Narcizmus - N matky a N všeobecne Trpíte kvôli niekomu vo Vašom okolí?

heyoka
3. máj 2019

Na podnet niekoľkých osôb tu z MK, ktoré skrz moje odkazy došli k poznaniu o NPO - narcistickej poruche osobnosti, a dostala som ohlasy, že im pomohli, som sa rozhodla spraviť osobnú nahrávku (z dôvodu jazykovej bariéry, nie každý si vie preložiť video z ang do sk), ktorou chcem aspon zčasti ozrejmiť o čo ide, ked vidíte, že Vám niekto ničí život ale nechápete prečo..čo ste vlastne spravili zlé? Prečo sa takto ku mne správa táto osoba? Za všetko ste zlí vy? Kto má záujem nech mi pošle do IP svoj email..prečo to robím? Chcem aspon takto pomôcť..na diskusiu nebudem odpisovať, budem len aktualizovať, aaby si sem tam dakto povšimol ..
Heyoka

ink
3. máj 2019

A čo tak začať písať blog? Prečítajú si to viaceré. Ak to bude dobré, budeš mať pravidelné čitateľky. Nabudeš musieť odpisovať každej to isté do IP, ale napíšeš raz a odpovedáš na otázky a postrehy pod článkom, čo bude prínosné aj pre ostatné, nie len pre tú jednu, čo sa pýta..

evkano1402
8. máj 2019

uplne rozumiem preco to chces pisat, mne si fakt neuveritelne pomohla, sama by som bez vahania, bez ohladu na cas a obmedzenia hocikomu minimalne aspon pomohla pochopit a ozrejmit o com narcizmus je.👍

heyoka
autor
8. máj 2019

Tí z vás, ktorí nemáte problém s angličtinou, nájdete na youtube informačné videá a rôzne rady na NPO ..odporúčam pozrieť videá od Terri Cole alebo Narcissism survivor (Tom)..

heyoka
autor
8. máj 2019

Zobrala som si k srdcu radu od ink a pridala som preklad článku o NPO (NM) pod svoj profil. Ďalšie body článku budem pridávať priebežne, ako mi dá čas.
@ink Ďakujem za radu, je to tak určite jednoduchšie <3

ink
8. máj 2019

@heyoka úžasné! veľmi sa teším!