icon

Naozaj je to tak, že sa mužom nechce?

anka123123
4. apr 2017

Ahojte.
Píšem, túto vec, pretože mi nedá keď čítam tie príspevky. Možno ma budete niektoré odcudzovať, zatracovať. Som vdova 2 roky, manžel mal autonehodu. Mala som manžela, ktorého by ste dlho hľadali. Nezabudol mi dať ráno večer pusu, povedať že ma miluje, nebál sa žehliť, variť, nikdy mi nepovedal škaredo, nebál sa práce v záhrade, umiloval by sa k smrti, je toho veľa. Samozrejme mal aj svoje muchy. Ja som mu veľakrát nadávala debil, aj iné nadávky. K milovaniu som pristupovala už len keď sa mne chcelo. No ale osud to celé zmenil. Ja som ostala sama s dvoma deťmi. Peniaze bolo treba. Mám fyzioterapiu, tak som sa časom dostala k tantra masáži. A to je to prečo som sa rozhodla písať. Robím tantra masáže, čiže stretávam sa s mužmi každý deň. Pre tie čo nevedia, nie je to prostitúcia. Počúvam ich príbehy. Veľa z nich sa sťažuje, že ženy nemajú o nich záujem, chýbajú im ženské dotyky, rozhovory. Ano dámy chýbajú im aj rozhovory. Koľký mi tvrdia chcem sa porozprávať, ale hneď ma vysmeje, pochopí to inak ako som to chcel povedať. Ak sa chcem milovať nechce sa jej a vnucovať sa stále, to už ma nebaví. Boli by ste prekvapené koľký muži chodia na takéto masáže a možno aj ten váš. Verte ak by sa dal vrátiť čas, robila som veľa vecí inak. Pre mužov je milovanie dôležité, veľa vecí sa od toho odvíja. Ak sa vám aj nechce stačí mu chvíľka a bude spokojný, vráti vám to inak, ako to záleží na vás. Ak sa mu povenujete aj on sa bude venovať vám. Ak máte pocit, že sa vášmu mužovi nechce, tak verte že už to rieši inak. Len malému percentu mužov sa nechce zo zdravotných dôvodov.
Položíte si otázku a kedy sa niekto povenuje mne? Máte doma manžela.
Prajem vám milé manželky čo najviac krásnych a šťastných chvíľ s manželom.
Anka

oldman50plus
7. apr 2017

@0silvia0 Dnes asi nie, ale určite by som bol spokojnejší v danej chvíli a hlavne by som podstatne ľahšie prešiel rozpadom svojho manželstva. A keby som videl do budúcnosti ani by ma svedomie netrápilo.

0silvia0
7. apr 2017

@oldman50plus keby keby keby... je zbytočné o tom polemizovať... každá chvíľa je jedinečná a nevratná a človek sa v každej chvíli rozhoduje podľa momentálneho životného rozpoloženia a vyzretia a tak je to správne.

nebrasca
7. apr 2017

@oldman50plus nič výnimočné, popísal si bežný jav, vynimocni sú ozajstni chlapi, ktorí vedia, že hladní môžu byť, ale najedia sa doma, a bude im chutiť, ak svoju ženu naozaj milujú takú, aká je, a ziadna slapka, ani múdra, ani hlúpa, ani z podchodu, ani zo salóna im nebude stáť ani za pohľad, nie to ešte za obdiv, či využitie ich služieb, ale to je už úplne o inom,

nebrasca
7. apr 2017

@oldman50plus a samozrejme, bavím sa aj o ženách, obaja musia za to stáť

oldman50plus
7. apr 2017

@nebrasca Doma ale treba variť častejšie ako raz za 10dní a nie stále len rizoto ak sa nemá chlap chodiť najesť do reštaurácie alebo aspoň pri nich pregĺgať. To hovorím aj ja, aj autorka.

terezka1947
7. apr 2017

@oldman50plus bola dobra psychologicka?😀
no...nazvala by som to inak
bola riadne presibana-takto to ako dama radsej napisem
lebo keby bola dobra psychologicka,toolko by nezarobila

a este ju polutuj
kdeje napisene,ze "vysokopostaveni"muzi su nejaka vzorka normalnych muzov?
bohuzial...prave medzi tymi muzmi,kt.uz nevedia co od rozkose,co s peniazmi,co a kde odburat stres sa najdu presne typkovia pre take lahke,ale drahe zeny

lahki muzi idu po lahkych zenach....

