Naozaj je to tak, že sa mužom nechce?
Ahojte.
Píšem, túto vec, pretože mi nedá keď čítam tie príspevky. Možno ma budete niektoré odcudzovať, zatracovať. Som vdova 2 roky, manžel mal autonehodu. Mala som manžela, ktorého by ste dlho hľadali. Nezabudol mi dať ráno večer pusu, povedať že ma miluje, nebál sa žehliť, variť, nikdy mi nepovedal škaredo, nebál sa práce v záhrade, umiloval by sa k smrti, je toho veľa. Samozrejme mal aj svoje muchy. Ja som mu veľakrát nadávala debil, aj iné nadávky. K milovaniu som pristupovala už len keď sa mne chcelo. No ale osud to celé zmenil. Ja som ostala sama s dvoma deťmi. Peniaze bolo treba. Mám fyzioterapiu, tak som sa časom dostala k tantra masáži. A to je to prečo som sa rozhodla písať. Robím tantra masáže, čiže stretávam sa s mužmi každý deň. Pre tie čo nevedia, nie je to prostitúcia. Počúvam ich príbehy. Veľa z nich sa sťažuje, že ženy nemajú o nich záujem, chýbajú im ženské dotyky, rozhovory. Ano dámy chýbajú im aj rozhovory. Koľký mi tvrdia chcem sa porozprávať, ale hneď ma vysmeje, pochopí to inak ako som to chcel povedať. Ak sa chcem milovať nechce sa jej a vnucovať sa stále, to už ma nebaví. Boli by ste prekvapené koľký muži chodia na takéto masáže a možno aj ten váš. Verte ak by sa dal vrátiť čas, robila som veľa vecí inak. Pre mužov je milovanie dôležité, veľa vecí sa od toho odvíja. Ak sa vám aj nechce stačí mu chvíľka a bude spokojný, vráti vám to inak, ako to záleží na vás. Ak sa mu povenujete aj on sa bude venovať vám. Ak máte pocit, že sa vášmu mužovi nechce, tak verte že už to rieši inak. Len malému percentu mužov sa nechce zo zdravotných dôvodov.
Položíte si otázku a kedy sa niekto povenuje mne? Máte doma manžela.
Prajem vám milé manželky čo najviac krásnych a šťastných chvíľ s manželom.
Anka
@oldman50plus ale ved samozrejme, ze aj chlap sa potrebuje rozpravat, nikto tu netvrdi ze nepotrebuje... Ale to, ze sa s nim zena chvilu nerozprava neznamena, ze si ma ist dat vybrnkat vtaka inej..
@anka123123 tak masíruješ aj pohlavné orgány, alebo sa mýlim? Čo je na tom označení také zábavné?
@mandala77 nie som odborníčka na tantru, ani o nej veľa neviem, oprav ma, ak sa mýlim, ale mám dojem, že táto komerčná tantra, ktorá tu odrazu len tak vyrašila ako huby po daždi, má s tou pôvodnou spoločného asi toľko, čo jedlo v čínskej reštike v hornej dolnej, so skutočnou čínskou kuchyňou. To málo čo viem je, že tantra je súbor nejakých rituálov s duchovným pozadím a v telesnej rovine je to najvyššia forma milovania, ktorej cieľom je extáza. Ak si správne pamätám, pri tej extáze môže dôjsť k duchovnému prebudeniu. Čo to má spoločné s erotickou masážou za peniaze? Ja predsudky nemám. Naopak - je fajn, že sa tí nešťastní muži majú kam ísť uvoľniť a nešíria pri tom pohlavné choroby. Ale pochybujem, že by tam dosiahli osvietenie.
@anka123123 "Ja som mu veľakrát nadávala debil, aj iné nadávky. K milovaniu som pristupovala už len keď sa mne chcelo." Toto píšeš v úvode. Teraz to nejak to otáčaš, ale ok. Nie každá žena sa chová v manželstve tak, ako si sa chovala ty. Mnohé možno áno. Pre niekoho možno bude objav roka, že existujú manželské masáže a spoločné vane. Ale myslím, že väčšina o tom vie, robíme to celé roky.
