila ale toto? fakt si skus pozrieť ten dátum spotreby.. za mňa ti povedal blbosť

autor
•
19. sep 2021

@brita7777 dátum spotreby je 2025 ale kedy bol vyrobený to tam nie je

bosorka2302
•
19. sep 2021

tak stary asi nebude 🙂

fatimuska
•
19. sep 2021

Ja by som si vygooglila aka je exiracia kondomu danej znacky, ale asi budu rovnako na tom viacere značky..

autor
•
19. sep 2021

@fatimuska skúšala som a asi 6 rokov

fatimuska
•
19. sep 2021

Tak su tie datumy rozne, naozaj je to od znacky ale tak 5 rokov 3 roky, 2 roky

andrea_prestastna
•
19. sep 2021

Vies co,,,prepichni ho a daj naspat😂😂😂 sorry ale u mna by nepochodil, kebyze je stary ho vyhodi ale prelozit do dveri je parada, drzim palce hlavne chladnu hlavu

autor
•
19. sep 2021

@andrea_prestastna sak to som aj chcela ale nevydrzala s a opýtala som sa to :D

marca12
•
19. sep 2021

Max 5 rokov je expiracia,ale aj keby 6 rokov,tak to nesedi na rok 2018. No neviem riadneho chrobaka ti dal do hlavy

fatimuska
•
19. sep 2021

Tak a je 21 a ma do 25 tak hmhm, asi to nebude taky stary ako tvrdil..

kristind
•
19. sep 2021

A čo ti povedal, keď si sa opýtala? Tiež som musela googliť, už len zo zvedavosti. Ja by som ho asi prizabila. Načo by klamal, keby je tam ten kondóm 'nevinne'

andrea_prestastna
•
19. sep 2021

No tak si ho vecer vypytaj nech ho pouzije a bude muset kupit do auta nove, len ja som paranoicka ja by som sa hned sledovala ci nemam nejake infekcie od neho alebo co bars co by ma napadlo , najlepsia je komunikacia, sadni si s nim ukaz mu datum spotreby a stoj si za svojim cize niekto klame 🤥🙁 nech nie si za hlupu ved zivot mas jeden a muzov je vela

gladys_07
•
19. sep 2021

@fatimuska kam sa hrabe FBI na podozrievavu zenu 😂😂

kristind
•
19. sep 2021

@andrea_prestastna pekne napísaný záver 😀 len či sa dozvie pravdu, keď už si na prvý krát vymyslel takú chabú výhovorku 🤔

hipuska
•
19. sep 2021

My sme mali také červené kondómy a kvapla som na ne červený atrament. Nebolo to vôbec vidno. No a jendho dňa môj chlap prišiel domov s červenými rukami, že nevie kde sa ubabral a nejde to dole. Ale teda, ja som mala podozrenie, a bolo tam viacej náznakov.

andrea_prestastna
•
19. sep 2021

@hipuska mna jebne to je parada iny agent ale nezavidim ti, aspon si nebola za trubku parada gratulkaaa

ysseba
•
19. sep 2021

@hipuska Tak toto je dobré 😀 A ako to dopadlo?

siasis
•
19. sep 2021

@hipuska kks tak to aky agent 🤣🤣🤣to by ma nenapadlo 🤣

andrea78
•
19. sep 2021

Take vysvetlenie je blbost. Ak by ho prekladal zo stareho auta tak ho vyhodi spolu s inymi odpadkami, ktore tam mal. Obzvlast v pripade, ze vy dvaja kondomy nepouzivate, naco by mu bol, vedel by ze je stary, letel by s odpadom bez premyslania. Expiracia 2025, rozideni ste boli pred 4 rokmi, cize cca 2017, nezda sa mi, ze by kondomy mali 8 rokov expiracnu dobu ( a to by ho musel kupit ako uplne ,,cerstvy,, tohorocny vyrobok) Jeho verzia nesedi, neverila by som mu to cele hned, aj bez pozretia si toho datumu spotreby.

hipuska
•
19. sep 2021

Pre mňa dobre, pre ňu horšie. Má ho teraz doma 😊

Strana
z4