Našla som si iného
Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie
@sasa1983 on takto bol nauceny od svokry. Vzdy okolo neho skakala a ja mlada zalubena som mu tiez vsetko co na ociach videla robila. Trapilo ma to ale ked som chcela mat navarene cisto co som mala robit. Este aj do servisu s autom chodila. Ano priznavam mozno keby som na zaciatku nerobila vsetko tak by to bolo ine. No stareho psa novym kuskom nenaucis ☹
@zabka246 ale naučíš som toho živým príkladom len to ide pomaly a musíš na to ísť systematicky
Ale keby musel robil by.aj o deti sa postaral len ako som uz pisala toto robia mnohe zeny chybu a potom ten vztah ide do kelu.
@zuzana212722 ako si to vyriesila? Pises ze si mala doma to iste..teda si ta muz nevsimal ako zeny,dlhodobo ta odmietal..zaujimalo by ma ako si to riesila
@marfikchov ked som sla na nakup. Lebo vzdy chodim na nakup sama ci maly alebo velky. ked starsia v skolke a mladsia spi poobede. Sex sme mali viem ze to bude silne a ma odsudite ked bol mm na nocnej.
Niekedy aj toto pomôže.... Muž si všimne že si iná, máš vyššie sebavedomie a začne sa o teba viac snažiť 🙂 tak to.bohužiaľ často funguje. Samozrejme neschvalujem že ho podvádzas, treba komunikovať hlavne s manželom a všetko sa dá riešiť. Toto je len.dočasne "riešenie "krízy....
@zabka246 pozri mas 3 moznosti.prva ze budes vo vsetkom pokracovat ako do teraz.2 ze sa rozvedies a budes na deti tak ci tak sama.a 3 moznost ukoncis milenecky vztah a pokusis sa muza do vsetkeho zapajat ci pri vareni kupani deti ci upratovani.ma 2 ruky zdrave a ked to nevie tak sa nauci.aj moj muz ked zil 4 roky v izraeli sa naucil a vsetko sa naucil lebo musel aj varit.a co sa tyka deti ucili sme sa spolu hned od prveho dna.
Zrazu zmena v tvojom nudnom stereotypnom vztahu , ktorý ťa nenaplna... vidiš na nom vsetko zle.
Vo vzťahu su vzdy dvaja, ale nevera nič nerieši... treba sa vela rozpravať, rozpravať a rozpravať..
Vam len sfukol plamienok, treba ho nanovo zazať, nie hned kupovať novu sviečku...
nový vztah nic neriesi, vzlast ked ten starý nemas dorieseny
a pamataj , že na zaciatku je kazdý chlap uzasny, 😉
@zuzana212722 ja nikoho s milencami nepodporujem. Čítaj čo som napísala. Písala som, že by som mu do očí povedala, že idem za druhým ak nemá v pláne riešiť vzťah so mnou. A keď pánko nechce riešiť tak nech si žije svoj život a žena nech si žije svoj. To že sa vydala, neznamená že sa stala pre neho neviditeľnou. A je XY mužov, pre ktorých veškerá snaha udržiavať vzťah svadbou skončila. Najjednoduchšie je pre nich hodiť starosti o domácnosť, deti, chlapa aj celý vzťah na ženu. Takí niektorí chlapi proste sú. Sama som takého mala. A nie, nie som preto najmúdrejšia a ani som si nenarazila milenca, hoci príležitosť bola. Poriešila som si vzťah s teraz už ex, nehlo ho riešiť po dobrom, ani keď som pritvrdila tak holt smola, išli sme od seba. A s terajším manželom vidím, o čom som celé roky prichádzala. Tak mi treba, mala som to riešiť skôr. 😝 Ale kaziť deň si so mnou nemusíš. 😉
@zabka246 čiže u vás doma, v manželskej posteli?? tak toto by som ja chlapovi neurobila, to by som ozaj radšej na hotel šla
@marfikchov ano v tej lebo mm v nej uz dlho nespi. Deti spia v detskej ale mm sa chce vyspat tak mi ich donesie do spalne a on spi v detskej. Lebo starsia niekedy pride k nam a on sa nevyspi. Prosila som ho nech spi so mnou ale on ide rano na denku alebo po nocnej je a potrebuje sa vyspat. Vzdy ta ista pesnicka
@zabka246 tak ho donut povedz mu to a hotovo.pozri robis veceru tak mu pod nos strc zemaky nech ich osupe myslim si ze snad zemaky osupat dokaze.vysavat strcmu ho do ruky a zapni a hotovo.riady ty umyvaj strc mu handru ty utieraj.co je na tom take tazke nechapem ked uz to bude mat v rukach urobi to.
po mesiaci, dvoch uz nastane rutina aj s tvojim milencom a pojdes pre pocit atraktivity zase o dum dal? tvoja atraktivita nezavisi od toho, ci ta chlap vysulozi. najskor sa musis citit atraktivna ty vdaka sebe a nie len vtedy, ked ti chlap uvari kavu a podobne.
A to deti chodia spat o 20.00 niekedy aj skor takze vecere mame volne ☹
Nie viem ze mal priatelky
@emilia25 toto si zas nemyslím, že zafunguje, lebo razom si jedného dňa mladá pani zmyslí, že on bude pomáhať a on nacupitá, keď to 40 rokov robiť nemusel.Keď sa chlap utne, tak s ním nepohne, hlavne, keď sú v takej fáze akej sú... Nepomáha, nespáva (a to nemyslím sex), ale že pre svoj kľud a pohodlie radšej zalezie do druhej izby. To na čo mu boli deti, to si mohol najať slúžku, čo by mu raz za týždeň oprala, upratala, vyžehlila a on by nemusel nič, len jej za to zaplatiť.
@marfikchov alebo zostat pri mamicke a nezenit sa.

@zabka246 podla vlastbej skusenosti..hned sa do noveho nezalubuj..zeny maju tendenciu ihned palit mosty..ked si to uz spravila..hlavne to nevesaj na nos muzovi..ked si vwdela znasat rozkos tak aj s tymi mozno vycitkami sa musis popasovat..jednoznacne zatial nic nemen..uvidis ako sa to vyvinie..len bud co najviac opatrna..nech Ti na to muz nepride...nenavadzam Ta na to v tkm pokracivat..ale podla Tvojho opisu..by som a aj som spravila to iste..len bud opatrna a aspon pol roma..nic nemen..nrpal mosty..musis zachovat chladnu hlavu..mozno sa miz spamate