Našla som si iného
Ahojte dievcata. Urobila som si novy nick aby ma nespoznali. Potrebujem sa vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 5rokov. Ja mam 30 on 40, mame 2 male dcerky 4,3, po porode malej dcerky sa vsetko zmenilo. Vzdy som bola iniciatorom vsetkych neznosti a intimnosti. Velakrat sa,stalo ze ma odmietol. No uz viac ako 2 roky sa citim doma ako len matka,spolubyvajuca, sluzka,upratovacka. Deti neokupal ani raz, kavu mi neurobil ani raz. Sam od seba mi uz dlho nepovedal ze ma lubi. Objal ma ani nepamatam. Sex sme mali naposledy pred rokom. Uz som rezignovala. Ale vzdy som ho lubila.ved este ho mam rada ale nevladzem uz. A stalo sa stretla som chlapca najprv sme si len pisali. Ale vcera sme maly nadherny sex. Dlho som sa necitila tak atraktivna, sexi. Lebo manzel mi to nikdy nehovoril. Neviem ako dalej. Je mi luto deti. Vrat im ocka. Dakujem za precitanie
@zabka246 tak ale to on to vie, ze si urobiš sama. A tie deti ste ako splodili ked on nič? Pre pána jána....fakt týchto chlapov nepochopim, načo si to deti robi ked len hundre..ach...uz by som mala ,,roberta,, na poseli nech vidi, ja som ,,rapel,, ja by som mu to dala vyžrať kedze nema zaujem o nič, o komunikáciu o tom a ani o riešenie problému. 😀 😝
@sardinka336 pisala som ze az po druhom porode sa zmenil
@sardinka336 neviem, koľko máš rokov, no jednoročné dieťa ( popri ostatnom a ostatných ) by som už nezvládla, obdivujem Ťa, že si sa na to dala, fakt, klobúk dolu....áno, je to aj o čase, keby som mala to čo Ty, nedávam to, tie okná určite 🙂 to je jasné, a preto klobúk dolu, že popri tom všetkom, stíhaš aj upratovať a všetko okolo.
@katarinapekna bože môj 😲 komentár hodný ženy na úrovni ☹
@sardinka336 Dobra otazka to by aj mna zaujimalo ze ako si potom spravil deti ked nemal s autorkou uz vyse roka sex?
@bestmate ak si si čítala jej príspevky, tak už napísala aj to, že kým on strážil dieťa a ona bola nakúpiť, tak nebol pokakané dieťa očistiť a volal jej, nech to príde urobiť... to že riad neumyje, prach neutrie, to by som prežila, ale o decko sa musí jeden rodič vedieť postarať, čo keby sa jej niečo stalo, ochorie a on s deťmi zostane sám??? budú naveky pokadené???
@marfikchov Presne muz sa ma vediet postarat o dieta
@libawet aaale čo si, aky obdiv..to je ,,na facku,, lebo zabijam tým milion času. Co niektorí robia 1x tyzdenne tak to ja riešim v hlave kazdu chvilu 😀
@sardinka336 Preboha že umývať okná po každom daždi, to som ešte nepočula, to je šílené. Mne okná umýva manžel, ja sa tvárim, že nemám čas a on ked sa na to už nemože dívať, tak ich umyje. Podotýkam, že máme dom a tie veľké okniská chcel on, ja som mu povedala, že len vtedy, ak ich bude on umývať, lebo ja to kašlem, mne stačia aj normálne okná. Ale som si to dobre zariadila, nie? 😀
@zabka246 možno ti drobná aférka pomôže..získaš sebavedomie..trochu sa zabavíš..a možno budeš aj atraktívnejšia pre muža a váš vzťah sa dá k lepšiemu..a možno si vďaka tomu utriediš v hlave čo vlastne chceš..ak ti milenec vráti stratenú rovnováhu a pomôže niečo vylepšiť..tak why not..len by som sa bála karmy, hh :D možno sa tým zatiaľ zbytočne stresuješ..myšlienky sa ti samé utriedia..
