icon

Našla som si iného

zabka246
5. okt 2016

Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie

monusik73
6. okt 2016

@zabka246 No my sme manzelia tiez 5 rokov len s tym ze dieta nemame, tiez sme si presli krizou po 3. rokoch manzelstva ale ustali sme ju a sme stale spolu, ziadne manzelstvo nie je dokonale kazdom sa najde nieco ale nevera je to posledne.... Tazko radit lebo len ty vies ako to je medzi Vami toto je len siet a forum, no riesila by som to rozvodom, alebo este sa porozpravala s manzelom sadnite si a na rovinu si povedzte co sa Vam nepaci pre a proti, na kazdom vztahu a manzelstve treba pracovat a musia dvaja nie jeden..... No ja mam pocit ze na Vasom vztahu pracujes len ty, manzel ziadny zaujem...

miskakyska
6. okt 2016

..na inom nicku si určite dokonalá žena s dokonalým manželstvom a denno denne hádžeš foto kytíc ruži,čo Ti vždy prinesie s nápisom.."no nemiluj ho" 😀 či?? 😅 😕
...len taká vsuvka pomimo 😅 ostatné si ma nevšímajte
..ináč
@katarinapekna

to zabila 😀

libawet
6. okt 2016

@miskakyska no aj to je možné a tu asi všetko...ale aspoň si pokecáme ,nie?

tinuskamartinuska
6. okt 2016

prečo toho milenca, nazývaš chlapec preboha ??má 15 rokov ?? či koľko kriste..
tak keď ti chýbal sex v manželstve tak bude chyba v tvojom mužovi, mala si sa s ním otvorene porozpráva, že ti to chýba 🙂 a nemusela si mať sex s chlapcom:D
a keď sa ti ten chlapec tak veľmi páči a sex s ním bol nádherný, tak kvôli sexu opusti muža a začni žiť s chlapcom, len neviem,čo s deťmi .....🙂

miskakyska
6. okt 2016

@libawet samozrejme 😎 😎

lubkavargova1
6. okt 2016

@tinuskamartinuska len ci aj ten chlapec si zavesi na krk zenu s 2 detmi...Teraz je ona super trofwj ktoru dostal. Teraz ma starost sam o seba...max nejake vydavky ked jej chce imponovat. Lenze potom mu pribudnut plus dve dalsie osoby...takze ziadna vyhra tiez.

irusa
6. okt 2016

no chcela by som počuť aj verziu jej muža, pretože na každé problémy sú dvaja...jeho vykreslila v tom najhoršom svetle..len či je to naozaj tak.. 😒

puklica13
6. okt 2016

Ja ju odsudzovat urcite nebudem..ani by som nepovedala o nej ze je kurva...mne pride skor ako nestastna osoba co sa potrebovala vyrozpravat..
..to uz tu tu ma tak kazdy perfektne pozametane pred vlastnym prahom ze ma ten pocit ze si moze kopnut..?
Kto to povedal? Kto si bez viny hod do nej kamenom...

irusa
6. okt 2016

@puklica13 neviem, či toľko kameňov v mojom okolí s nájde.... 😀 😀 😀 😀 ...v každom manželstve sú problémy....no na vine sú vždy dvaja a nie len jeden

zabka246
autor
6. okt 2016

@miskakyska ver ze nie.

monusik73
6. okt 2016

Ja neviem co sa to robi ale teraz je tolko nevier, rozvodov a ked nastane problem uz hned rozvod no ja vidim ze vela tak dopadne preto lebo nie je komunikacia medzi nimi, dovera, ucta,laska .... Mnohi zabudaju nato ze manzelstvo je na cely zivot nie je to papier ktory mozes zahodit ale je to zvazok medzi muzom a zenou ktory ma byt spolu v dobrom aj zlom, nechapem tomu naco sa ludia beru ked nevedia spolu riesit problemy.... Naozaj smutne co sa deje

marfikchov
6. okt 2016

@monusik73 darmo bude chcieť komunikovať, keď on mumák je so všetkým spokojný a vysporiadaný, že ako to je, je všetko ok. Myslím, že nikto nevstupuje do manželstva s tým, že sa rozvedie, niekedy okolnosti, niekedy nesprávna dvojica, niekedy zlý výber... Kedysi mnoho žien zažívalo to isté čo súčasné, len držali hubu a krok, lebo sa to tak patrí, súčasná emancipácia nám síce mnohé dovoľuje, prepačuje, ale podstata nás žien je stáročia ten istý, žena potrebuje cítiť sa milovaná a v bezpečí.

