icon

Našla som si iného

zabka246
5. okt 2016

Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie

nivea777
6. okt 2016

@zabka246 ak by mal zaujem o zvaraca a bol by ochotny robit na tyzdnovky a na zivnost za 2000 a mozno viac tak by som o niecom vedela..nenarobi sa tam ;)

fatimuska
6. okt 2016

@zabka246 take stavy ako ma on maju niektore zeny pi porode..uplny nezaujem o sex

zabka246
autor
6. okt 2016

@marfikchov nikdy som sa na nikoho ani nepozrela jednoducho mala som ho rada ale az do doby ked som spoznala noveho

monusik73
6. okt 2016

@zabka246 Este by som skusila ist sexuologovi alebo na mnazelsku poradnu, a ked nic tak rozviest sa ked to nefunguje, moja mama sa tiez rozviedla ale po 13 rokoch manzelstva no tam bol iny problem alkohol a otec nemal tiez ziadny zaujem o deti videl len seba

zabka246
autor
6. okt 2016

@nivea777 on sa vyhovori nejak ale skusim mu to povedat ale pochybuhem on uz spohodlnel

nivea777
6. okt 2016

@zabka246 mohla by ja *ebat takeho chlapa,ze spohodlnel :D ma 40,hentam robia aj 60 rocny..osobna skusenost kedze som pracovala pri nich ..ani sex,ani poriadne prachy,ani zaujem..nakopat do riti

puklica13
6. okt 2016

@nivea777 prepac ze sa pytam..ale chcem pomoct bratovi s pracou...mozes mi napisat aj do ip kde by to bolo...a tak..vdaka

marfikchov
6. okt 2016

@zabka246 on isto nie je perspektívny partner do budúcnosti, keď už v 40tke je spokojný s tým čo má a nechce získať a mať viac, o 10 rokov tobôž.. a to deti rastú a s nimi aj ich potreby, teraz sú malé, ale pôjdu do školy, záujmy, sú to dievčatká, takže isto parádnice, šminky, drogéria, kozmetika... Ak si toto neuvedomuje a je spokojný s príjmom 500€, tak ozaj odcupitať od neho. Ja sa ešte takto opýtam, prečo si s ním do dnešného dňa? Pomenuj ten dôvod? Ak je odpoveď "deti", tak to je málo na to, aby si ty živorila pri takomto suchárovi.

dunakiliti80
6. okt 2016

Ani sa ti nečudujem že to riešiš milencom, si mladá prečo by si mala trpieť keď tvojmu chlapovi sa nechce. Drž sa 😉

libawet
6. okt 2016

@zabka246 môj názor - 5 rokov je veľmi málo na to, aby si sa manželovi zunovala. Je to zvláštne - buď má inú, alebo s Tebou po sex. stránke necíti to pravé orechové a je sklamaný a nevie to dať otvorene najavo ( ako väčšinou každý chlap )...to, že si práve v tomto období stretla niekoho iného a dal Ti pocítiť,že si žena - chcená, atraktívna...je fajn, no je to len na chvíľku, kým neskĺzne do určitého stereotypu a dostane sa tam, kde si aj teraz so svojim manželom....veľmi by som tomuto novému vzťahu neverila. Máte s manželom dve deti....ešte by som to zvážila z každej strany, rozoberala v rozhovoroch, vyjasnila si všetky ZA a PROTI, čo nám vadí, čo je problém....a možno aj poradňu navštívila, kým by som dala za manželstvom definitívnu bodku.

zabka246
autor
6. okt 2016

@monusik73 uplne vsetko odmieta

zabka246
autor
6. okt 2016

@marfikchov mala som ho rada brala som si ho z lasky ale cim dalej si uvedomujem ze som s nim len kvoli detom a mozno vo vnutri dufam ze sa zmeni. Aj ked ten druhy. Pri nom sa opat usmievam

fatimuska
6. okt 2016

@libawet ja by somna toho noveho nesla tak zhurta..lebo aj ten najodvaznejsi zoberie nohy na plecia

sasa1983
6. okt 2016

@zabka246 a ja nahodou schvalujem, ze si si uzila, no a co? Kazdy vzdy kope za seba a svoje haji, ale pokial si ozaj za sluzku, upratovacku, spolubyvajucu a atd,tak trochu dobreho sexu si mozes dopriat.

