Naozaj je to tak, že sa mužom nechce?
Ahojte.
Píšem, túto vec, pretože mi nedá keď čítam tie príspevky. Možno ma budete niektoré odcudzovať, zatracovať. Som vdova 2 roky, manžel mal autonehodu. Mala som manžela, ktorého by ste dlho hľadali. Nezabudol mi dať ráno večer pusu, povedať že ma miluje, nebál sa žehliť, variť, nikdy mi nepovedal škaredo, nebál sa práce v záhrade, umiloval by sa k smrti, je toho veľa. Samozrejme mal aj svoje muchy. Ja som mu veľakrát nadávala debil, aj iné nadávky. K milovaniu som pristupovala už len keď sa mne chcelo. No ale osud to celé zmenil. Ja som ostala sama s dvoma deťmi. Peniaze bolo treba. Mám fyzioterapiu, tak som sa časom dostala k tantra masáži. A to je to prečo som sa rozhodla písať. Robím tantra masáže, čiže stretávam sa s mužmi každý deň. Pre tie čo nevedia, nie je to prostitúcia. Počúvam ich príbehy. Veľa z nich sa sťažuje, že ženy nemajú o nich záujem, chýbajú im ženské dotyky, rozhovory. Ano dámy chýbajú im aj rozhovory. Koľký mi tvrdia chcem sa porozprávať, ale hneď ma vysmeje, pochopí to inak ako som to chcel povedať. Ak sa chcem milovať nechce sa jej a vnucovať sa stále, to už ma nebaví. Boli by ste prekvapené koľký muži chodia na takéto masáže a možno aj ten váš. Verte ak by sa dal vrátiť čas, robila som veľa vecí inak. Pre mužov je milovanie dôležité, veľa vecí sa od toho odvíja. Ak sa vám aj nechce stačí mu chvíľka a bude spokojný, vráti vám to inak, ako to záleží na vás. Ak sa mu povenujete aj on sa bude venovať vám. Ak máte pocit, že sa vášmu mužovi nechce, tak verte že už to rieši inak. Len malému percentu mužov sa nechce zo zdravotných dôvodov.
Položíte si otázku a kedy sa niekto povenuje mne? Máte doma manžela.
Prajem vám milé manželky čo najviac krásnych a šťastných chvíľ s manželom.
Anka
@bobulazelena A jasné, chápem. Ale na tejto stránke som čítala už toľko posledných článkov potravinového reťazca a je tu toľko pre mňa nepochopiteľných charakterov, že ma takéto extrovertnosti vôbec nepoburujú. TO v reálnom živote býva už iná vec, keď to tak musím počúvať v práci a tak. 🙂
@bobulazelena aj mne to pripadá zvláštne, ale ja som introvert, ja extrovertov nechápem a nemám s nimi veľa spoločného. Našťastie my sme s manželom introverti dvaja, takže čo si doma uvaríme, to si doma zjeme a nikto o ničom nevie a ani nikoho do súkromia nepúšťame. Ale keď sa stretnú dvaja extroverti ako emilia s manželom, tak to pokojne môže takto fungovať so zdieľaním všetkých šiestich izieb 🙂
@anka123123 ja by som este poprosila vysvetlenie, preco to za prostituciu nepovazujes. Podla mna to prostitucia je. Len s exotickou nalepkou.
Ten, kto je spokojný podľa mňa nemá potrebu to vytrubovať do celého sveta, zvlášť, ked to ide uplne okrajovo okolo témy. 🙂
@bobulazelena mozno je strasne zalubena a potrebuje to vykričat svetu 😊Jedna kamoska si s partnerom na fb kazdy den pisali vyznania lasky ze ty hviezda mojho neba laska moja najuzasnejšia srdiecko moje nadherne (akoby spolu nebyvali a nemohli si to povedat sami pre seba)ale uz to nerobia asi malo tantrickych masaži medzi nimi pokazil sa im vztah ..ono je to trochu trapne aby chlap krical v obchode toto je moja zena milujem ju ..len tak z nicoho nic mozno mal vypite alebo rad robi show pre ludi mozno tourettov syndrom ..no a mozno mas pravdu a je to trochu čudne ak stale propaguje svojho muza ako naj ale tak nech ma radost
@0silvia0 @lienka737 Ach môj BOže a to inak ja mám dosť škaredé extrovertné črty a okolie mi to z času na čas aj vyčíta, ale mám známu, ktorá je ale tak chronický extrovert, že musí narobiť rachot úplne okolo všetkého, všetci musia vedieť o jej úspechoch a problémoch a samozrejme o tom, s čím kedy komu pomohla. Akože veľmi dlho som tápala, čo z toho jej vlastne verím, ale podľa tejto logiky nám už neostáva nič iné, len týchto ľudí odfiltrovať, akože takí určite ani nemôžu existovať. 🙂 NO celkom ste ma rozosmiali, ale vážne, niektoré ľudské črty jakživ nepochopíme, ale čuduj sa svete, sú ľudia, ktorým sa súkromie bez publika ani neráta, ale neznamená to, že to celé nemyslia vážne.
A ved nech si robi kazdy co chce v konecnom dosledku.
Ja som tiez opacny extrem,ze emocie prezivam skor vnutorne ako takto navonok, preto mi to pride cele cudne.
A tak zas ja mozno pridem niekomu cudna 😂
@0silvia0 Hmmmmmmm, veľa hovorím, skáčem ľuďom do reči, občas sa prerieknem a tak. 🙂 Všimla som si, že sa mi ľudia zdôverujú s istými obavami, čo ma dosť mrzí.
