Najlepšie roky sú za mnou
Kde sa dá nájsť aspoň milenec?Mám 32 rokov,polovicu života za sebou a doteraz som nezažila pravu lásku,lebo neverím chlapom.Sesternica mi poradila,že mám si nájsť dvoch milencov a takto sa odputam a aspoň nebudem ani k jednému pripútaná.Vraj aj keď budem vo vztahu,tak treba mať ďalšieho chlapa,nejakú zálohu.Suhlasite stym?
Sesternica je srandistka, dvaja su malo, aspoñ troch treba, a medzi nimi aspoñ jedneho cernocha, nech je veselo🤦♀️
Bože, už asi 4ty prispevok o tom ako sa citite staré atď..preboha, veď život po 30tke ešte len začína, bud najdes pravu lásku hned, alebo budeš mať viac lások, kým ju nenájdeš, o tom je život, takže nebud smutná a ži 😍
🙈 a tebe ide o čo, potrebuješ len niekoho do postele alebo skúsiť konečne nájsť aj tú lásku?
Jasné.sesternici veriť treba....
Čo tak trochu popracovať na sebe.aby mal o teba záujem aj skutočný muž?
Nesúhlasím keď chceš riskovať pohlavne choroby zober si aj 20. Jedna vec je nejaké kamarátstvo s výhodami kde sa dohodnete ze budete spat spolu len vy a ina vec milenec... Teda asi si treba aj ujasniť pojem milenec ja si pod milencom predstavím muza co bud nemá vzťah a spi s "kazdym" alebo podvádza svoju zenu... A po dalsie neviem v com by ti to malo pomôcť okrem sexu. Píšeš o milencoch nie priateľoch alebo nadviazani nejakeho ineho vztahu ako len sexuálneho takže za mňa nie. A keď ti ide len o sex zadarmo chod na pokec, badoo, tinder tam takých milencov nájdeš kopu.
No áno máš pravdu. Niektoré ženy sú staré už v 30tke ale inú kvitnú a žiaria aj v 50tke.
Je to zmýšľaním a ak rozmýšľaš takto tak ti ani 10 milencov nepomôže
Tak si určite nezačínaj s viacerými naraz, z toho nič dobré nepozerá. Rady sesternice by som nebrala do úvahy.
Sesternica vobec nejde s dobou.. K tym milencom predsa potrebujes aj milenku... Co budes trocharit.. 😁
a ta Tvoja sesternica ma kolko milencov? dufam, ze aspon na kazdy prst jedneho :D
32 a najlepšie roky za tebou? 😂😂😂 no keď myslíš, tak asi áno, ale v tom prípade nehrá vek-číslo žiadnu úlohu lebo človek je proste "starý" a uhundraný stále, aj zmýšľaním.... takto si chlapa nenájdeš 😝
tvoja sesternica je nedozreta,povrchna zena,pretoze ked mas plnohodnotny vztah s muzom,ver mi,ze dalsieho nepotrebujes....a tiez kedy by si to aj stihala?praca,pridu deti,domacnost....daj sancu a buduj vztah s jednym.
Dobrý nápad, ešte sa do jedného zamiluješ, s druhým otehotnieš a nudiť sa zaručene nebudeš 👍
Moja v rzrpvom rade ak hladas lasku..
Zastav sa... A popozeraj okolo seba. Každého chlapa, ktoreho mas okolo seba, nezadaneho, zhodnot. Ak najdes kamarata, ktory pre teba spravi aj posledne... To je ta laska... Len ty ju nevidis. Otvor oci a zistis....😊🙏A skus tomu dat sancu
32 rokov a hovoríš, že najlepšie roky sú za tebou??? Ja mám toľko isto a mám pocit, že žijem aktuálne najlepšie roky. Pravý vzťah môže prísť aj o 10 rokov, moja kolegyňa chystá svoju prvú svadbu ako 46ročná a chcú aj bábätko... Prosím ťa, 30tka neznamená automaticky, že patríš do starého železa alebo že si nikdy nikoho nenájdeš. Si v najlepších rokoch - predpokladám, že máš stabilnú prácu, zázemie, skúsenosti, si mentálne dostatočne vyspelá a dospelá... Žena, užívaj si život!! Depkami a plakaním do vankúša nič nevyriešiš. Choď medzi ľudí, prihlás sa na kurzy, cestuj, vezmi kamošku/kolegyňu/sesternicu večer do mesta a bav sa. Ver, že vzťah príde, len sa netreba deptať...
32 rokov a polovicu života za sebou? 😀 tak to už nevyberaj milencov, ale truhlu a parte 😀
a nie, v dobrom vzťahu ti netreba druhého milenca a v zlom vzťahu nemá zmysel ostávať a držať si milenca 😀 sesternica je nejak mimo. Ale tvoje šťastie nestojí a nepadá na tom či máš alebo nemáš chlapa.
Kašli na sesternicu...zato že ona si neváži samu seba nemusíš po nej opakovať... otvor oči a vnímaj... Ži...teraz je ten správny čas 🍀
Podľa mňa vobec nemáš polku života za sebou. Podľa mňa si ešte len v puberte. Riešiť takú blbosť ako dvoch milencov to môže fakt len mentálne nevyzrety človek 🙆
To je zaujímavá teória, mozno na tom niečo bude, že ak máš dvoch, tak sa zbytočne citovo nepriputas, keď nechceš 🙂 ale človek nevie, čo ho ešte v živote čaká. Napríklad taká moja prababka, musela sa za mlada vydať za starého bohatého muža. A predstav si, keď už bola dávno vdova, našla si muža, keď už bola po 60tke, aj sa vydala znova a ešte stihla aj plastiku intímnych partií, aby im to klapalo :D život je nevyspytatelny

Ja by som ti odporučila 7 milencov, na každý deň iného 😉👌🤣