monusik73
6. okt 2016

@zabka246 A manzelia ste kolko spolu?

libawet
6. okt 2016

@zabka246 ešte ma napadlo....nemá nejaký zdravot. problém, kt. mu bráni v plnohodnotnom sexe? Vyskočené platničky, ako píšeš, a neliečené môžu mať za príčinu tiež nechuť na sex a z toho ďalšie plynúce choroby....

sasa1983
6. okt 2016

Pokial nic nechytis, neotehotnies a prilis sa nenamotas samozrejme. Mpj nazor..

zuzana212722
6. okt 2016

@puklica13 9 mesiacov

dominika6
6. okt 2016

@zabka246
1 ) ty máš 30 a tvoj muž 40...starý ešte nieje,čiže tú nadmernú aktivitu čo vydáva v práci asi nebude na úkol firmy,ale zrejme na nejakú kolegynku...to že chodí z práce domov neznamená že v práci nemá milenku...
2) prestal ťa ľúbiť,už ťa má iba rád...si skvelá matka,manželka,žienka domáca..a spolubývajúca...tak na jasné že o nič nejde...je mu dobre..
3) ked ťa dohnal do takého zúfalého činu že si sa vyspala s cudzím chlapom,možno by si bola prekvapená že či ťa on nepredbehol..
4) s mladým milencom sa pekne rozlúč,popraj veľa šťastia,urovnaj alebo to ukonč v manželsvte a potom zažínaj dalšiu etapu,lebo vo svojom okolí a v očiach deťoch budeš za k...vu..
...lebo poviem ti, katerinapekna to vystihla na 1 aj ked ju máte všetci v zuboch...som rovnakého názoru 🙂
drž sa

elenita
6. okt 2016

Ale baby, niektoré ste sa tu pustili do nej ako supy, že si chcela len užiť a pre trocha sexu zahadzuje rodinu, nebojuje o manžela a neviem, čo!
Rozoberáte zníženie libida u starších mužov a podobne.
A vari jemu jeho znížené libido bráni v tom, aby jej uvaril kávu?? Aby nakúpil?? Aby sa na chvíľku pohral s deťmi?? Aby jej venoval chvíľku záujmu, nehy, milých slov??????
On je ten, ktorý zahadzuje rodinu, vôbec sa o nič nezaujíma a nezúčastňuje sa na rodinnom živote a je mu to šumafuk!
Čo má ona riešiť? Ako zabojovať? Keď on to má na saláme?

libawet
6. okt 2016

@sardinka336 starší chlap? Veď má len 40, čo to je? Najlepší vek! Môj muž má 45 a robil by to od rána do večera.
....tam je chyba inde.

lolonka
6. okt 2016

@zabka246 ...úprimne keď tak nad tým premýšľam...ak by ťa mal rád a túžil by po tebe, a nemohol by napríklad sexovať kvôli zdravotným problémom ok...ale pohladiť ťa môže...pusu ti dať môže...ale nespraví to....posledný sex bez emócií....ja si myslím, že má inú..