0silvia0
7. apr 2017

@oldman50plus ale toto všetci v skutočných funkčných partnerstvách vedia, vnímajú, opätujú, reflektujú na seba... to fakt niekto potrebuje stále verklíkovať tieto elementárne záležitosti? Mne ankine rady znejú ako z generácie starých materí... ale ok, pripúšťam, že sa stále nájde kopec žien a mužov ktorí takéto rady potrebujú...

0silvia0
7. apr 2017

... tak to zhrňme, ženy, všímajte si svojich mužov lebo pôjdu inde... ak ste to doteraz nevedeli, tak teraz to viete... poznatok storočia 👏 to o tomto je celá diskusia?😕 to vážne?

mimik3
7. apr 2017

@0silvia0 ano, rozpravajme sa s nasimi muzmi, lebo si pojdu dat masirovat vtaka...

sticker
0silvia0
7. apr 2017

@mimik3 ja som to myslela ironicky, dúfam, že si to tak pochopila, niekedy sa tu v diskusiách ťažko vyjadruje emocionálne podfarbenie príspevku😔

oldman50plus
7. apr 2017

@0silvia0 Spústa žien to nerobí. Taká spústa že opakovanie hoci sprofanovaných rád niektorým neškodí čo aj iným lezie na nervy. Každá si povie "u nás je to celkom odlišná situácia preto sa to stať nemôže" a potom je MK plný príbehov ako cez kopirák.

celasapremenim
7. apr 2017

toto je cele take len, ze podla seba sudim teba :D

0silvia0
7. apr 2017

@oldman50plus ale veď to je logické, že sa v diskusiách prepierajú väčšinou problémy, potom to vyzerá, akoby každé manželstvo malo mega problémy. Ak sa tu niekto ozve a spomína svoje šťastné manželstvo tak je označený za divného chvastúňa, tento týždeň sa to tu preberalo neviem či aj nie v tejto téme...

mimik3
7. apr 2017

@0silvia0 anoo, samozrejme ze pochopila... Ved ja som to tak tiez myslela a ked to teraz spatne citam, tak to vyznieva vselijako 😂

mandala77
7. apr 2017

@anka123123 Denisa nie je Richardovou manželkou, už dlho netvoria pár. Je vydatá s iným a s ním má dvoch chlapcov.
Som sa Ťa chcela spýtať, máš kurz u nich, alebo ten výcvik?

obsadenemeno
7. apr 2017

@0silvia0 @oldman50plus a takisto sa tu preberalo, ze kolkokrat si jeden partner mysli, ze ten druhy ma "vsetko"...... dokonca aj ten druhy si do urcitej doby mohol mysliet to same....az kym mu nejaka druha/y neukazali, ze "vsetko" moze vyzerat uplne inak..... 😉

ja len tolko, nikto si nikdy nemoze byt na 100% isty, ze u nich sa to nestane...... zivot nie je nalinajkovany, menime sa my, meni sa partner/ka, menia sa okolnosti...... hranicu mame vsetci niekde inde....niektori chlapi si myslia, ze sex s "profickou" nie je nevera, niektori chlapi by na take ani nepomysleli. Niektore zeny zase nahanaju ideal "velkej a vecnej" lasky....bohuzial kazdy rok s niekym inym....poznam aj take...a niektore maju chlapa na robotu a zabezpecenie a potesenie si hladaju inde......

ale autorka tejto temy sa sama pasuje za akusi "psychologicku" a veri, ze to, co muzi vypravaju s odkrvenym mozgom ma vlastne akusi vypovednu hodnotu pre vsetkych...... 🤐

a ja stale cakam, ze mi vysvetli, ako ta tantra po slovensky prebieha....

