icon

Napäté rodinné vzťahy na oslave

10. apr 2025

Ahojte. Cez víkend chystám oslavu dcére aj sebe. Pozvala som svokrovcov a švagra. Problém ale je v švagrovej priateľke, bola to niekedy moja kamarátka, najlepšia. Ja som ich dala dokopy. Od kedy sú ale spolu, môj život sa zmenil. Svokrovci si ju dali na piedestál, jej dieťa berú na výlety, kupujú im darčeky a ja s ich vlastnými vnúčatami som na vedľajšej koľaji Nevadí im, že je to slobodná matka, ktorá si prácu našla cez známosti, mestský byť dostala tiež v čase keď bola nezamestnana a zjavne vie využívať systém. Každopádne, ju som nepozvala - logicky. Dnes mi ale svokra volala, že keďže je oslava u nich doma, dotyčná tam príde. Že ju berú rovnako ako mňa (nie som ešte vydatá za ich syna). Poraďte čo robiť? Neželám si ju ani na našej svadbe, snúbencov brat tam ale byť musí - bude svedok. Prípadne, čo by ste robili vy? Porozprávam sa so svokrovcami?

prasiatko30
11. apr 2025

Toto je na diagnozu - a rozculovat sa nad tym, ze svokrovci pozvu do svojho baraku priatelku ich syna na oslavu, ktoru im zorganizovala priatelka ich druheho syna, ktora si mysli, ze je viac ako ta prva 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️to mi uz je len za malichernost

autor
11. apr 2025

@maca1984 jasneee, tak ja som si vymyslela tému, kde ste ma dourazali a potom hneď druhu, aby ste ma opäť mohli urážať. Vám to pekne .....na hlavičku 👏🏻 ste zistili, že nakoniec ja som tá normálna a už zrazu fake

maca1984
11. apr 2025

Nebola by si prvá ani posledná čo si vymýšla sprostosti z nudy.
A nikde ani nepíšem, že si normálna . Čítanie s porozumením nie je tvoja silná stránka, okrem iných vecí. 😘

really8
11. apr 2025

Iba ze by si si vymyslela tu druhu temu aby si si porovnala reakcie publika

autor
11. apr 2025

@really8 prečo by som to robila? Pýtala som sa švagra a ona na MK určite nie je. Ja na ňu názor mám q stojím si za ním. Využíva systém, frajera aj svokrovcov.

really8
11. apr 2025

Preco si ju zoznamila so svagrom? Chces aby ho vyuzila?

maciatkoe
11. apr 2025

A kolkych rokov ide mat oslavu tvoja dcera?

autor
11. apr 2025

@really8 lebo som nevedela, že bude taká aj voči nemu. Jedna vec je využívať systém a druhá ludi

really8
11. apr 2025

Hokejistu nevyuzivala? Inak asi bude este aj dost pekna ze?

autor
11. apr 2025

@really8 tak keby nemal peniaze, asi by s ním tak dlho nebola a neporodila by mu dieťa. A čo s tým má jej výzor? Sú aj krajšie ženy aj skaredsie. Topmodelka z nej nebude 😝

really8
11. apr 2025

Takze aj jeho vyuzivala ne? A myslela si brata tvojho pichaca nebude?

zuzu11166
11. apr 2025

Fakt ma udivuje aka si si ty istá tym,aky maju oni vztah
Ty kokso,ty im vidis do duší?
Len aby sa to tebe nestalo.aj svojim vztahom si si taka istá,hlavne ze stale si ta nevzal.aj ked su 2 deti na svete uz dobre dlho.

ivik4
11. apr 2025

Pockaj, podla ktoreho komentara sme mali zistit ze TY si Ta normalna ? Snazim sa ho najst

autor
11. apr 2025

@really8 ale môj švagor nemá peniaze, má dlhy. Chápeš už?

really8
11. apr 2025

Nechapem. Tak preco je s nim?

autor
11. apr 2025

@really8 od začiatku to píšem! Lebo videla aký máme vzťah so svokrou, závidela, lebo tá jej ex sa o ňu a jej dieťa nikdy nezaujímala.

dennissa16
11. apr 2025

Akože tvoja ex kamarátka je so švagrom kvôli svokre hej 😅😅

mirka0677
11. apr 2025

@really8 aby tým autorke ublížila.. proste tá baba zabila rok života s chlapom, s ktorým vlastne ani nechce byť, len aby autorke pokazila vzťah s budúcou rodinou. Zatiaľ sa jej evidentne darí. A ktovie, koľko s takým chlapom, ktorý ani nemá peniaze a nič, ešte bude zabíjať čas. asi až kým im nezruší aj svadbu. Asi je psychopatka alebo čo.

a_andrejka4
11. apr 2025

@dennissa16 chapes proste sa jej chcela pomstit 😀 dala sa dokopy s jej akoze svagrom aby si ukradla svokru od nej pre seba 🤭 dobru fantaziu ma autorka normalne moze pisat knihy

really8
11. apr 2025

Aha, kvoli svokre. Bezne su zeny rady ze sa svokry zbavia ale tvoja exkamoska sa rozhodla ti jednu ukradnut😂😂🙈🙈 co beries?

maca1984
11. apr 2025

Začala si dobre, ale už tu splietaš také blboviny, že toto ti nikto normálny nezožere.
Počuj, a nechcela by si tá kamoška ukradnúť moju svokru ? 🤣
( vtip, ja nemám so svokrou problém )
Ale však teda nech máš ešte námet tú tvoju historku rozvíjať.

simik22
Odpoveď bola odstránená
mandinka
11. apr 2025

jeden by neveril, že takáto hlúpa závistlivá paranoidná hus dokáže jestvovať aj mimo argentínskej telenovely

dskjhfdlkdjhl
11. apr 2025

Autorka, tebe tak hrabe, ze to snad ani mozne nie je. Kazdym prispevkom to vylepsujes. Su len dve moznosti-si troll, alebo neuveritelne primitivne stvorenie.

sima234
11. apr 2025

Autorka, je mi ťa úprimne ľúto.

t1nusa
11. apr 2025

🍿

lienka.7
11. apr 2025

@autorka závisť je veľmi zlá vlastnosť....

alesto
11. apr 2025

Ja neviem, pri takej kleptomanke by som sa bála, či mi nebude chcieť ukradnúť aj deti a poštvať ich proti mne - logicky.

lubkavargova1
11. apr 2025

Juj, niekto poslite jaminke do Nevesty....toto je iny level zienok...mila autorka, budes prva na vydaj a aj zadarmo svadbu...toto buduca svagrinka neprecini...len nezabudni aj tento pribeh tam povedat dokopy nech je celkova story...tieto co su tam teraz sa oproti tebe mozu skryt...

dennissa16
11. apr 2025

@a_andrejka4 že 🙂
Normálne mám chuť tu svokru spoznať.