cacianka
6. okt 2016

@elenita - tvoja reakcia je N.1

načo mu bola žena, deti, ked teraz na ne kašle.
nesnaží sa zarobiť pre svoju rodinu, 500e je naozaj veľmi málo, ked má možnosť na viac, aspoň prechodne;
nesnaží sa venovať svojim deťom - namiesto peňazí im venovať svoj čas, energiu, niečo ich naučiť, ukázať im, ved aj ked bolí chrbát (? ktovie) čítať rozprávku môže, asistovať pri kreslení, strihaní, hrať pexeso, človeče na to neminie energiu ako výstup na Kriváň !!!
nesnaží sa venovať žene- ved jej nemusí každý mesiac kupovať diamanty, úplne stačí vybaviť veľký a ťažký nákup, (žena nemá auto - ale mamička nákup mať musí !!),
ked aj nevie variť, nejaké jednoduché jedlo raz za týždeň by veru mohol zvládnuť, umyť riady, opraté prádlo vyvesiť, poskladať, poumývať wecko, kúpelku, umyť podlahy, uvariť z pozornosti čaj, kávu, aspoň 1-2 práce denne
ale hlavne pritúliť, pohladiť, pri telke alebo zaspávaní podržať za ruku, poprykrývať, dať pusu na dobrú noc/ráno, pred odchodom objať všetky svoje ženy.
na to nemusí zarábať 3 000 e ....
ja by som bola radšej sama s deťmi, a najmä ak mám kam ísť, ako s takým mumákom. ak má problém treba sa zdôveriť, pomôžem, poradím, poriešime, ale ak nechce, tak nech si čuší sám, aspoň sa nebudem pozerať na zdutý ksicht a obchádzať človeka pre ktorého som iba domáca gazdiná...
neperiem, nežehlím, nevarím ani neupratujem jeho veci, nech si svoju slúžku platí sám.

emilia25
6. okt 2016

Vo veku to isto nebude.u nas je presne taky isty vekovy rozdiel ja 30 a muz 40 a 4 deti.takze vek s tym nema nic u nas sex je vzdy super a vzdy bol aj po 11rokoch co sme spolu ani ziadnu krizu ani malinku sme nemali za tie roky ja ani neviem co to slovo znamena vo vztahu.bud ta ten clovek miluje a urobi vsetko preto aby sa ten druhy usmieval aby bol stastny a da sa to vsetko aj popri detoch.len proste na to musia byt vzdy a vzdy 2.

vika35
6. okt 2016

@zabka246 mas to veru tazke, ale netrpi on nejakymi depresiami? vravela si, ze stav je od druheho porode, kedy ti islo o zivot? ak som pochopila sprvane. ja by som ho dotlacila k nejakemu lekarovi toto nieje normalne a je jasne, ze tatko stastna nie si a ani nebudes.

dala by som mu poslednu sancu a ak nic radsej by som s dievcatami ostala sama a casom is najdes niekoho komu bude na vas zalezat. On bude stale otec uz je na nom ci sa s nimi bude stretavat alebo nie.

lamanda1
6. okt 2016

Dobre robis zenaa 🙂 nedaj sa..Bud ma tvoj muz milenku alebo je gay....Nie je normálne sex nemat rok.Moj ma 43 ja 31 ale sexik je pravidelne. ..A rychlovky takmer denne ...Mozno ma aj problémy s erekciou

lubkavargova1
6. okt 2016

No sedis na dvoch stolickach...ale ty vies. Pokial vsak mas hrdost tak rozvod a zacat nanovo. Ty sa vyhovaras na deti. Ale prvorado ked sa to prevali tak je mozne, ze skoncis napol s holou...dopraj sebe dostojny odchod od manzela a novy zaciatok a manzelovy tiez ze si najde inu.

zabka246
autor
6. okt 2016

@monusik73 5 rokov

libawet
6. okt 2016

@dominika6 čo sa týka toho, že žena si nájde iného počas manželstva, je téma sama o sebe. Žena v očiach spoločnosti a akýchsi zaužívaných pravidiel, predsudkov a pod. vždy bude ťahať v tomto za kratší koniec a bude nazývaná rôznymi hanlivými výrazmi, v konečnom dôsledku. Muž naopak - pomaly hrdina, u muža sa to berie - akože "veď to je normálne, je to muž, je mu to prirodzené, potrebuje to a pod. " Možno sa aj povie, že dnešná doba je viac otvorená, viac prístupná a benevolentná aj k "poklesku " ženy, no v konečnom dôsledku to tak nie je. Vždy žena dopadne zle a je tá vinná, ktorá opustila rodinu, deti, muža, domácnosť....aj keď sa zistí príčina, žena je vždy braná ako tá k...a, bohužiaľ.

dominika6
6. okt 2016

@libawet vystihla si to úplne presne preto som to autorke napísala aby sa takýmto ,,poklesom,,v spoločnosti vyhla a ukončila manžlestvo s čistým štítom,lebo každú ženu to zruinuje ked má o sebe počúvať po celom meste a v rodine že ona je len vinná,bez zistenia si skutočnosti