Našla som si iného
Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie
Kočky, kde je ta baba čo ma dilemu či si začať niečo s o dost starším chlapom? Ktora to bola tema? Tuto to jasne vidime - on je starší uz by doma sedel a pinzetou kontroloval albumy so známkami a ona ešte v plnom kvete.
Niektorým tým starším chlapom to libido klesa - plus je asi tak taka povaha...a boli chrbat, unaveny...kristova noho!!! Moj stary je unaveny ale ked ,,zaciti priležitost,, tak sa ,,obetuje,, on mi to tak povie..ale viem ze to chce a hned sa preberie ako driemajuci lev čo zaciti korist. Orgazmus ma vraj blahodarne učinky na zdravie treba povedat ,,staremu,,. ze pravidelne vyprazdnovanie prostaty je prevencia proti rakovine prostaty....
@zabka246 ved prave mali ste sex len raz a to este nic neznamena, ako baby vravia naplnil to co ti chyba, ale co dalej...vja by som pokial ide o neho a nie je to nejak stabilne z praktickeho hladiska vobec neratala....riesili ste nezaujem s manzelom nejak inak poradna ? ci povedat si na rovinu co sa deje ? taktiez razne rozhodnutia mobilizuju u niekoho sily....
@sardinka336 inak trefa ja si tu temu tiez pamatam... som nejak prehliadla, ze jej muz ma 40..v tomto pripade je to fakt casto ako pises...obaja su uplne niekde inde...
@zabka246 tak potom ako to bolo spomenute jeho libido a predstava o laske a vztahu su inde...je este taka kniha 5 jazykov lasky, o tom aky je ktory clovek typ a ake prejavy lasky potrebuje atd... skus sa mrknut este na to...rozhodnut sa musis sama ci chces ostat alebo ist...ale za mna ked ist tak len do perspektivy...
@zabka246 takze podla neho nemat sex je ok? Ja by som mu to takto povedala, ze ak je podla neho zivot bez neznosti a sexu je ok tak potom len pre neho. By som si kupila ,,robertka,, ukazala mu ho a povedala mu ,že aj ten kus gumy sa snazi viac ako on..tak bud to budme spolu riešiť alebo si najdem nahradnika a nie z gumy. A chcela by som vidiet jeho reakciu...
Tu je ta tema ...starší o 27 rokov...
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/starsi-partner-o-27-rokov-2/
@zabka246 on sice hovori, ze je vsetko v poriadku - ale asi nie je, nieco sa zmenilo, nieco ho mozno trapi, co povazuje za hlupe alebo ponizuje povedat alebo jednoducho upadol do takej rutiny, ze ho jednoducho uz nic nebavi: rano skoro vstat, praca, ist domov, uvrieskane deti, rovnaka manzelka, rovnaky sex, v rovnakej posteli... nebavi ho to.
Skusala si napriklad dat deturence povarovat aby ste boli len vy dvaja: kino, vecera, nieco nove, nieco ine.
Alebo si ho posadit a nech povie pravdu, ak nic, zacni Ty: "nebavi ma takyto zivot, chcem toho normalneho chlapa spat. Chcem to zmenit a uvazujem o rozchode.
Co povies, nebolo by to tak lepsie?" - mozno chlapcovi zasvieti kontrolka.
Podla mna najskor si si mala vyriesit vztah s manzelom a az potom zacat hladat niekde inde.Ak s manzelom nie si stastna rozved sa a potom hladaj ineho. Takto to nie je fer.
@kiwi3 Môže byť, ale pre mňa stále plytká hra. NO je pravda, že muži niekedy potrebujú nechutné impulzy k tomu, aby im trklo, že niečo robia zle, každopádne príde mi to veľmi také, hm, zakladateľka ani celkom nevie, na čom je a už sa pobláznila a chce to celé zahodiť. Ale môžeš to pokojne zobrať ako životnú filozofiu, pre mňa je nevera už krajnou alternatívou, znakom, že som to celé naozaj spláchla, a občas to človek neverou spláchne, aj keď nechce, proste partner už neodpustí a je po vzťahu.
@zabka246 Fajn, jasné, rozumiem, že je to zlé. Mňa by ale neuspokojilo, keby som to z neho nevedela vytiahnuť. A začať bokovku skôr, ako v tom celom máš jasno, iba preto že pre niekoho iného si atraktívnejšia, ja ti nevím, mne v tom asi chýbajú "boje, prebdené noci, citové zrady", proste niečo - stále mi to pripadá len ako nejaká hra (fajn, nefunguje s jedným, skúsim s druhým), ale to je asi súčasný postoj k vzťahom. No nič, ber to iba ako môj názor, zorientovať sa v tom aj tak musíš sama.
