icon

Napäté rodinné vzťahy na oslave

10. apr 2025

Ahojte. Cez víkend chystám oslavu dcére aj sebe. Pozvala som svokrovcov a švagra. Problém ale je v švagrovej priateľke, bola to niekedy moja kamarátka, najlepšia. Ja som ich dala dokopy. Od kedy sú ale spolu, môj život sa zmenil. Svokrovci si ju dali na piedestál, jej dieťa berú na výlety, kupujú im darčeky a ja s ich vlastnými vnúčatami som na vedľajšej koľaji Nevadí im, že je to slobodná matka, ktorá si prácu našla cez známosti, mestský byť dostala tiež v čase keď bola nezamestnana a zjavne vie využívať systém. Každopádne, ju som nepozvala - logicky. Dnes mi ale svokra volala, že keďže je oslava u nich doma, dotyčná tam príde. Že ju berú rovnako ako mňa (nie som ešte vydatá za ich syna). Poraďte čo robiť? Neželám si ju ani na našej svadbe, snúbencov brat tam ale byť musí - bude svedok. Prípadne, čo by ste robili vy? Porozprávam sa so svokrovcami?

Strana
z13
mandinka
14. apr 2025

Tiež bizár kapánek, robiť tu samozvaného detektíva svojmu vymyslenému scenáru . Tuším priveľa voľného času, vďaka ktorému sa viacerí dostanú na úroveň podobnú autorke, nech už je to ktokoľvek. :/

martin96321
19. apr 2025

Trosku asi niesom v obraze.......jedna je slobodna matka a dalsia ma deti,ale nieje vydata.......v com je rozdiel? 😇😎

lubkavargova1
20. apr 2025

@martin96321 tak vtom, ze si mysli, ze ak ma dieta od "syna" tak je varena-pecena nevesticka. Proste ju si bude viac vazit lebo vsak "krv" a tamta ma cudzie deti

martin96321
20. apr 2025

@lubkavargova1 pochopil som to. Len si robim srandu . Nezaprela v sebe pravu slovenku😇 uspech sa neodpusta a za moj neuspech je vzdy niekto iny zodpovedny......Streli si vlastny gol a este jej ani nedojde ze hra proti vlastnemu druzstvu.....pomaha si sko moze😎

barborab1411
28. apr 2025

Fuu...veľmi veľmi nízke sebavedomie autorky tohto postu.Musi byť ťažké žiť sama so sebou 24/7

Strana
z13