libawet
6. okt 2016

@monusik73 je to asi aj preto, že sa vytratila tá tradičná úloha ženy a muža v partnerstve/ v manželstve....že žena nechce byť len kuchárka, práčka, žehlička, pekárka a veľa týchto prác preberá teda muž, ktorému to nie je až tak vlastné, nejako improvizuje, no nejde mu to veľmi pod nos, potom sú hádky...naopak od ženy v práci sa chce,aby ovládala počítač, jazyky, šoférovala, možno aj rozhodovala....ďalej si myslím, že je to aj dobou, príliš rýchlou dobou počítačov, internetu, mailov, včera bolo neskoro...ženy, aj muži sú veľakrát pod veľkým tlakom, kladú sa na nich veľké požiadavky, ako v práci, aj doma, môžu začať práve aj tie sex. problémy, či iné zdravot. problémy, do toho problémy s deťmi, s peniazmi....je to asi tak ako údajne povedal DalaiLama: ľudia obetujú zdravie, aby zarobili peniaze, potom obetujú peniaze, aby znovu získali zdravie, znepokojujú sa budúcnosťou, že si neužívajú prítomnosť a tak nežijú ani v prítomnosti a ani v budúcnosti a žijú tak, akoby nemali nikdy zomrieť, a potom zomrú bez toho, aby pred tým žili....

monusik73
6. okt 2016

@marfikchov Ano rozumiem ze nechce komunikovat, ze jej nepomaha v domacnosti ani s detmi, no aj keby sa rozvedie a stretava sa s milencom myslis ze by bola stastna a ze milenec by chcel byt s nou a na krku mat dve deti? To pochybujem poznam take pripady sex na jednu noc a nic ine len si uzit a potom ak zena otehotnela s nim uz sa tomu nepriznaval.. Kazdy si je strojcom vlastneho stastia, ako si ho autorka spravi taky bude mat, len aby nakoniec nedopadla tak ze zostane s detmi

marfikchov
6. okt 2016

@monusik73 no áno, myslím, že by mala počítať s akoukoľvek variantou a tiež pozitívnou aj negatívnou

monusik73
6. okt 2016

@libawet No to ano ja si myslim ze vela zleho robi aj internet a vselijake siete, kedysi to ludia nepoznali a bolo dobre no dnes uz len nevera, sex, internet, zoznamka

monusik73
6. okt 2016

@marfikchov Uvidi sama autorka ako to dopadne

sardinka336
6. okt 2016

@libawet tak ale nemas doma troška aj mama hotel? Ako ja osobne som ,,rapel,, na poriadok aj ked uz som zlavila z niektorých narokov lebo ako vravim u mna je to choroba. Ale napr. deti mi pomahaju ked poviem tak sa ide bez pardonu - zemiaky, zelenina šupat, prestiret stol na obed, umyvačka, smeti, nejake drobne prace čo ich nezabiju. Decka radi kuchtia maju 10 a 7 rokov - syn spravi aj tuniakovu natierku na večeru, všetko nachysta, občas mu kupim to listkove cesto čo je uz aj rozvalkane a spravi parok v cestičku, pizzu. Spravi si desiatu ked nema, proste odmietam všetko robit len ja...aj tak mam toho dost. Ked vedia gemblit na tablete tak musia vediet aj so škrabkou robit. Máme ešte ročne dieta. Manzel robi nakupy, občas niečo uprace, ale tak 5 ludi v byte to je stale čo robit. Proste treba aj na deti delegovat veci a to bez pardonu, zehlim len nutne veci, muž kupil pred rokmi ten vysavač Roomba a len raz do týždna vysajem take miesta kde sa nedostane, mame umyvačku - to vylozia aj deti, pračka opere...
Ak je pekne tak sme zvyčajne v sobotu vonku v prirode, to je zabite doobeda varenim a pratanim. 3 izbovy byt sa ako tak udržať da..nehovorim rodinny dom tam je to jasne ze ine. No ak sa moj syn nezmeni tak ktora si ho klofne sa bude mat lebo on je taka povaha, on spravi...dceru treba nutit, ale musi sa naučiť aj ona sak ako prezije?

zabka246
autor
6. okt 2016

Uvidim nechcem sa unahlit ale velakrat ma napadne ci by mi nebolo samej s detmi lepsie. Mala by som konecne svoj nazor, slobodu v rozhodovani. Nie len ticho pocuvat co a ako. A aka som nemozna ked mu nechcem pomahat cistit akvarium.☹ ci by mi nebolo lahsie ci by sa mi lepsie nedychalo. Tazko mi je ked ja beham s nocnikom s handrou do toho druha nieco chce a on lezi a pozera bud do pc alebo akvaria a ani ho nehne ked ho poprosim

marfikchov
6. okt 2016

@zabka246 na to by som mu oponovala, že on je nemožný a to v omnoho väčších záležitostiach, že ako chlap nestojí za nič a ani ako otec nejako neexceluje. Ak chce ryby, nech sa o ne stará, tebe tiež hrnce nestráži a podlahy neluxuje

sardinka336
6. okt 2016

@zabka246 čooo? My mame akvarium a nikto mi nič nevyčita 😀 inak by to išlo smer kanal hajzlovy cele ryby ale tak to ma syn...a muz hra na PC ,,dedinu,, a tiez mi nevytyka ze mu nekrmim vojačikov - nech sa hra ked ho to bavi lebo neni to na ukor nas. 😀 ked niečo treba tak spravi, nehovorim ze sa trha hladat si robotu ale spravi.
Ten tvoj zvyčajne nechce počut a vie ze si to spraviš sama - musis byt raznejšia ale myslím si ze ty si viac menej rozhodnuta, kdesi v kutiku duše s nim nechceš byt ...nevyčitam len konštatujem.

