Blížiaca sa päťdesiatka a hľadanie životného partnera
Ahojte,
budúci rok oslavujem 50-tku.
Som slobodný, bezdetný, bez záväzkov.
Vážny vzťah som v podstate ani nemal (posledná ex má narcisticko-hraničnú poruchu osobnosti)......a to nebol vzťah, ale hra.
Momentálne pracujem v zahraničí, no v lete sa vraciam natrvalo domov.
Chcem si nájsť babu s ktorou sa budeme dopĺňať, no jemne povedané....ženy ma už dosť unavujú.
Inak....ženu, ktorá bude matkou aj našich deti.
@jano99 no na deti ti uz dobežali hodiny… už by som myslela aj na tie deti ktoré by si chcel . 😀🙉 ale nechápem tvojej diskusii. Vlastne do nadpisu dáš že ta ženy nevzrušujú ale rozčuľujú a pod že si hľadáš babu a matku vašich deti.
A doteraz si robil čo? V 50-tke si sa zobudil? Sorry, ale neskoro kámo. Tieto veci si mal mať poriešené tak do 35-tky. Potom je to už len "mačka vo vreci". Iste, nájdeš zopár zúfalejších rozvedených žien s deťmi na vzťah, ale tam budeš ty už len druhé husle. Kamoš sa tiež takto spamatal až pred 40-tkou, dovtedy mu to bolo nejak jedno, vzťahy neriešil, nehladal a čas mu nenávratne utekal. Teraz zakopáva o jednu problémovejšiu mamičku ako o druhú, kedže schopné ženy sú už dávno rozchytané vo fungujúcich vzťahoch. Takže good luck 🙂
V 50 hľadať matku vašich spoločných detí... čiže idealne aspoň o 20 rokov mladšiu... 💀
Ak niekto nepochopil (podľa pôvodného názvu: ženy ma už nevzrušujú, ale rozčuľujú....otázka sa týka kompatibility vo všeobecnosti
V 50 hľadať matku vašich spoločných detí... čiže idealne aspoň o 20 rokov mladšiu... 💀
@anonym_8b0795 Uz vidim tie zastupy 30-niciek, co doteraz cakali len na to, kedy budu mat s chlapom po 50-ke dieta. Ehm😃
A doteraz si robil čo? V 50-tke si sa zobudil? Sorry, ale neskoro kámo. Tieto veci si mal mať poriešené tak do 35-tky. Potom je to už len "mačka vo vreci". Iste, nájdeš zopár zúfalejších rozvedených žien s deťmi na vzťah, ale tam budeš ty už len druhé husle. Kamoš sa tiež takto spamatal až pred 40-tkou, dovtedy mu to bolo nejak jedno, vzťahy neriešil, nehladal a čas mu nenávratne utekal. Teraz zakopáva o jednu problémovejšiu mamičku ako o druhú, kedže schopné ženy sú už dávno rozchytané vo fungujúcich vzťahoch. Takže good luck 🙂
@anonym_5976e2 Gott sa stal otcom 68 rokoch 🙂
Bez urazky, ale to, ze si doteraz nemal vazny vztah, je dost red flag.
@anonym_5976e2 Gott sa stal otcom 68 rokoch 🙂
@jano99 Ano. A ako to dopadlo???🤔
@jano99 no na deti ti uz dobežali hodiny… už by som myslela aj na tie deti ktoré by si chcel . 😀🙉 ale nechápem tvojej diskusii. Vlastne do nadpisu dáš že ta ženy nevzrušujú ale rozčuľujú a pod že si hľadáš babu a matku vašich deti.
@anonym_17da42 Už som tu otázku napísal......keď si ju nepochopila 😉
@anonym_5976e2 Nehľadám resp. som ešte nezačal.....rozvedené zúfalky 🙂
@anonym_8b0795 Uz vidim tie zastupy 30-niciek, co doteraz cakali len na to, kedy budu mat s chlapom po 50-ke dieta. Ehm😃
@anonym_2f1c5d Stačí jedna......nie som náročný 😉
v 50tich hľadáš ženu, ktorá ti porodí deti? Neverím...
@earlgrey však ak je za vodou, nejaká 21 ročná sa rada na neho nalepí a dieťa ochotne porodí
Asi tak......ja som si tu neprišiel hľadať matku svojich detí 😉.....Kompatibilita vo všeobecnosti.......A nakoľko budem mať budúci rok v januári 50, tak kompatibilita v rámci môjho veku......a partnerky povedzme vo veku 35-40 rokov
A keď sa tu už tak rozprúdila živá debata ohľadom môjho veku....tak...btw....vyzerám o dosť mladšie a postavu mi môžu závidieť 25-ročný chalani...😉
Asi tak......ja som si tu neprišiel hľadať matku svojich detí 😉.....Kompatibilita vo všeobecnosti.......A nakoľko budem mať budúci rok v januári 50, tak kompatibilita v rámci môjho veku......a partnerky povedzme vo veku 35-40 rokov
@jano99 nejak nechápem. Píšeš, že ťa ženy nevzrušujú, ale unavujú . Tak načo nejakú hľadáš? Si asexual?
A čo teda chceš od nás?
Inak, ak sa chceš niečo opýtať, tak treba na koniec vety pridať otáznik ? 😉
Super, že vyzeráš mlado, teším sa s tebou.
Bez urazky, ale to, ze si doteraz nemal vazny vztah, je dost red flag.
@anonym_2f1c5d Nikdy nie je neskoro.....A nemyslím si, že vážny vzťah z minulosti je smerodatným prvkom úspešnosti nejakého vzťahu....
@anonym_2f1c5d By si sa cudovala kolko je takych. Co mame v okoli znamych rozvedenych 50tnikov skoro kazdy ma mladu zabu,s ktorou splodil deti a este si pochvaluju ako si uzivaju tie deti. Lebo v mladosti sa nahanali za peniazmi. Teraz su zabezpeceni a maju cas. Cize idealny muz pre vydajachtive 30tky.
Zdá sa.....že aj keď som už viackrát napísal otázku, kvôli ktorej som vytvoril môj príspevok......tak všetci riešia buď môj vek, alebo mi prajú veľa šťastia pri hľadaní (ktorého realizácia nebola ešte vôbec zahájená).......Ďakujem za poporu 🙂 Ešte keby tak niekto napísal aj názor na moju otázku.....🙂

@jano99 no dobre. Tak teda drzime palce a hladaj 😀. Lebo uplne neviem, co je otazka, resp o com by si chcel diskutovat