icon

Napäté rodinné vzťahy na oslave

10. apr 2025

Ahojte. Cez víkend chystám oslavu dcére aj sebe. Pozvala som svokrovcov a švagra. Problém ale je v švagrovej priateľke, bola to niekedy moja kamarátka, najlepšia. Ja som ich dala dokopy. Od kedy sú ale spolu, môj život sa zmenil. Svokrovci si ju dali na piedestál, jej dieťa berú na výlety, kupujú im darčeky a ja s ich vlastnými vnúčatami som na vedľajšej koľaji Nevadí im, že je to slobodná matka, ktorá si prácu našla cez známosti, mestský byť dostala tiež v čase keď bola nezamestnana a zjavne vie využívať systém. Každopádne, ju som nepozvala - logicky. Dnes mi ale svokra volala, že keďže je oslava u nich doma, dotyčná tam príde. Že ju berú rovnako ako mňa (nie som ešte vydatá za ich syna). Poraďte čo robiť? Neželám si ju ani na našej svadbe, snúbencov brat tam ale byť musí - bude svedok. Prípadne, čo by ste robili vy? Porozprávam sa so svokrovcami?

sima234
11. apr 2025

@loyda 👏👏👏

miskakyska
11. apr 2025

@loyda ahoooj..😊Teba som 100 rokov nečítala.. rada Ťa vidím..teda čítam.....

loyda
11. apr 2025

@miskakyska už tu zavítam raz za čas. Väčšinou cez obed, prečítam, nekomunikujem. Ako vidíš, nemám čas - využívam systém a ľudí 🙂))) to sa potom veľmi nestíha 🙂

really8
11. apr 2025

Veronika a teraz si spapas co si si navarila. Tu mas 🥄

veronikaszabova
11. apr 2025

@loyda ako vidis, vsetky ti tu drzime palce. 🙂 a lutujem ta, ze sa musis zapodievat takou negativnou a ziarlivou osobou.

koniarova
11. apr 2025

Ja som tu nebola celý deň a už som sa stratila. 😂😂😂😂

autor
11. apr 2025

@really8 ja sa nemám za čo hanbiť, všetko čo som povedala je pravda, ale vy jej to teraz tu budete žrať, lebo presne toto je tvoj štýl, však? @loyda
Vieš čo, príď zajtra ak ti ide len o to, aby si tam bola. Ja to už prežijem.

veronikaszabova
11. apr 2025

Autorka - no dobre si sa teraz strapnila 🤣🤣 bodaj by to citalo viacej tvojich rodinnych prislusnikov. Nech vedia, aka v skutocnosti si.

really8
11. apr 2025

Ze ja sa nemam za co hanbit. No este ze lezim😂😂😂 idem si zobrat cipsy

mamina7070
11. apr 2025

@loyda podla mna daj priatelovi precitat tuto diskusiu a zajtra pekne chodte s priatelom a dcerou na vylet napr poobzerat svadobne saty a ani on nech nejde na tu oslavu

lepsie urobi

really8
11. apr 2025

Autorka mne je ostudno aj za teba

dolly_xd
11. apr 2025

Fuuuu no tento zaver som nečakala😀

@loyda mas moj obdiv za chladnú hlavu 😀

petulda333
11. apr 2025

@loyda pofot si jej spravy kym to neda zmazat. Aj tu poslednu kde sa priznala,ze to je ona. A pekne krasne by som to ukazala partnerovi. Je mi na vracanie z takych ludi

loyda
11. apr 2025

@mamina7070 no ale ja som mu nalinajkovala deň len do 14:00 a potom až od 15:00 🤷🏻‍♀️

beatrixx1525
11. apr 2025

🍿🍿🍿 ponúknite sa aj ostatné 😂🍿🍿🍿

elenita
11. apr 2025

Normalne mi to pripomina temu, ktoru tiez takto anonymne pred casom o mne zalozila ista rodinna prislusnicka 🙊🤭 a tiez som sa podozvedala zaujimave veci. Tema bola velice rychlo vymazana, ked som do nej prispela svojim uhlom pohladu 🤭

miskakyska
11. apr 2025

@loyda no a teraz nám prezrad ty o nej nejaké pikošky 😃...ako si tu vlastne našla,Ti dal niekto echo??

petulda333
11. apr 2025

A kto je potom miggy ktora zalozila druhu temu? K tomu by sa mohol vyjadrit admin...aj ked myslim,ze to je autorka sama

oblecenie99
11. apr 2025

Po tomto ťa už budú svokrovci úplne že milovať.. bude sa za teba hanbiť ešte aj tvoj priateľ. To bude popi*i oslava. ALE! môžeš byť spokojná, švagrova priateľka tam nebude.

oblecenie99
11. apr 2025

@petulda333 Nezdá sa mi, v tej téme riešila autorka vyslovene len tie darčeky. A keď som klikla na jej profil, tak je tu registrovaná už dávno. A tuším nesedel ani vek detí.

loyda
11. apr 2025

Dievčatá, ďakujem za podporu, ale ja nie som taká super ako ste ma opísali 🙂 každopádne, s priateľom sme si túto diskusiu preleteli, názor máme (vlastne sme aj mali). O ruku má síce ešte nepožiadal, ale citujem "Zajtra zistím, či snúbenica môže ísť na svadbu", takže možno vďaka tomuto bude aj kameň na ruke 😅 (diky Niky).

@miskakyska vies čo,mala som rozpísaný iný príspevok, ale nejako som sa naučila, že niekedy je mlčať zlato.

Každopádne, ak chcete nejaké rady ako využiť systém, ľudí, vydupat si výživné, ktoré si prehadzujete z izby do izby a kradnúť svokry, tak sa kľudne ozvite. 🙂

petulda333
11. apr 2025

@oblecenie99 ja som zbehla len prvu stranu a tam sa zdalo,akoby to potvrdila,tak neviem..ze vsetko sedi,pisala

really8
11. apr 2025

Veronika uz ta rozdrapilo?

dennissa16
11. apr 2025

No tak toto tu teraz je že riadna sranda.😅 odpálilo mi dekel

loyda
11. apr 2025

@petulda333 nádejala som sa, že to možno predsa len nie je o mne, ale @miggy pisala, že čítala len úvod a že to celkom sedí až na to, že ich nedala švagriná dokopy. A hľadala darček pre 5 ročné dieťa, tak možno len náhoda 🙂 ja nick Veroniky poznám a miggy to určite nie je 🙂 (tu nepoznám)

ivik4
11. apr 2025

To som jedina ktora takejto ,,nahode" po celom dni neveri a nezere to ?🥱

really8
11. apr 2025

@loyda a ozvala sa ti?

autor
11. apr 2025

@ivik4 🤣 tak už som miggy aj loyda? Vy ste fakt a zakomplexovane všetky. Toto nemá význam už niečo riešiť, lebo tu je fakt jedno, čo napíšete, stále vás budú zosmiešňovať

ivik4
11. apr 2025

Ja neviem akymi poruchami mozes v skutocnosti trpiet. Lebo predviedla si sa riadne
Nie neverim , nemusim

petulda333
11. apr 2025

@loyda moze byt,ja som len prvu stranu prebehla