icon

Blížiaca sa päťdesiatka a hľadanie životného partnera

jano99
Dnes o 20:25

Ahojte,

budúci rok oslavujem 50-tku.
Som slobodný, bezdetný, bez záväzkov.
Vážny vzťah som v podstate ani nemal (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu osobnosti)......a to nebol vzťah, ale hra.
Momentálne pracujem v zahraničí, no v lete sa vraciam natrvalo domov.
Chcem si nájsť babu s ktorou sa budeme dopĺňať, no jemne povedané....ženy ma už dosť unavujú.
Inak....ženu, ktorá bude matkou aj našich deti.

Strana
z2
anonym_5a1f82
Dnes o 20:34

@jano99 no dobre. Tak teda drzime palce a hladaj 😀. Lebo uplne neviem, co je otazka, resp o com by si chcel diskutovat

anonym_17da42
Dnes o 20:39

@jano99 no na deti ti uz dobežali hodiny… už by som myslela aj na tie deti ktoré by si chcel . 😀🙉 ale nechápem tvojej diskusii. Vlastne do nadpisu dáš že ta ženy nevzrušujú ale rozčuľujú a pod že si hľadáš babu a matku vašich deti.

anonym_5976e2
Dnes o 20:47

A doteraz si robil čo? V 50-tke si sa zobudil? Sorry, ale neskoro kámo. Tieto veci si mal mať poriešené tak do 35-tky. Potom je to už len "mačka vo vreci". Iste, nájdeš zopár zúfalejších rozvedených žien s deťmi na vzťah, ale tam budeš ty už len druhé husle. Kamoš sa tiež takto spamatal až pred 40-tkou, dovtedy mu to bolo nejak jedno, vzťahy neriešil, nehladal a čas mu nenávratne utekal. Teraz zakopáva o jednu problémovejšiu mamičku ako o druhú, kedže schopné ženy sú už dávno rozchytané vo fungujúcich vzťahoch. Takže good luck 🙂

earlgrey
Dnes o 20:47

v 50tich hľadáš ženu, ktorá ti porodí deti? Neverím...

anonym_8b0795
Dnes o 20:48

V 50 hľadať matku vašich spoločných detí... čiže idealne aspoň o 20 rokov mladšiu... 💀

jano99
autor
Dnes o 20:51

Otázka bola v podstate v názve príspevku......ale AI mi ho zmenila. 🙂

jano99
autor
Dnes o 21:01

Ak niekto nepochopil (podľa pôvodného názvu: ženy ma už nevzrušujú, ale rozčuľujú....otázka sa týka kompatibility vo všeobecnosti

anonym_2f1c5d
Dnes o 21:05
@anonym_8b0795

V 50 hľadať matku vašich spoločných detí... čiže idealne aspoň o 20 rokov mladšiu... 💀

@anonym_8b0795 Uz vidim tie zastupy 30-niciek, co doteraz cakali len na to, kedy budu mat s chlapom po 50-ke dieta. Ehm😃

jano99
autor
Dnes o 21:05
@anonym_5976e2

A doteraz si robil čo? V 50-tke si sa zobudil? Sorry, ale neskoro kámo. Tieto veci si mal mať poriešené tak do 35-tky. Potom je to už len "mačka vo vreci". Iste, nájdeš zopár zúfalejších rozvedených žien s deťmi na vzťah, ale tam budeš ty už len druhé husle. Kamoš sa tiež takto spamatal až pred 40-tkou, dovtedy mu to bolo nejak jedno, vzťahy neriešil, nehladal a čas mu nenávratne utekal. Teraz zakopáva o jednu problémovejšiu mamičku ako o druhú, kedže schopné ženy sú už dávno rozchytané vo fungujúcich vzťahoch. Takže good luck 🙂

@anonym_5976e2 Gott sa stal otcom 68 rokoch 🙂

anonym_2f1c5d
Dnes o 21:06

Bez urazky, ale to, ze si doteraz nemal vazny vztah, je dost red flag.

anonym_2f1c5d
Dnes o 21:07
@jano99

@jano99 Ano. A ako to dopadlo???🤔

jano99
autor
Dnes o 21:07
@anonym_17da42

@jano99 no na deti ti uz dobežali hodiny… už by som myslela aj na tie deti ktoré by si chcel . 😀🙉 ale nechápem tvojej diskusii. Vlastne do nadpisu dáš že ta ženy nevzrušujú ale rozčuľujú a pod že si hľadáš babu a matku vašich deti.

@anonym_17da42 Už som tu otázku napísal......keď si ju nepochopila 😉

hopsas
Dnes o 21:08
@jano99

@jano99 to bol Gott. Si ty Gott? Pripájam sa k hejtom. Keď budeš mať šťastie a v 51 sa ti narodí dieťa, tak na jeho stužkovej budes mať skoro 70....

jano99
autor
Dnes o 21:10
@anonym_5976e2

@anonym_5976e2 Nehľadám resp. som ešte nezačal.....rozvedené zúfalky 🙂

jano99
autor
Dnes o 21:12
@hopsas

@jano99 to bol Gott. Si ty Gott? Pripájam sa k hejtom. Keď budeš mať šťastie a v 51 sa ti narodí dieťa, tak na jeho stužkovej budes mať skoro 70....

