icon

Najhoršie sviatky - neustále hádky s mužom

karolinava
28. dec 2015

Baby už som s nervami naozaj v koncoch,toto sú asi fakt moje najshoršie vianoce a sviatky,neviem kedy sa dožijem kludných a pohodových sviatkou,s oddychom,bez hádok a bez stresu. Všetko to koli hádkam s mužom,apsolútne s ničím mi nepomáha,na všetko čo sa tíka detí,domácnosti,nákupou,varenia,upratovania je len na mne,ona ma svoj svet,ráno vstáva o 10.00 s mobilom v ruke,ja samozrejme už dáávno hore,urobit detom ranajky,všetko zaobstarat,ona sa zobudí,napapá sa,potom sa osprachuje,sadne za pc,alebo mobil v rukách,alebo TV,žiadna pomoc,ked sa chcem s ním aj porozprávat nevníma ma,má proste svoj svet a všimne si že exzistujem len ked niečo odo mna potrebuje,alebo ked je hladný atd.inak som dobrá len ako slúžka,pestunka,kuchárka,upratovačka,stále rieši len neporiadok namiesto toho aby sa venoval viac detom,išiel s nimi na prechádzku ,zahral sa s nimi a proste mi trochu pomohol,nič!!!! Je ako puberták,zavre sa do kuchyne,pustí si na plne pecky hudbu na telefone a viac ho nezaujima,že deti škriekaju,zle su a ja som ohúkaná,proste ma svoj svet. Náš malý je velmi zaslúžené dieta,ktoré je neustále uplakané,nervozne ani jemu sa nevenuje,všetko dáva zavynu mne aký je,že to je moja výchova atd,proste ked on je doma,máme len dusno,napetie,žiadna dobrá nalada,atmosfera nič,ja som stále napetá a vystresovana koli čomu zase začne hádka....včera sme mali výročie zoznámenia,ani ma nikam nezobral,až ked som mu dala najavo že som nahnevaná tak ked už videl,že je zle tak aby sa nepovedalo,rýchlo niečo navrhol že niekam pojdeme,ale dobre vedel,že už nikam nepojdem ked sme sa najskor museli preto pohádat....ja už neviem ako na neho..

jeannna
29. dec 2015

@libka1 Jedno pekne prirovnanie k tym energiam, ktore vysielame druhym.
Napr. nenavist je, ako ked vypijeme jed a cakame, ze zomrie ten druhy.
Nicime pritom len samych seba, nie je za potreby ani aby bozie mlyny mleli, ani karma zdarma 😖

mocka123
29. dec 2015

@timea7 ano, ved hovorim , ze samej sebe tiez nerozumiem, lenze to by si nas musela poznat, tiez manzela, naozaj , proste nie je tu na to priestor, aby som to do detailov vysvetlila a ani nechcem, a ked ho nepoznas, myslis, ze je to proste sviniar, ludia , ktori ho ale poznaju dlhsie a nevedia o jeho "uletoch" , ho stale maju radi, pretoze on naozaj nie je zly, dokonca vzdy pomohol ked vedel, vlastne spociatku aj mne s vychovou nevlastnej dcery, na ktoru jej biologicky otec z vysoka a vzdy sral ... a vynaraju sa mi z predchadzajucich rokov strasne pekne spomienky ked sme sa este strasne lubili ... hovorim, mame toho kopec za sebou preziteho ... a nemôzem si teraz pomôct, proste rozum a cit su proti sebe ... nie je to jednoduche... ver mi, a to napriek tomu, ze pocuvam pribehy ako aj tvoj, ze si nikdy lepsiu vec ako rozvod nemohla spravit a natrafila si potom na uzasneho cloveka... vies , poznam aj pribehy , ked tie zeny si uz po rozvode nikoho nenasli a su dost nestastne a zatrpknute ... neviem, ale nemam v sebe ziadny pocit potreby pomsty alebo cosi take, nedokazem mu neodpustit, aspon zatial ... , bola som vychovavana vo veriacej rodine a snazim sa ku kazdemu byt ferova a chovat sa tak, aby som uz po svojich preslapoch z mládi nikomu viac neublizila, davat ludom sancu na "reparat " ... a hlavne verim, ze to bude lepsie , ci uz teraz s nim alebo bez ... neho ... kazdopadne ti ale dakujem za dobre rady a postrehy 🙂 !