lubkavargova1
6. okt 2016

@zabka246 tak hoc s tym nocnikom tresnut o zem a povedat od pluc co...len v dnesnej dobe zeny radsej su ticho lebo vsak kompromis a bla-bla...hej a vsetko v sebe dusia a potom je to cele zle.
Uz ked je fakt tak zle, tak sa postav na svoje, bud nezavysla a potom si urvy na krk dalsieho chlapa....pozor, lebo spadnes z dvoch stoliciek a bude neskoro na plac....

zabka246
autor
6. okt 2016

Nevladzem uz viem ake to bolo u mojich rodicoch ako sestru svagor obskakuje ako malovane vajicko a este ked moja babka mi povie po navsteve ze manzel ti asi velmi doma nepomaha je mi luto. Ale mozem si zato sama sla som v svokrinych slapajach

moonlight1210
6. okt 2016

@miskakyska ked som tak kukla na tvoj blog - podla seba sudis autorku? 😉

zabka246
autor
6. okt 2016

Alebo situacia mala spala tak som isla do obchodu. No ona sa zobudila a pokakalasa. Hned mi volal ze okamzite mam ist domov a viete kde som ju naslav sprche pokakanu az mi bolodo placu. Stalo sa to len raz ale stalo

svetluska82
6. okt 2016

@zabka246 ani pomahat nebude pokial nebudes raznejsia. Musis nieco zmenit ty a az tak sa veci pohnu. MOj muž ma tiež neobskakoval, ale po krize som zmenila svoj postoj k domacim pracam a vcera ma kava cakala na stole 😀 Samozrejme robi obed cez týžden kedze robi nocne a ja som vpraci. Predtym som varila vecer aby mal na druhy den, vdaka ziadna tak som syna prihlasila na obedy a ked je hladny a chce jest nech si uvari. Samozrejme jedna porcia pre mna sa tam vzdy najde 😉

libawet
6. okt 2016

@sardinka336 no poviem Ti máš sa čo oháňať, ale zasa si to pekne zaviedla, že každý čosi robí a pomáha, áno tak to má byť, aj muža treba hneď od začiatku zapriahnuť a on sa nechá, keď vidí, že žena to " ťahá " , že on len pomáha, opačne nie je dobre. U mňa je to asi tak, že mne nič nie je dobre ako urobí druhý, čo sa upratania týka, čo je môj problém a v mojej hlave, tak si poriadky v domácnosti robím radšej sama, syn si upratuje len svoju izbu / aj to mu niekedy posteľ upracem, čo sa mi nepáči ako on urobil a on sa jasné, že jeduje - moja izba, môj bordel, môj problém 🙂 )...nie, veď ja som to tak aj napísala so smejkami, že čo robím celý život, no je to o mne....už ste videli ženu, ktorá umýva okná každý jeden víkend? Tak to som ja! Pokojne sa do mňa pustite, viem, že to nie je normálne...nuž, mám rada čisté okná 🙂....a v podstate si ich len udržujem, ale chápem, že....

bestmate
6. okt 2016

Nechapem preco jej niektore radite sa sa ma rozviest? Len kvoli dakomu nadrzancovi? Vidiet, ze manzelstvo je dnes uz uplna spodina, pri tolkych rozvodoch, nie ze by sa to ludia snazili zachranit, ono je to presne naopak. A co keby si skusila robit muzovi presne to co milencovi, nahodit sa, byt pritazliva, ist do kina, na veceru, ...
A ze ti muz nepomaha? Oslovila si ho, nech ti pomoze, poda alebo cokolvek ine, proste zamestnat ho, alebo chces byt za dokonalu, ze to zvladnes. No nie, vsaķ ani jedna z nas nie je chobotnica, tak chlapa treba zapojit, povedat mu to, opytat sa ho. A na milenca zabudni, urcite nestoji za to. A vie o tvojich detoch?

sardinka336
6. okt 2016

@libawet vieš čo ja to poznám 😀 😀 tiez som všetko len ja, ja, ja...lebo iny to nespravi dobre a neni tak ,,vyhladkane,, tie periny a tam je pokrčene, tam je čmuha....boli časy ked som okna po kazdom daždi umyvala...tak mi ,,zaebkavalo,, pardon za vyraz.
Lenze fyzicky to teraz nedavam, 🙂 v noci sa mi mala budi som unavena niekedy ako matoha no kde mam silu brat na tip top domacnost? Aj tak si myslím ked porovnam domacnosti znamych a priateliek ze mam popratane naozaj ukazkovo ale proste uz sa to neda, nevladzem denne rajbat kazdy kut to je otročina. Niekedy sa musim ,,,zmieriť,, s tým ze tu čmuhu na inak čistom zrkadle proste necham.

zabka246
autor
6. okt 2016

@bestmate pytala som ho len on zacne hundrat a tak si to urobim radsej sama. A skusala chodila som v spodnom pradle vyzliekala ked bol v spalni. Prisla v uteraku ku nemu. A on nic ☹