Tu bude zdravotny problem podla mna. Znizene libido moze znamenat hormonalnu poruchu hlavne malo testosteronu. Ja by som skusila urologa alebo sexuologa. Moze ist o ten bajny 'chlapsky' prechod. Mozno ma aj iny problem len chlapi velmi neradi priznavaju problemy tohto druhu. Ak naozaj nema milenku tak treba zistit preco mu sex nechyba. To nie je normalne. Este je prilis mlady na to aby lepil znamky pinzetou 😉 Ak chces zachranit manzelstvo riesila by som to s lekarmi. Niekedy si zeny myslia ze prestali byt pre manzela atraktivne ale nie vzdy to musi byt pravda. Drzim palce
och..ani mi sme nemali vždy ukážkové manželstvo, no nevera ma nikdy nenapadla..už len z toho dôvodu prísť od milenca a ľahnúť si do manželskej postele..hoci neviem ako by mi ten sex chýbal..a nevedela by som sa pozerať ani na naše deti bez pocitu viny a výčitiek svedomia... najprv si si to mala riešiť s manželom, kým si dotyčnému pánovi podľahla...a ináč svet je malý nikdy nevieš kto koho pozná....len, aby si nedopadla zlé 😒
@sardinka336 haha, moj aj ked je chory a cely den stuka ako mu je blbo a tu ho boli, tam ho picha......a ked sex, tak zrazu mame zazrak doma..... zazracne vylieceny..... kaze ze "tam" nikdy chory neni 😀
@zabka246 čítala som.. A?? Ste spolu 5 rokov.. Máličko fakt malo na to aby si robila. Toto.. Vieš koľko kríz V manželstve zažijes.. Veľa.. A čím viac ich prekonate spolu tým bude vzťah pevnejšii krajší.. A proste to patrí K kríze malo sexu malo objatí.. Atď.. A ty čo spravíš výspis sa s nejakým blbom čo si chcel užiť.. A ty si Z toho hotová.. Malo si sa snažila.. A práve si pochovala svoj vzťah.. Prednejšie ti bolo to že si nadrzana ženská.. Ako tvoja rodina.. A čo je viac V živote??
@obsadenemeno normalny, zdravy chlap tam dole nikdy chory nie je... 😀 😀 😀
jasne, su unavnejšie dni a su pohodove dni, ale take ze rok bez sexu, bez nežnosti, a bez zaujmu tak to naozaj neni s kostolným porádečkem... 😀
Alebo minule čo tu jedna pisala, ze ona chodi pred priatelom v sexy pradle, pali tam sviečky...robi atmošku, romantiku a on si to ani nevšimne, sex nepotrebuje, rok sa nemilovali a on ,,spokojny,,.
@zabka246 sa vravi "na neveru treba troch". Tieto pribehy, jeden za druhym, to je presne ono. Citova deprivacia, zena sa neciti uz ako zena, vytrati sa pocit, ze ma partnera, ale uz len spolubyvajuceho, po detoch a rukach vytahanych igelitkami s nakupmi nastupuje syndrom zatvarajucich sa dveri....v tom bum, zavan sviezosti, zabudnutej radosti so zivota v podobe necakanej bokovky. Perfektne racionalne, no nie je to velmi fairtrade.. Keby ti poviem, ze co prezivas, nie je nic vynimocne, asi sa nahnevas. Ale, tohto su poradne plne, to jak cez kopirak pribehy. Zajdi za psychologom. Vazne. Nie kvoli tomu, ze neviem co. Ale ten clovek tieto pribehy pocuva dookola a moze ti pomoct pochopit, co je ich kostra. Teda nielen pochopit, co bolo a je, ale aj pochopit, co bude. Karma je zdarma
@zuzana212722 kks, že málo si sa snažila...pochovala si svoj vzťah. A chlap sa snažiť nemusí? Jemu stačí chodiť okolo ženy, neprejaviť city, roky? Od detí ju odbremení "až" na pol hodiny, lebo on nevie čo s nimi? Ani sprostú kávu jej neurobí? Za tri roky ani raz neprejaví záujem o ňu ako o ženu a ona pochovala vzťah? No ani by ma nenapadlo chodiť okolo neho po špičkách. A ešte jej povie, keď chce riešiť, že všetko je ok? No môj zlatý, keď je všetko ok, tak ja idem za milencom a ty ma tam ešte odvezieš. Z vlastnej skúsenosti viem, že keď si raz chlap myslí, že je všetko ok, tak proste nemá záujem riešiť, nebude riešiť a hotovo. Žena sa môže aj rozkrájať, ešte z toho aj tak vyjde ako rozbíjačka rodiny. Ale za chrbtom by som mu milenca neriešila. Pekne na rovinu. Buď sa chlap preberie, zabudne na boľavý chrbátik a začne to riešiť tým alebo oným smerom, alebo strčí hlavu do piesku, nuž a potom...
