Napäté rodinné vzťahy na oslave
Ahojte. Cez víkend chystám oslavu dcére aj sebe. Pozvala som svokrovcov a švagra. Problém ale je v švagrovej priateľke, bola to niekedy moja kamarátka, najlepšia. Ja som ich dala dokopy. Od kedy sú ale spolu, môj život sa zmenil. Svokrovci si ju dali na piedestál, jej dieťa berú na výlety, kupujú im darčeky a ja s ich vlastnými vnúčatami som na vedľajšej koľaji Nevadí im, že je to slobodná matka, ktorá si prácu našla cez známosti, mestský byť dostala tiež v čase keď bola nezamestnana a zjavne vie využívať systém. Každopádne, ju som nepozvala - logicky. Dnes mi ale svokra volala, že keďže je oslava u nich doma, dotyčná tam príde. Že ju berú rovnako ako mňa (nie som ešte vydatá za ich syna). Poraďte čo robiť? Neželám si ju ani na našej svadbe, snúbencov brat tam ale byť musí - bude svedok. Prípadne, čo by ste robili vy? Porozprávam sa so svokrovcami?
Ak je toto naozaj pravdivá diskusia tak sa zúčastneným ospravedlňujem, ale mňa skôr zaujala náhoda, že dátum registrácie miggy a aj loyda je rovnaký (5/2018) a že miggy sem do tejto diskusie neprispela a tak isto podobný štýl písania a obrovská náhoda,.že sa tu stretli. (Nevravím, že to nemôže byť pravda, aj ja som sa tu už v jednom príspevku našla 🤦). Osobne si myslím, že nám sem miggy nemôže napísať preto, lebo je autorkou tejto anonymnej diskusie...
Ďakujem ešte raz, že ste túto diskusiu tak vyhrotili, že som sa k nej dostala. Áno, takéto vzťahy má veľa rodín (žiaľ), ale tu bolo tých náhod viac ako dosť. Skúsila som, na základe reakcie viem, že som sa trafila.
A k tomu, či som miggy, Veronika a neviem ešte kto každý - dievčatá, ktoré má tu poznajú ešte z čias covidu vďaka mojej práci snáď vedia, že na takéto bájky naozaj nemám čas 🙂 a ani fantáziu, keby áno, moje knihy už máte v Martinuse a ja by som bola nechutné bohatá 😅
Prajem vám pekný víkend. A považujem diskusiu za ukončenú🙂
Ja by som chcela byť na tej oslave 😃😃😃
Nieje nic horsie ako zatrpknuta ziarliva zena.......ak by ma brat zavolal na svadbu ako svedka a moju priatelku nie,lebo si to jeho nastavajuca nepraje,tak by hladal ineho svedka........A mala by si sa porozpravat s buducimi svokrovcami aj s celou buduciu najblizsou rodinou. Mozno zide aj zo svadby...... ,a co chce boh takto strestat Tvojho snubenca?
Práve si vyhrala ocenenie najzavistlivejsia skoro nevesta na MK. Niečo tak otrasne som ešte nečítala. Kks 2 miesta na svadbe ta zabijú? Však ti to dá do daru a zaplatí. Ale keď ju tam nechceš, tak dúfam, že ani brat nepôjde, lebo za toto co tu predvadzas si to zasluzis.
Je šialené, aké 💩 majú niektorí v hlave. Mne je autorky až ľúto, musí byť ťažké žiť s tým jej vnútrom, pred tým sa nedá ujsť.
@rozculena podla mna autorka je aj miggy,loyda je uplne ina osoba,skutocna ,,svagrina,, tejto autorky
Ktovie aká bola oslava, a ci vôbec bola 🤔
A preco by tam nemohla ona prist? Nechapem tak trosku... preco teda uz nie ste kamaratky? Zavist je svina veru.
No čo, Veronika, ako dopadla oslava? 🙂
🤣🤣🤣 tvrdis, ze na nu neziarlis...ale ziarlis uplne 🤣🤣🤣. A co je Teba potom, odkial ma ona peniaze. Ziarlis na to, ze ona si s nimi viac rozumie ako ty. Ze je v popredi a nie si ty. Absolutne trapne spravanie sa a detinske. Nerozumiem aj, preco by si ju nemala pozvat na svadbu. Iba robis zbytocne rozbroje v rodine.
Sa čudujem, že tu ešte píšete a veríte tomu.
Autorka tu zo seba nasilu od začiatku robila tupaňu, aby to tu žilo, potom prišla na scénu Miggy, ktorá musela zdôrazniť detaily o oslave aj keď "hľadala len darček" a nakoniec superhrdinka, ktorá to tu zabalila 😂
Neverím absolútne tomuto trápnemu divadielku.
Veľa žien tu má viacero nickov a raz dávno sa dokonca aj niektoré zo stálic MK priznali, že už si skrátili čas týmto..teda vytváraním fake diskusií..a tiež predtým vyzerali že to majú v hlave v poriadku a že sú normálne. 🙈
@sweetlife001 presne tak. Súhlas s tebou. Dobre vymyslená rozprávka 🤣🤣🤣
@sweetlife001 máš pravdu.
Prečítala som celé od a po z znova, prezrela profily a je to moc náhod na to, aby to bolo reálne.
@sweetlife001 zo naozaj majú po 2 nicky a ešte sa priznali k tekej traposine? Mám dosť teda
Minimálne Miggy aj Loyda je tá istá osoba
@dennissa16 hmmm....tak miggy je autorka a loyda je tá jej nenávidená švagriná🙈
@dennissa16 loydu tu viaceré poznajú a je to ta svagrina
Kde je tá druhá diskusia?

Mňa by zaujímalo, čím ti tak strašne ublížila? Veď dokym nebola so švagrom, bola naj kamoska. Vtedy ti nevadilo, že ma dceru s hokejistom, ktorý jej dáva nemalé výživné, že ma mestský byt a neviem čo všetko?
Tebe skôr vadí že ma pozornost rodiny, a ty ju nemáš.
Ale za to ako sa spravas, je úplne prirodzene, že sa ti žiadnej nedostáva.
Proste len žneš, čo si zasiala.