@oldman50plus ?????neviem...ale najstarsie remeslo bolo,je a vzdy bude najstarsim remeslom...nech sa oblecie jeho akter do akychkolvek siat a nech aj vystupuje distingvovane ako len chce a ma aj 4 VS,vzdy to bude len jedno a to iste
nech sa uz robi akokolvek...a kdekolvek
@oldman50plus dopĺňam, aj ženy potrebujú blízkosť svojho muža, porozprávať sa s ním, no žiaľ, väčšina doporuceni je o Tom, aby ženy chápali muza, keď sa nechce rozprávať, aby sa ženy prispôsobili mužom ich mysleniu, nie naopak, ženy majú rozprávať, až keď muž má chuť, ženy majú mlčať, lebo muž ich nechce teraz počúvať, ženy majú chápať všetko, z toho mi vychádza, že iba naozaj velki a silní muži sú rovnocennými partnermi hodnotným ženám, a takí určite sa neznížia k návšteve slapiek, no takých je málo, ty sa kam radis?
@anka123123 Fu, mne dosť začína unikať podstata tejto debaty. Je to reklama na tvoje služby, alebo didaktizujúci súbor príspevkov s pointou "ak sa na svojich manželov vykašlete, prídu ku mne"? A ozaj je z môjho pohľadu dosť ironické, ak sa niekto z pozície erotickej masérky snaží kafrať do cudzích spální. Ja neviem, šak už stačilo.
@nela1916 ona chce predsa nam manzelka pomoct 😂
*manzelkam
@nela1916 ona nie je eroticka maserka,ona je clovek,kt.nam robi dobre skutky....vlastne robi zasluznu cinnost pre vsetky zeny,lebo vsetky zeny su podvadzane...a ked aj nie su,tak raz budu
akurat s tou reklamou je totake divne,lebo ak si vstupime do svedomia,strati klientelu
vlastne,ako tu uz bolo pisane....su to sluzby spolocnosti a ked sa robia dobre,je to ok
zaklad je,ze si vsetko v zivote vieme obkecat tak,aby to vyhovovalo nasmu vnutru a nemali sme nijaky moralny problem
@bobulazelena 😀 Som pochopila.
@terezka1947 NO asi tak, ale toto ti ani nie je číre obkecávanie, toto už začína byť dosť provokatívne. Ja neverím, že toto niekto môže myslieť vážne, hlavne tie časti o službách, ktoré pre manželov nikto nechce robiť hodinu a pol ☹
@mimik3 Ak by si vedela zistiť koľko sa sa manželka "nerozprávala a nebybrnkala" (skoro) kým sa odhodlal ísť inde myslím že by si u väčšiny zistila že to boli roky, nie mesiace.
@terezka1947 "Najdrahšou prostitútkou je vlastná manželka pretože niet takej čo by žiadala všetky tvoje peniaze "
@nebrasca Toto tu nie je súd o tom kto má väčší podiel viny muži či ženy. Pretože čítajú (hlavne) ženy píšem z mužského pohľadu čo majú podľa mňa robiť pre dobrý výsledok, alebo aspoň pre minimalizáciu škôd. Rozhodne nesúdim, nikdy a nikoho. Kam patrím to určite nie je pre žiadnu z vás dôležité, hádaj sama 😉. a môj názor je tiež len názor jednotlivca, môžem písať len ako to vidím ja, iní chlapi to budú vidieť často inak.
@oldman50plus hm,tak to mas tazke....hmmmm
@oldman50plus. prečo sa skryvas za všeobecné bla bla? Mňa keď sa ktokoľvek spýta, či by som sa išla nechať intímne hladkať od mužskej šľapky, poviem nie, aj o polnoci, a to z úcty ku mne a z úcty k môjmu partnerovi
@anka123123 pekne si to napísala....
