icon

Našla som si iného

zabka246
5. okt 2016

Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie

marfikchov
6. okt 2016

@emilia25 alebo

zabka246
autor
6. okt 2016

Za 5 rokov neprisiel ani raz domov. Robi v nemocnici nema kvoli comu prist skor.

zuzana212722
6. okt 2016

@puklica13 netrvalo to deň ani dva.. Ale bola to dlhá kríza.. Rozhovorom krikom hocičo som skúsila.. Až kým som si jedného dňa nepovedala.. No moja ak ho ľúbiš dáš do toho všetko.. Snažila som sa znovu zamilovať do neho.. Bolo to ťažké veľmi.. Ráno som sa zobudila a prvé čo som spravila je ze som sa usmiala len na neho bez slova.. Dala mu pusu.. Robila som to dlho a vravela že musím vydržať.. Maličkosti proste... Máme deti.. Tak som niečo spravila iba pre neho.. Hej napríklad koláč len pre neho aby vedel že aj on je pre mňa dôležity.. Že si zaslúži pozornosť iba pre neho.. Proste milióny drobnosti.. Co nám zachránilo vzťah.. A obaja sme sa doseba zamilovali aj po rokoch vzťahu stereotypu a povinnosti.. Už skoro dva roky po kríze.. Máme normálny vzťah so sexom a dotykmi a gestami lásky.. A drobnosti pre ktoré viem že holubim a viem že aj on mňa 😍

nivea777
6. okt 2016

@zabka246 na kazdu neveru sa pride ;) byt tebou beriem to ako jednorazovku na sprestresnie svojho sexualneho zivota a uz to viac neopakujem..ak nechces byt rozvedena mamicka s dvomi detmi

lolonka
6. okt 2016

@zabka246 ...aj tak by som sa neodvážila priviesť milenca domov...to aký adrenalín ste museli mať. Aj baby sa mohli zobudiť....

ale k tvojmu problému. Každej žene by vadilo keby jej muž neprejavoval lásku. Povedz mu to na rovinu...že ti to všetko chýba, čo s tým mieni spraviť...

zabka246
autor
6. okt 2016

Alebo napr. Vycita mi ze chodim casto k nasim ( byvaju 15km od nas) chodim tam raz do tyzdna nemam odvahu viac. Lebo potom vycitky ze aj benzin nieco stoji. Ale ked svokra zavola ze nieco potrebuje. Niekde odviest hned sada a ide. Napr. Isiel aj trrraz k nej aj vcera bol ju odviest. Lebo si potrebuje urobit vacsi nakup a potrebujeauto. Len on vzdy povie je to ine tvoji rodicia auto maju moja mama nie ☹

anetka1978
6. okt 2016

Daj tomu este trochu casu. Ked nevies inak, ked ti psychicky pomaha, naberas silu z milenca fungovat a mat usmev na tvari, skus v Tom pokracovat. Doma vsetko zvladaj ako doteraz, deti samozrejme tiez a na kavu...s milencom chod..Treba dat sancu vsetkemu, co ta robi stastnou, aj ked niekedy na to doplati clovek, ale Vela poznam pripadov, ze su vdacny za ten krok, ktory dokazali urobit. To nikdy nikto dopredu nevie...Musis si ale jednu dolezitu vec uvedomit : Ked to vsetko vyjde najavo, skor ako by si spoznala blizsie svojho milenca - riesit spolu problemy v spolocnej domacnosti, este nevies, ake je zit s nim, ci pod strechou dokaze akceptovat tvoje deti, ake ma zmyslanie o buducnosti...co urobis vtedy, ked ti to manzel nebude akceptovat a sam povie, ze chce rozvod...Mas moznost sa o deti sama postarat? Kam ist byvat..? Zvladnes to sama? Mozno s terajsim milencom, mozno bez?... Vztah nezijes plnohodnotne, chapem, vsetko , co ti vo vztahu chyba, je normalne, pochopitelne a plne otaznikov..ked na ne nemas - nedostanes odpoved, a si rozhodnuta zatiahnut oponu urob to. Nemyslim, ze by sa tvoj manzel zmenil, ani po rozhovore...mozno ano, ale z tvojich slov nemam ten pocit, a ten zaklad povahy nezmenis...Ale mozno ostanes sama s detmi, ked bude tvoj terajsi milenec viac zaneprazdneny - stava sa, ale mozno ostane s vami a budes naozaj stastna. Ja vzdy som nazoru, ze clovek sa nema trapit vo vztahu v ktorom nie je stastny, citia to aj deti, ma zacat odznova....aspon ja ja by som tak konala..Ty sa len musis vediet rozhodnut, ako chces dalej zit..navrhla si manzelovi, ked sa vztah - situacia nezmeni, budes rozmyslat o rozchode? Ak nie, poloz mu tuto otazku, cas ma pri akvariu o Tom porozmyslat..A vobec to nie je vekom! A kazdy mame chyby, zlozvyky, ale ked je Laska vo vztahu a tolerancia, neexistuje, ze to nefunguje..Zelam ti , aby si sa rozhodla spravne, aby si Bola stastna a deti tiez!