oli18
29. dec 2015

@mocka123 už nečítam všetky tvoje príspevky, len dodám, že tebe sa vrátilo to, čo ty si kedysi urobila inej vydatej žene. Spávala si s jej mužom, aj si s nim otehotnela. Aj keď tu píšeš tie bláboly, ako si nič od neho nechcela, neudala jeho meno...bla, bla. Takže ja ťa neľutujem a iste nie som sama, len nie všetky, čo to čítajú ti to aj napíšu. Ja áno. tvoj muž je lepší od teba, lebo zatiaľ nepíšeš, že nejaká s nim má dieťa!

mocka123
29. dec 2015

@maminuska 🙂 ... zaujimavy pribeh dedka ... poucny 🙂

kety123
29. dec 2015

Nechcem ti podsuvat ze ta podvadza, ani neviem ci spolu intimne este zijete .. ale je to divne, keby sa jedna o mojho chlapa urcite by ma zaujimalo preco na mobile alebo pocitaci travi tolko casu ... a nevenuje ho mne a detom. Samozrejme kazdy ma narok na svoje sukromie ale on ho ma na ukor vas .. drzim palce aby sa ti to podarilo cim skor vyriesit.

mocka123
29. dec 2015

@oli18 fiha, tak podla toho co pises, po prve nepotrebujem, aby ma tu ktokolvek lutoval, nema preco, pretoze mam uzasne , krasne, mudre a talentovane deti , mam super robotu, uzasnych kolegov, kolegyne, susedky , kamaratky, kamaratov, rodicov , synovca atd ... !!! jedine , akosi manzel sa mi nepodaril, ale mozno to je tiez len docasne ... po druhe, môzes mat tak max. 19 rokov ... odhadujem, z tvojho nazoru, ... tj. moc vela skusenosti este zrejme nemas ... no a po tretie, ako si dosla na to , ze môj manzel je lepsi clovek nez ja ... 🙂 _? to preto, ze zatial nikoho mimo manzelstva nenabuchal ... trochu silne slova, nemyslis ... ? o svoju dceru som sa starala tak dobre , ako som len mohla ... a kebyze na mna rodina netlaci, do dnes by jej biol. otec v rodnom liste ani len nefiguroval, uviedla som ho tam az po 16 rokoch, inak by dcera nedostala od neho po tolkych rokoch , ani len cent ... take su tu totizto zakony ... tak ci tak dakujem aj za takyto nazor, berem ho ...

timea7
29. dec 2015

@oli18 keby milenka jej muža bola tehotná, tak sú na rovnakej úrovni? Jej manžel je momentálne lepším človekom len preto, lebo má jeho milenka kvalitnú antikoncepciu? - zvláštna filozofia.....a to vôbec nemienim ospravedlňovať jej prešľap so ženatým mužom

mocka123
29. dec 2015

@tova dakujem aj za takyto nazor, naozaj ... mozno niekomu sa zda , ze som handra, no chcela som mu dat sancu , ... vidis ma ako handru ... tak ma to mrzi ... keby si ma stretla niekedy v robote, mozno by si ani nemyslela ... za beznych okolnosti vystupujem dost energicky a razne ... teraz som ale v srackach ...

mocka123
29. dec 2015

@timea7 vdaka ... 🙂

timea7
29. dec 2015

@mocka123 keby som si aj nikoho nenašla, zatrpknutá by som určite nebola, ja totiž život bez partnera nepovažujem za koniec sveta. Je normálne, že teraz spomínaš na pekné chvíle vášho vzťahu, ale ospevovať tvojho muža ako úžasného človeka....to môže jeho kolega, ale nie jeho manželka, ktorú veselo takmer rok podvádza a nedá si ani námahu, aby to skrýval 😝 😝 😝 😝 O čo je kvalitnejší život ženy, ktorá tŕpne, kedy si zase manžel nájde nejakú milenku, rozmýšľa, či ju aj nemá, len sa mu to zatiaľ darí skrývať, má stále v podvedomí, že je pre neho handrou ako život ženy, ktorá žije bez partnera, venuje sa deťom, práci, svojím koníčkom, priateľom...?

timea7
29. dec 2015

@mocka123 neďakuje mi, nemáš za čo, píšem ostro, ale iba ti chcem otvoriť oči.

mocka123
29. dec 2015

@emilia25 prajem ti to, mas skvelého manzela, nech vam to navzdy vydrzi ! 😉

mocka123
29. dec 2015

@bonaqa2013 inak ano, vidim to tiez tak, ze tieto moderne tzv. vydobytky nasej doby, mobily, internet , socialne siete, su mozno viac na skodu , ako na pomoc, podla toho , kto to ako vyuziva, teraz napr. ked si pisem , je to Ok , pomaha to , vymenit si nazory, ale keby tie mobily neboli, odbudlo by napríklad kopec problemov, ku kolkym podvodom by nedoslo ... vsak bez mobilu by si nevedeli dohodnut stretko, rande ... jedine ked su to "riadny " par atd ... ked uz napr. manzel sa bez mobilu nevie ani pohnut... trebárs na WC ... je to akoby az chore ... lenze on si to urcite neprizna ...