Chceš pochopiť extrovertov? Ja by som to u seba vyjadrila ako vnútorný pretlak, proste sa ti v mozgu toho toľko nahromadí, že to potrebuješ dať von. Je mi dobre s určitými ľuďmi, tak si to s nimi užívam naplno. A tiež aspekt dobrodružna, s ľuďmi sa dá toho toľko zažiť a priateľstvá v otvorenosti a bezprostrednosti sú strašne fajn. Mňa ale mätú aj totálni extroverti aj introverti: mám rada svoj kľud a samotu niekedy dokonca vyhľadávam, množstvo vecí riešim len sama so sebou. ALe na introvertoch nedokážem pochopiť nekomunikatívnosť, na môj vkus sa niekedy vo vnútorných problémoch príliš prehŕňajú namiesto toho, aby ich riešili bezprostredne a otvorene. Čo ty na to?
@nela1916 no ja zas mam najvacsi relax sama doma s knizkou 😂
Ja som tiez inteovert v skutocnom zivote ako vysity...mam par ludi, ktori su mi ozaj blizki pri ktorych som otvorena a spontanna, ale tych by som spocitala na prstoch jednej ruky
@bobulazelena No veď aj ja mám rada relax s knižkou. 🙂 Dosť mi vyhovuje sociálne sa vyžiť cez deň a v noci zapadnúť do ticha, alebo napr. byť s ľuďmi tri dni a na štvrtý sa zašiť. Neviem, u mňa to musí byť asi v rovnováhe medzi oboma pólmy. Ja zase viem byť spontánna, ale vzťahy nadväzujem veľmi pomaly a dosť preberám, hodnotím a tak. Inak ale totálni extroverti majú naozaj veľa zážitkov a sú schopní žiť v naozaj družných a intenzívnych vzťahoch, niekedy im to dosť závidím.
@nela1916, no, vacsinu z toho splnam aj ja a som introvert ako vysity. Ale tiez rozpravam vela, som otvorena a bezprostredna a mam rada ludi. 🙂 Ale neoslovim dobrovolne noveho cloveka, nepotrebujem mat stale spolocnost a byt stredobodom pozornosti je pre mna nocna mora. Len neskacem ludom do reci a viem byt pekne protivna, ked niekto skoci do reci mne.
@vroni A dokelu, nedáme si stretko, že nie? 🙂 🙂
Ale ja by som povedala, že budeš tak trochu extrovert, možno tak trochu nevyhranený, veď byť stredobodom pozornosti nie je jediná extrovertná črta a pri troche fantázie by som si vedela predstaviť aj introvertné upútavanie pozornosti.
@nela1916 to ja po dvoch hodinach medzi ludmi potrebujem nacerpat energiu. 😂
Oslavy a masove akcie su pre mna nocna mora 😂
@bobulazelena No to úplne chápem. Ja môžem masové akcie, ale s ľuďmi, s ktorými mi je fajn. A tiež dosť preberám ohľadom humoru a zábavy, veľmi často tú ktorú akciu zhodnotím ako príliš uletenú a už aj miznem. 🙂
Jeda kukam ze pani maserka mà 46rokov tak to uz si nebude zakladat novu rodinku ..a mozno uz ani nechce druheho manzela .. preco vzdy cakam sexualne pracovnicky dake mladice šak aj dominy su take tety 50+ co clovek vidi v reality tv male tucnucke s trvalou ale ich to bavi plieskat byčom a fetiš za$ clovek si to predstavuje ze daka Beyoncé 😆Tak ona to pani v dobrom tak matersky chcela poradit (Teraz nehovorim ze je stara)ale neviem preco som si predstavila mladu vdovu mamicku s detmi co potrebuje peniaze aby sa o ne mohla starat 🙈
@vroni Fuha, ale potom musí existovať aj chorobný extrovert. A tak čo, ak ti to v živote neprekáža a neobmedzuje ťa to, tak je to ok, akurát by som povedala, že introverti s extrovertami trochu musia bojovať o pozornosť okolia a ocenenie, čo je dosť škoda, um, teda vždy som mala ten pocit, že to tak je.
@nela1916 ved prave ze ja ani s tymi ludmi ktorych mozem nemam rada akcie...ale zas ja som extrem a cudna osoba 😂
@nela1916 nemyslim ze extroverti s introvertami bojuju...ja som praveze ako introvert rada, ked sa niekto ujme ,,vedenia" a je radsej on stredobodom. 🙂
@bobulazelena Aaaale pohoda. Aj keď nie je akcia ako akcia. Mne hovoria, že som suchár, um,a si som.
@nela1916 nahodou so.mnou je sranda, len sa nerada stretavam s ludmi, iba s tymi mojimi ,,vyvolenymi" ...😂
@bobulazelena Šak aj so mnou, ale na väčšinu davových uleteností sa nechytám.

@bobulazelena a vy si mylite pojmy extrovert s over sharing - ta so 6 izbami nemusi byt vobec extrovert vonku moze byt aj placha ticha voda na nete ma profil bez fotky a odvahu/otvorenost napisat hocico sukromne kolko je tu takych? Zas na socialnych sietach je maločo tabu hlavne ked je to anonymne

Bože ste hrozné už musíte mať negatívne reči aj k žene čo má krásny vzťah so svojím mužom..všetko ofrflete vždy hľadáte niečo čo môžete kritizovať... áno sú aj šťastné páry predstavte si...🙄