@hopsas OK......ak budem žiť do 100-ky.....tak v pohode.....nie?....🙂

jano99
autor
Dnes o 21:15
@anonym_2f1c5d

@anonym_8b0795 Uz vidim tie zastupy 30-niciek, co doteraz cakali len na to, kedy budu mat s chlapom po 50-ke dieta. Ehm😃

@anonym_2f1c5d Stačí jedna......nie som náročný 😉

gabrm
Dnes o 21:19

@jano99
Nooo,zavčasu si sa zbadal.. 🤣🤣🤣

anonym_8debb3
Dnes o 21:19
@earlgrey

v 50tich hľadáš ženu, ktorá ti porodí deti? Neverím...

@earlgrey však ak je za vodou, nejaká 21 ročná sa rada na neho nalepí a dieťa ochotne porodí

jano99
autor
Dnes o 21:25

Asi tak......ja som si tu neprišiel hľadať matku svojich detí 😉.....Kompatibilita vo všeobecnosti.......A nakoľko budem mať budúci rok v januári 50, tak kompatibilita v rámci môjho veku......a partnerky povedzme vo veku 35-40 rokov

jano99
autor
Dnes o 21:30

A keď sa tu už tak rozprúdila živá debata ohľadom môjho veku....tak...btw....vyzerám o dosť mladšie a postavu mi môžu závidieť 25-ročný chalani...😉

grimnir
Dnes o 21:31

Typická slováč. Hneď treba byť na ľudí hnusný. @jano99 Prajem veľa šťastia, nech si nájdeš niekoho dobrého. Samozrejme, treba počítať s tým, že to nebude ľahké.

demodun
Dnes o 21:36
@jano99

Asi tak......ja som si tu neprišiel hľadať matku svojich detí 😉.....Kompatibilita vo všeobecnosti.......A nakoľko budem mať budúci rok v januári 50, tak kompatibilita v rámci môjho veku......a partnerky povedzme vo veku 35-40 rokov

@jano99 nejak nechápem. Píšeš, že ťa ženy nevzrušujú, ale unavujú . Tak načo nejakú hľadáš? Si asexual?
A čo teda chceš od nás?
Inak, ak sa chceš niečo opýtať, tak treba na koniec vety pridať otáznik ? 😉
Super, že vyzeráš mlado, teším sa s tebou.

jano99
autor
Dnes o 21:38
@anonym_2f1c5d

Bez urazky, ale to, ze si doteraz nemal vazny vztah, je dost red flag.

@anonym_2f1c5d Nikdy nie je neskoro.....A nemyslím si, že vážny vzťah z minulosti je smerodatným prvkom úspešnosti nejakého vzťahu....

marca12
Dnes o 21:39
@anonym_2f1c5d

@anonym_2f1c5d By si sa cudovala kolko je takych. Co mame v okoli znamych rozvedenych 50tnikov skoro kazdy ma mladu zabu,s ktorou splodil deti a este si pochvaluju ako si uzivaju tie deti. Lebo v mladosti sa nahanali za peniazmi. Teraz su zabezpeceni a maju cas. Cize idealny muz pre vydajachtive 30tky.

jano99
autor
Dnes o 21:39
@demodun

@jano99 nejak nechápem. Píšeš, že ťa ženy nevzrušujú, ale unavujú . Tak načo nejakú hľadáš? Si asexual?
A čo teda chceš od nás?
Inak, ak sa chceš niečo opýtať, tak treba na koniec vety pridať otáznik ? 😉
Super, že vyzeráš mlado, teším sa s tebou.

@demodun Ach ten otáznik......? 😉

jano99
autor
Dnes o 21:42
@anonym_2f1c5d

@jano99 Ano. A ako to dopadlo???🤔

@anonym_2f1c5d Zomrel na rakovinu.....

demodun
Dnes o 21:42
@jano99

@jano99 nuž, tak ti držím palce...... 😃

demodun
Dnes o 21:45
@jano99

@jano99 na deti nie je neskoro.... Len či ti potom tiež nepôjdu na nervy ..... 🤔 .... ?
Koľko kusov si predstavuješ...... ? .... Myslím detí ....
Nie žien... 😉

grimnir
Dnes o 21:48
@demodun

@jano99 na deti nie je neskoro.... Len či ti potom tiež nepôjdu na nervy ..... 🤔 .... ?
Koľko kusov si predstavuješ...... ? .... Myslím detí ....
Nie žien... 😉

@demodun Azda sa nenechá zahambiť Kollárom. Keď už na to ide, tak poriadne.

jano99
autor
Dnes o 21:54

Zdá sa.....že aj keď som už viackrát napísal otázku, kvôli ktorej som vytvoril môj príspevok......tak všetci riešia buď môj vek, alebo mi prajú veľa šťastia pri hľadaní (ktorého realizácia nebola ešte vôbec zahájená).......Ďakujem za poporu 🙂 Ešte keby tak niekto napísal aj názor na moju otázku.....🙂

Strana
z2