0silvia0
7. apr 2017

@obsadenemeno áno máš pravdu, vzťahy sú zložité a žiadna šablóna neexistuje...
a ja to tej autorke témy nejako neviem celé zožrať... pochybujem že sa dočkáš opisu slovenskej tantry 😴

obsadenemeno
7. apr 2017

@0silvia0 a ja som sa tak tesila, ze tomu mojmu fesakovi zahranicnemu ukazem zase nejaky slovensky folklor.......... 😒

anka123123
autor
7. apr 2017

@dominika6
Vela krat sa ma pytaju ze aky mame my zeny nazor, ze nato pozerame ze je to nevera. Mna sa chlapi mozu vynimocne dotknut, ale nie na intimnych miestach. Ked idu prvy krat, vacsinou pridu aj dalsi krat a povedali ze mali vycitky, preco to urobili. Po case ked prisli znova, uz to nerozoberali. Co mi vacsina tvrdi, ze nepodviedol manzelku, ze nespali s inou zenou. Pozeraju nato tak, ze to este nie je nevera.

alaguema
7. apr 2017

@oldman50plus nie je to odlišné v ničom. Je to tiež obchod. Mladá a (asi) pekná žena si vezme menej mladého a obvykle skôr nepekného pána. Snažia sa ako vedia, ok. Veď im to nikto neberie. Len si treba uvedomiť, že toto sa týka určitého percenta vzťahov. Netrúfam si vyčísliť, koľko by to odhadom mohlo byť, ale v okruhu mojich známych, sa väčšinovo vyskytujú ľudia, ktorí sa brali z lásky, alebo chvíľkového poblúznenia, alebo pre dobrý a pravidelný sex a iné hlúposti, ale nie pre peniaze. Vtedy vlastne ešte nikto z nás toho nejak extra veľa nemal. Začínali sme. Napriek tomu som bola ochotná byť s mojim mužom, aj keby mal len jednu deravú košeľu. Na margo tej tvojej známej - mala som kamaráta, ktorý robil pre zopár takých dám isté službičky (tak som sa vlastne dostala k tomu, že som ich fotila). Viem od neho niečo málo o ich živote, aj o tom, aké bájky si vedia navymýšľať, aby upútali svojich klientov, aby našli nejakú originálnu (alebo aj menej originálku) výhovorku pre túto zárobkovú činnosť. Ako si napísal - je to hra, tie šikovnejšie vedia manipulovať jedna radosť. Hádam si len nemyslíš, že práve ty si bol ten vyvolený, ktorému hovorila pravdu. Myslím, že na tú sa nedokážu priamo pozrieť ani ony samé. Preto ide toto remeslo ruka v ruke s drogami a alkoholom.

obsadenemeno
7. apr 2017

@anka123123 tvrdit mozu co len chcu.... ale pocitam, ze pre tu manzelku to nevera je...tak ak to nie je nevera, ale nieco uplne normalne, potom nech sa priznaju zenam, geroji....... 😈

keby si vedela, ze ten tvoj chodil na tantricke masaze, ked si mu povedala, ze je debil, bolo by to akoze ok, hey?

nebrasca
7. apr 2017

@anka123123 ty pustas perlu za perlou, a začínam si myslieť, že ani len tu slapku nevieš robiť, len zúfalo o Tom snivas, prajem ti veľa šťastia, aby si mala aspoň na rožky,

salfusco
7. apr 2017

jeej,toto je zaujimava tema...a za tie masaže sa nejako extra priplaca? Nie že by ma to trapilo,ale tak sex by mal byt zadarmo,cize ako bonus k masaži to može byt pre viacerych zaujimave 🙂

obsadenemeno
7. apr 2017

@salfusco ja cakam na vysvetlenie toho ireciteho slovenskeho tantrickeho sexu uz od prvej strany.....a nie som sama....a anka nenapise, nevysvetli....... 😢

bobulazelena
7. apr 2017

@salfusco myslim ze k sexu nedochadza, len k rucnej praci 😉

obsadenemeno
7. apr 2017

@bobulazelenaa ja ze tantra, no.... a to obycajny hand job....... 😠

mimik3
7. apr 2017

@obsadenemeno nemoze sa priznat zene, lebo ona sa s nim nerozprava 😂

0silvia0
7. apr 2017

@anka123123 no a ty im das aku odpoved za nas vsetky zeny? Je to nevera ci nie?

nela1916
7. apr 2017

@obsadenemeno Presne to mi napadlo, ale nechcela som byť taká ehm naturálna. 😀

Či ona s manželom boli niečo extra, ale na iných ženách až tak nezáleží, šak to nie je nevera. 😒

libawet
10. apr 2017

@anka123123 tu je veľa ukrivdených žien, takže ich reakcie sú také aké sú, muž je proste ten zlý u nich nech sa deje, čo sa deje, je asi zbytočné im tu niečo vysvetľovať. Najlepšia obrana je predsa útok.