fatimuska
6. okt 2016

@nivea777 takto je matka s tromi deťmi a to tretie extta narocne a rozmaznane

nivea777
6. okt 2016

@fatimuska nieco by som povedala ale potom vyzniem ako krava :D

fatimuska
6. okt 2016

@nivea777 tak mi to napis do spravy☺

zabka246
autor
6. okt 2016

@lolonka uz som mu to hovorila ze som mlada a mam svoje potreby ze nechcem byt len sluzka. Odpoved seklo ma boli ma unaveny som neries. neskocim predsa na teba teraz....

lolonka
6. okt 2016

@zabka246 ...tak to je smutné...blbá odpoveď. A pred deťmi ste mali aký sex?

fatimuska
6. okt 2016

@zabka246 ja som mala o 13 rokov starsieho manzela..velmi sme di rozumeli..ale casom jeho sex prestal uplne zaujimat..aj ked som pri nom mala vsetko po 9rokoch skm to ukoncila..

zabka246
autor
6. okt 2016

@anetka1978 praveze mam. Rodicia na mna prepisali dom ktory je dvojgeneracny, velakrat mi hovorili ze ked budem mat problemy mam sa kde vratit ze mi pomozu. Ze vzdy sa na nich mozem obratit. Nic som im nehovorila zbytocne by sa trapili a aj ked mam s mamkou dobry vztah hanbim sa s nou rozpravat. Sestru tiez mam ale to iste ako s mamkou. Super vztah no nemozem...

zabka246
autor
6. okt 2016

@fatimuska velakrat mam ten pocit

zabka246
autor
6. okt 2016

@nivea777 mozes neurazim sa beriem kazdy nazor komentar

fatimuska
6. okt 2016

@zabka246 ja by som sa zverila..predsa je skusenejsia..pozna Ťa..že čo by robila na Tvojom mieste..o milencovi by som sa nezmieňovala..zatiaĺ

zabka246
autor
6. okt 2016

@lolonka upne normalny. Vasnivy nezny.... on bol velakrat iniciator. A vyzeram presne tak ako pred porodmi. Rodila som cisarskymi takze ani tam dole mu nema co vadit keby nahodou ja neviem

emilia25
6. okt 2016

Ja by som to neriesila hned neverou ale iba by som mu povedala ze mam milenca sice by to nebola pravda ale aspon by som videla uz jeho reakciu a este by som dodala ze je omnoho lepsi v posteli ako ty.taketo slova vedia chlapa prebudit.juj no u mna by taky chlap veru nemal sancu.a ze sa nebude bavit no bude budem za nim chodit a vsetko mu hovorit co mam na srdci to na jazyku.joj baby niektore ste naozaj velmi mekke a preto sa tak aj muzi chovaju.fakt dakujem bohu ze mam muza otca milenca kamarata vsetko v jednej a uzasnej osobe.

zabka246
autor
6. okt 2016

A aj pred rokom ked sme sa milovali on lezal len ako tlk a baba urob si dobe. Bez neznosti dotykou totalny chlad

monusik73
6. okt 2016

Dnes je v mode ze nieco neklape medzi manzelmi tak najdem si milenca, a co tak sa porozpravat sa s muzom preco nechce mat s Tebou intivny zivot? Pises ze lubis manzela, ale nasla si si ineho a citila si sa pri nom atraktivna ale otazka je dokedy? Nikdy sa neoplati mat dve vztahy a byt na dvoch lodiach, ked teda nechces zit s manzelom tak sa rozved a potom ries druhy vztah ale nakoniec aby to nedopadlo ze zostanes sama

puklica13
6. okt 2016

@zuzana212722 a ako dlho s tebou odmietal mat sex?

nivea777
6. okt 2016

@zabka246 ze mne keby chlap zarobi 500 eur a este sa kasle na mna a na deti tak ho nakopem do riti.. na chlapa to je hrozne malo..az sa cudujem,ze sa s takym platom uspokojil.. chlap ked chce a je sikovny,tak si najde dobre platenu pracu.. moj nazor

zabka246
autor
6. okt 2016

@puklica13 nieco cez rok. Ale ani predtym to bolo nic moc ad porodu druhej dcerky by som to zratala na jednej ruke

marfikchov
6. okt 2016

@nivea777 tiež pravda, 500 cca donesiem do domácnosti ja, a tiež by som prijala viac, na chlapa málo.. a to robí smeny... no neviem, celé je to nejaké dodiva...

zabka246
autor
6. okt 2016

@nivea777 nemoze vzdy hovori ze on uz nic nemoze lebo ma povysuvane platnicky a bolest. No to mam aj ja a polovica ludstva ☹ on je zvarac a vedel by pekne zarabat. Viem to lebo mame v rodine zvaraca a pekne zaraba

puklica13
6. okt 2016

@zabka246 akpze viac ako rok o teba neoprel ani bycikel? Kokos zena ..to si ako vydrzala..

zabka246
autor
6. okt 2016

@monusik73 rozpravala som sa x krat stale ta ista odpoved. Uz som to tu pisala raz ho nieco boli raz je unaveny.... ze to nieje o mne

marfikchov
6. okt 2016

@zabka246 máš môj obdiv v tom, že si to do včera vydržala... ja by som to vzdala asi dávno, nedáva mi lásku, nepomáha, drúk v posteli, a ešte aj mizerne zarobí. Len ja by som urobila v inom poradí.

zabka246
autor
6. okt 2016

@puklica13 ani ja neviem ako som to zvladla. Nejak som sa uz nechcela pred nim ponizovat a prosikat o sex. A je to trapne ked mu dam pusu zacnem ho hladkat a on ma odsune