@zabka246 Akože ja si myslím, že má nejakú inú, lebo to ako sa správa fakt nie je normálne. Nemožeš to dáko pozisťovať? Prekutrať mobil alebo mail? Viem, že sa to nemá robiť, ale tak v tejto situácii, možno by si bola prekvapená a všetko by sa vyriešilo.
@janickacrazy ti vravim ze to bolo na hlavu.... 😀 😀 😀 priznavam bez mučenia.
@janickacrazy chodim na jeho maily do mobilu bez schovavania velakrat mi kaze precitat sms ked mu pride
@janickacrazy @zabka246 možno karma dobehla práve jeho 🙂
@zabka246 dobre, doteraz sme čitali ako to u vas je...a teraz aku mas ty predstavu ze ako to dalej bude ?ako vidiš svoj zivot dalej ty sama? čo by sa malo zmenit, čo by sa malo stať...
Chcela by som aby bol taky ako predtym aby sa snazil. Aby zacal pomahat s detmi. S domacnostou nemusi ale chcem citit ze ma ma rad. A aj aby deti vedeli ze nemaju stale volat len mamku ale maju aj ocka.aby sa totalne zmenil. Mne je jedno kolko zaraba lebo aj z minima sa da akeaby nebol obycajny egoista.
Lebo s novym sa citim prijemne ale manzelstvu by som dala prednost aj kvoli detom. Len by sa musel snazit. A toto som aj jemu xy krat povedala ☹
Aby prebudil vo mne zas tu lasku
A keby som mala byt sama mam kde byvat zdedila som po rodicoch dom dvojgeneracny a druhe poschodie je uplne vybavene so vsetkym
Rozbi mu akvárium 🙂 Teba aspoň ja ako poriadna nerváčka by som to určite urobila. Ale ty vieš, že on sa nezmení, však? Kde nie je vôľa, nie je ani cesta.
@zabka246 tak tomu nechaj voľný priebeh ..v prípade núdze bývať máš kde..možno s novým to je len úlet ktorý prejde..a deti ako? majú radi otca ? sú s nim radi?
Byt presvedčena že len ja sa snažím on nič je tak alibisticke že až. Keby si chlap našiel milenku s tým že on sa snaží ale ona nie? Zakladateľka nesklame nikoho chvíľu samu seba ale kuk sa do svojich oči ráno potom do očí deti a potom manželovych. A potom si odpovedz sama pred zrkadlom či ozaj robíš secko pre vzťah kým on nič
@sunnyflower ano deti maju ocka radi. Kvoli nim bojujem uz dlho aj ked sa stalo to co sa stalo a tiez som vzdy mala negativny postoj k nevere a myslela som si ze sa mi to nikdy nemoze stat

Uplne chapem Tvoju situaciu a aj co prezivas. Nechcem sa tu rozpisovat do detailov, ale som v podobnej situacii a prezivam to iste. Uz 2,5 roka mam milenecky vztah s muzom, ktory ma dve deti a ktory sa ocitol v podobnej zivotnej situacii ako ja (nezaujem zo strany partnera, chybajuca neha, intimita, blizkost a aj sex). Davame si navzajom to co nam obom v nasich vztahoch chyba a ani jeden z nas momentalne nechce na svojich zivotoch nic menit. Obidvaja si uvedomujeme, ze sa zahravame s ohnom a pri pripadnom prevaleni riskujeme rozpad rodin. Nie sme spolu len kvoli sexu, sme si velmi blizky, lubime sa... je to sice niekedy velmi tazke zit takyto dvojity zivot,hlavne po tej psychickej stranke (myslienky, tuzby, pretvarky), ale nelutujeme, ze sme si spolu zacali...mame jeden druheho, podporujeme sa v tazkych chvilach, vypocujeme sa, chapeme sa, zasmejeme sa, prezivame nase sukromne radosti a zazitky spolocne... je to tazke, ale da sa s tym zit. Ide o to, co clovek od toho ocakava ako sa so situaciou vysporiada. Ja som to urobila takto...