@oldman50plus pravda, tiež som pochopila, že muža treba vedieť poprosiť, pochváliť, poďakovať...a hneď to vyzerá inak. A nesmie chýbať humor.
hm,lenze ono je to aj tak....ze mnoho zien s z muzov urobi takeho "somarika",kt.ked zatrasu.....penizaky vypadnu a kupia si ,co chcu,zariadia co chcu a ako chcu
a pouzivaju na ovladanie prave sex-alebo odmietanie sexu
a potom o muzoch prave tieto zeny tvrdia,ze su od toho zavisli.....
ono...aj zeny by sa mali zamysliet same nad sebou....
@nebrasca Tu nie je situácia chlapa a ženy rovnocenná, nehnevaj sa to porovnávať ani náhodou nemôžeš. Ja by som tiež teraz nešiel za žiadnych okolností, momentálne som so svojim intímnym životom plne spokojný. Nie z úcty k sebe, pretože som poznal pár nazvime ich kurtizány ktoré by mi ohľadom vzdelanostnej, spoločenskej aj duševnej úrovne plne vyhovovali, ale z lásky aj povinnosti voči partnerke.
Lenže situácia sa môže v sekunde zmeniť a nikto nevie čo prinesie budúcnosť preto o tom nebudem hovoriť (aj keď mne už reálne hrozí len drevený spacák 🙂 )
Čestne priznávam, v minulosti bolo pár momentov kedy som "mal namále" v podobnej situácii (nie, nešlo o spoluobčianky vedľa cesty s lavórom v ruke prebiehajúce medzi kamiónmi ale o hostesky a tlmočníčky pri obchodných rokovaniach, krásne, mladé a vzdelané z najlepších rodín) a keď vidím ako som dopadol tak je mi skutočne ľúto, ak by som vedel vrátiť čas neváhal by som ani sekundu a skutočne si to užil.
@anka123123
chccem sa opýtať iba jednu vec:
môže sa brať návšteva chlapa u teba v ,,salone,, ako nevera?
alebo oni si to ospravedlňujú,že je to ako ked žena na masáž k maserovi?
@terezka1947 NO vidíš, ale keď to čítam od teba, hneď je to iné, verím tomu, uznávam. 🙂
@oldman50plus s tými tvojimi "kurtizánami", je to presne tak, ako s iným tovarom. Môžeš si kúpiť lacné bravčové na guláš, alebo si priplatíš za sviečkovicu. Rozdiel je v chuti, v kvalite a v cene. Ale ani cena, ani kvalita zo sviečkovej nerobia nič iné, než to je - a síce kus mäsa. Tak isto kvalita a cena nerobí z prostitútky nič iné, než čo je. Môžeš to zabaliť do dvadsiatich vrstiev sebaklamu a kecov o vzdelanostnej a spoločenskej (či dokonca duševnej) úrovni, vždy je to výmena sexu za peniaze. Chápem, že muži to vnímajú po svojom a hľadajú pre to vždy nejaké ospravedlnenia a nejakým spôsobom si to romantizujú a prikrášľujú, ale fakt je ten, že pre tie prostitútky sú to len chlapi, otravní zákazníci, je to len divadielko za peniaze. Aj celé tie kecy o pochopení a zverovaní sa. Kedysi pred rokmi som mala tú možnosť zopár takých dievčat fotiť. Keby si ich počul rozprávať o zákazníkoch, všetky tvoje ilúzie by ľahli popolom. A tiež to neboli žiadne low cost babenky.
@oldman50plus to ľutovanie, že si nevyužil v minulosti to, čo sa ti núkalo je zbytočné. No užil by si si, a čo? To muži majú v pamäti výjavy so zažitými sexuálnymi zážitkami a pestujú si ich v mozgu a kochajú sa tým roky rokúce a tešia sa, že zažili istý telesný zážitok? To fakt?
Zachoval si sa morálne, odolal si, prečo ľutuješ to, čo si v tej konkrétnej chvíli vyhodnotil ako správne rozhodnotie? Celé tieto retroľutovačky sú také nehodné vyzretého staršieho muža si myslím...
@alaguema Jediný problém je ten, že hoci chlap sa rád stravuje v špičkových reštauráciách a má na to, ak v okolí nie je žiadna tak sa musí napchať v tom fastfoode ordinérnym hamburgerom alebo zostať hladný. Veď nakoniec to aj tak to skončí na rovnakom mieste, či si jedol v Ritzi alebo McDonalde.