mocka123
29. dec 2015

@michhaela Asi mas pravdu ... oni , ti muzi rozmyslaju len tu a teraz, urcite nie do buducna... len my, napr. ja , sprosta zena, dokazem odpustit, a ktovie, teraz sice hovorim ked raz odide nech sa v zivote uz nikdy nevrati, ale keby ta situacia nastala ... ?

timea7
29. dec 2015

@mocka123 no je to na tebe, ako si vážiš sama seba. Ku mne by sa taký muž, ako máš ty, ktorý ťa rok podvádza, mohol vrátiť aj po kolenách, bol by bez šance.

maminuska
29. dec 2015

@mocka123 v podstate si v dobrej pozícii, máš prácu , deti ktoré ľúbiš , strechu nad hlavou pri odchode manžela... tak ho po Novom roku pobozkaj na čelo, popraj všetko dobré a zavri za ním dvere. Byť bez muža nieje na slučku a ktovie možno neskôr si niekoho najdeš. Ja svoj rozvod neľutujem , bol to najlepší krok v mojom živote a dnes mám druhého manžela.
Doporučím ti knihu ... volá sa Nikdy , autorku nemám rada , ale toto sa jej podarilo 🙂

mocka123
29. dec 2015

@maminuska vdaka, chodim do kniznice, vypoziciam si ju najblizsie... autor ?

maminuska
29. dec 2015

@mocka123 tatiana Vasilková Keletyová

natalym
29. dec 2015

@maminuska Ale no hádam Keleová

maminuska
29. dec 2015

@natalym no vidíš , ešte že ta mám , nečítam ju ..

maminuska
29. dec 2015

http://www.martinus.sk/?uItem=125273 je to v podstate pekná poučná vec , kupila mi svokra že kdyby neco .

natalym
29. dec 2015

@maminuska Ja čítam, ale tiež sa mi ktovieako nepáči. Píše furt o tom istom, však ale ok.

mocka123
29. dec 2015

@maminuska ani ja moc tuto autorku nemusim ... mne sa v poslednej dobe zapacil /- a M.E. Matkin ...aj ked je to take oddychove ... ale zas niekedy treba aj vypnut ... 😝

maminuska
29. dec 2015

@mocka123 ja ti neviem ..čítala som aj jeho ale mne ten jeho lahkoeroticko vulgárny žáner jednoducho nesedí . Ja mám rada také že Tolstoj , Solnežicin, Cronin ... no ale teraz mám rozčítané knihu Husiti a knihu Islámsky štát.

mocka123
29. dec 2015

@maminuska aj tak , jedna vec je kniha ... a cosi ine co pise zivot ... je to velakrat stokrat zaujimavejsie a napr. pre mna teraz neuveritelnejsie ako nejaky roman ... zial este napr. pred rokom by som nebola povedala, ze toto budem o rok na Vianoce riesit ... akoby sa to nedialo mne, ale by som sa na niekoho pozerala, ze co to tam ti dvaja riesia ... ? chcela by som som sa z toho prebrat, ako zo zlého sna ...

natalym
29. dec 2015

@maminuska Ale aké ťažké témy............

mocka123
29. dec 2015

@maminuska fiha, tak toto by ma tiez zaujimalo, inak od Cronina som citala asi pred 2 rokmi The Pasage, to bolo celkom sci fi , ale take zvlastne, celkom sa mi to pacilo, potom sa mi dobre citalo od TANY French ...

mocka123
29. dec 2015

@natalym 😀 tazke ...

timea7
29. dec 2015

@mocka123 neboj, bude lepšie, čas všetko vylieči.

maminuska
29. dec 2015

@natalym tak ťažké ...narodila som sa v meste ktoré založili husiti a keďže som zistila že viem o tom veľké nič...tak som si kupila historický román Husiti a pomaly lúskam .
Kniha Islámsky štát vysvetlúje celý chronologický vznik týchto psychopatov...len sa to zle číta, lebo každý je tam Abu Zhavari, Zašari .. tak a ked prečítam asi na 10 strane vlastne neviem o kom to je , lebo ich mená su na jedno kopyto .