@lucijja ale prosím ťa. Čo si myslíš že si jediná nás svete čosi niečo zažila.. A tak si najmúdrejšia na svete.. Mala som to doma rovnako.. A nebola som taká slabá že som si šla za nejakým píchačom.. To je úbohé.. Načo sa vydávala keď robí toto.. A nebudem si S tebou kaziť deň.. Podporujte sa navzájom s milencami..mne je to jedno
@zuzana212722 naco som sa vydavala lebo bol iny a lubila som ho.No vzdy som tolerovala jeho sposob zivota. Nokdy mi doma nepomohol s domacimi pracami. Nikdy nenavaril. Ked veziem malu do skolky musim brat aj malicku aby sa vyspal aby nebol nervozny. Kazde rano chystam obliekam staram sa o deti len ja. Ked mu nieco kazem tak povie ze si prave lahol. A ja mozem behat od jednej ku druhej. Vonku s nimi nechodi lebo co bude on robit na ihrisku. Ani raz nebol deti uspat v kociariku ked boli male. Ale bud ved som ho lubila. Tak som to tolerovala. A myslim ze som sa snazila.a co ca stalo. Nebolo to tak ze som to vyhladavala no stalo sa
@zabka246 no, toto je asi dovod Tvojich tazkosti. Neviem si predatavit, ze by som takto fungovala, jedna vec je ohladuplnost a spravodlivost, druha efektivnost. Ako si mohla dopustit, ze robis gro veci sama? Potom si za to aj z casti sama mozes,preco by mal byt manzel empaticky, ked mu to roky vychadza sa nezycastnovat na vsetkom, z coho sa da sa vyvliect? Takeho muza by som nelubila, ani keby som mala/nemala milenca. Sebec je to a Ty zas hlupa, nehnevaj sa,nemyslim inteligencny potencial, len situaciu, aku si dlho tolerovala a ona sa uz nezlepsi
@zabka246 uplne chapem ze si z novej znamosti ocarena kedze to s manzelom je take o nicom.. ale musis si zodpovedat na zaklade otazky... bude mat ten novy zaujem o dlhodoby vztah s tebou?Bude ochotny prevziat zodpovednost za tvoje dve male deti a starat sa o ne? Je to partner do buducna? Lebo 28 rocni chlapci v tejto dobe maloktori su ochotni sa zaviazat a zobrat si na krk 2 nevlastne deti.. najradsej si uzivaju mladost,slobodu,nezavazny sex
@sardinka336 nesuhlasim, hoci evolucia urcuje, ze by si mala mat pravdu. Poslednu dobu pribuda asexualnych ludi, vzplyv pracovnych narokov, stresu, tazoby dennodenneho zivota, financne zalezitosti, tlak byt uspesny, .bud si to robia sami-kratke/rychle/ucinne, alebo jednoducho libido klesa..
@sardinka336 ale zase suhlasim, ze kto chce,prilezitost si najde, to, ze je niekto doma, alebo v praci, nic neznamena. Ja by som na mieste autorky neveru tolerovala, sama si nasla dake povyrazenie, cele by to mozno prinieslo vacsiu pohodu v domacnosti a mozno sa aj iskra vratila. Zacala by sa o seba viac starat, stuplo sebavedomie. Len to, ze on je evidentne nuz bez empatie a mozno aj sebec a egoista, s tym tazko. To by som uz nedala ani ja.
Toto je to co robi vela zien chybu a toto nebolo len ked prisli deti ale isto hned ako ste zacali spolu byvat.ono to je vzdy tak ze kym nie su deti zena zvlada vsetko.ved co pride z prace co si rychlo pre 2 navari upratovat pomaly ani nema co ked su v praci a 2 bordel neurobia.no ked pridu deti a muz je stale rovnaky uz zacinaju prve hadky zena vycerpana nervozna ale muzovy to nevadi ved ma hotel kde ma navarene upratane teplo tak na co by nieco menil.nuz tu by som odporucila aby si pan uvedomil nechat ich mu na cely vikend na krku a sup welnes.skoda ze sa to neriesi tak ze najprv rozvod vsetko ukoncit podelit si majetok a az potom dalsi vztah.nevera to uz nebude.ked toto ludia robia pride mi to ako keby mali zadne vratka respek.tu to vidim tak ze muz je na peniaze istota a milenec na zvysenie si svojho ega.nuz vzdy treba jedno ukoncit a potom riesit druhe.
inak, pri toľkej zaneprázdnenosti okolo dvoch detí, s tým, že chlap ti nepomôže s ničím, sa divím, kedy si tie kávy s tým pánom Božským stihla a tiež sex. Len aby ťa chlap nenačapal a odídeš s holým zadkom

@jeennyv , ma 28