Okrem toho v chudobnejších krajinách hlavným cieľom nie je dostať nejake finančné plnenie, ale vydať sa do "bohatých" a potom môžu podporovať rodinu alebo hoci aj celú komunitu. Neviem o čo je to odlišné ako sa hlavne v minulosti správali Slovenky k američanom, nemcom či kanaďanom. Čo myslíš ako sa tie kadejaké filipínky, thajky či keňanky dostávajú do našich končín? Tiež majú svoje právo na miesto pod slnkom, snažia sa ako vedia.
Ešte jedna spomienka na zaujímavý bussines nápad a model. Mladá, krásna a vzdelaná žena, s ktorou som sa poznal vlastne tak že som bol partner jej "klienta" ako ich volala, mi hovorila že sa jej uvoľní jeden deň v týždni. Ten si bolo treba predplatiť za 40000 Sk na mesiac, a program si môžem určovať sám, vrátane sado-maso len nesmú zostávať stopy. Pár krát sme sa o tom bavili. Povedala mi že nech si nemyslím, že tí ostatní sú nejakí ordinérni nadržanci. Vraj 1 je vysoko postavený homosexuál ktorý ju v podstate používajú "na krytie" pred verejnosťou a možnosť sa stretávať diskrétne s priateľmi, druhý impotentný člen mafie ktorý by ak by to vošlo v známosť bol okamžite "vyhostený", tretí starý pán ktorý ju hlavne používa na šoférovanie a tlmočenie u našich juhozápadných susedov, občas nejaký orál, lebo s kondóm už toho nie je schopný ani s viagrou, no a štvrtý má veľmi zvláštne chute, ktoré ale normálny sex nezahŕňajú. Dva dni že má voľné pre kamarátky a rodinu. Tak mi hovorila že neverila by že to niekedy povie so svojou minulosťou, ale že možno by jej síce starší (mal som akurát 40) ale očividne plne pri sile klient vyhovoval, že by možno aj nejakú akciovú zľavu dala kým sa nenájde niekto za plnú cenu. Evidentne bola dobrá psychologička. Overil som si u obchodného partnera že až tak nekecala, akurát mi povedal že mám tvrdo zjednávať cenu.
@0silvia0 jednoducho zbytočne som trpel pre nič, pre nejakú chiméru ktorá v skutočnosti neexistovala
@oldman50plus ale aj keby sa dal vrátiť čas a využil by si všetky možné sexuálne ponuky, aj tak to nie je zárukou, že by si dnes bol spokojnejší a šťastnejší... možno by ťa to morálne alebo ľudsky posunulo niekde, kde by si asi ani vlastne nechcel byť...

Poviem vám, bola som na kurze u manželov Denisa Palečková s Richardom. Pozrite si niektoré videá aj s manželom. Tie dotyky sú veľmi dôležité. Polhodinovú tantra masáž ani nenájdete. Vždy je to min. 60, ale väčšinou 90min. Skúste si spomenúť že by ste sa vy venovali manželovi celých 90min, bez toho že by ste mu to potom vyčítali, že no nato som ti bola dobrá a pod. Mnohé si poviete, kedy on pre mňa niečo také urobil. Verte mi nemusí tam byť priamo ten akt, ale tie dotyky, tá vaša vôňa, je to čím si viete svojho manžela omotať okolo prstu a to doslova. Možno sa vám to bude zdať absurdné, ale možno ak aj za celý čas nič nepoviete, povedia to za vás vaše dve nahé telá a dotyky. Je to jedna časť z čerešničky ktorú vie ponúknuť len manželstvo. Nezahadzujte a nezatracujte túto možnosť. Mne manžel robil tieto masáže min. raz za mesiac, nečakal žiadnu reciprocitu. Napriek tomu som neskôr som začala i ja. Nikdy to nebolo že teraz ja tebe a hneď ty mne. Tak ako on pripravil v spálni sviečky, hudbu, deky, ja som pripravila vaňu a pozvala ho ku mne do vane. Manželská intimita ponúka niečo, čo inde nenájdete.