icon

Našli sme na dverách magnet

15. jún 2025

Ahojte. Už dlhšie sa nam zle otvárali dvere. Nevedeli sme prečo. Dnes tam muž našiel malý guľatý magnet. Určite nebol nás. Čo to znamená ?

Strana
z2
heidi4
15. jún 2025
@bystrozraky

@heidi4 Povedal ti uz niekto, ze dost provokujes? 😉

@bystrozraky jaa?? Aaale kde. Ja som slusna, pokorna. 😂🙏🏻 Nekonfliktna, kamaratska. 😊😅

bystrozraky
15. jún 2025
@heidi4

@bystrozraky jaa?? Aaale kde. Ja som slusna, pokorna. 😂🙏🏻 Nekonfliktna, kamaratska. 😊😅

@heidi4 O tom ja samozrejme vobec nepochybujem 😉 ale radsej sa uz radsej nebudem vyjadrovat, lebo sa mi zda, ze by sme signifikantne deviovali od pôvodnej témy.😎

heidi4
15. jún 2025
@bystrozraky

@heidi4 O tom ja samozrejme vobec nepochybujem 😉 ale radsej sa uz radsej nebudem vyjadrovat, lebo sa mi zda, ze by sme signifikantne deviovali od pôvodnej témy.😎

@bystrozraky jasne, ja sa ospravedlnujem autorke za spam. Tiez uz koncim. 🙂 pekny den vsetkym

iwesska
15. jún 2025

U nas si fetaci davali tenke magneticke pliesky na branu,aby sa nezavreli dvere,takze mozne je vsetko.

miskakyska
15. jún 2025
@heidi4

@bystrozraky hahaaa a frajer ma este aj bystry zrak, tak naozaj bacha nanho 😂😂😂

@bystrozraky
@heidi4 je náhodou až moc v pohode...😍

heidi4
15. jún 2025
@miskakyska

@bystrozraky
@heidi4 je náhodou až moc v pohode...😍

@miskakyska Cooo??? Jaaa? A to mas odkial? 😅 Ja som roky v tom, ze ma tu neznasaju alebo prehliadaju, ale nevadi mi to, i tak si idem svoje, pisem si, co a ako chcem, kedy chcem, nedbam. Citim, ze som tu za spam alebo vzduch (nemam pocit, ze by ma tu niekto registroval), ale i tak si tu napisem, co citim a chcem. 😂 Bez prikras a jemneho zaobalenia, mam rada uprimnost a priamociarost, aj ked jasne, niekomu to moze prist tvrde alebo drze. Chodim sa sem odreagovavat, zrelaxovat, odventilovat (asi ako ostatni) a som milo sokovana, ze niekto tu ma pekne slovo na mna. 😂 Dakujem. ❤️ To som fakt necakala. Kedze pisem reakcie, ake pisem. 😂

miskakyska
15. jún 2025
@heidi4

@miskakyska Cooo??? Jaaa? A to mas odkial? 😅 Ja som roky v tom, ze ma tu neznasaju alebo prehliadaju, ale nevadi mi to, i tak si idem svoje, pisem si, co a ako chcem, kedy chcem, nedbam. Citim, ze som tu za spam alebo vzduch (nemam pocit, ze by ma tu niekto registroval), ale i tak si tu napisem, co citim a chcem. 😂 Bez prikras a jemneho zaobalenia, mam rada uprimnost a priamociarost, aj ked jasne, niekomu to moze prist tvrde alebo drze. Chodim sa sem odreagovavat, zrelaxovat, odventilovat (asi ako ostatni) a som milo sokovana, ze niekto tu ma pekne slovo na mna. 😂 Dakujem. ❤️ To som fakt necakala. Kedze pisem reakcie, ake pisem. 😂

@heidi4 ja Ťa vnímam ako fajn osôbku 🤷 nevšimla som si doteraz od Teba nejaké urážlivé ani osočujúce reakcie..

heidi4
15. jún 2025
@miskakyska

@heidi4 ja Ťa vnímam ako fajn osôbku 🤷 nevšimla som si doteraz od Teba nejaké urážlivé ani osočujúce reakcie..

@miskakyska tak snazim sa neurazat, skor otvorit oci niektorym, a viem, ze po dobrotky to velmi nefunguje, jemne slova ich "nepreplieskaju" - neprebudia, preto radsej uprimne pisem, aj ked to mozno niekomu nepadne prijemne. Ale snazim sa byt samozrejme ludska, co to len ide. 😂 Dakujem pekne za mile slova. 🙂 Vazim si to. A autorke este raz sa ospravedlnujem za spamovanie 😅

klotildabazarik
15. jún 2025

Ty si naivná zlodeji znacit byt magnetom? 😂

guudy
15. jún 2025
@iwesska

U nas si fetaci davali tenke magneticke pliesky na branu,aby sa nezavreli dvere,takze mozne je vsetko.

@iwesska ale to na vchodove dvere do panelaku, nie? Ako by pliesok dali do dveri bytu?

natalka13
15. jún 2025
@bystrozraky

Tak ak to bol ten silnejší magnet (nie ten čierny, ale taký, čo má lesklú kovovú farbu), tak na to som nedávno videl video, ako s tým otvárajú dvere.
Oni dajú jeden magnet na tenkú šnúrku so slučkou, to strčia popod dvere, a potom druhým magnetom presunú ten magnet, aby slučka bola na kľučke.
Potom potiahnu šnúrku a ak nie je zamknuté, tak sa dvere otvoria. Obyčajne to robia na hoteloch, ale možno to niekto skúšal… určite na YouTube nájdeš, ako to robia.

@bystrozraky nezamknute dvere otvoria platobnou kartou za 5 sekund. Nemusia sa trapit sluckami a magnetom. Vchodove dvere maju odspodu medzeru taku aby tam niekto vopchal magnet?🙈

cacianka
15. jún 2025
@guudy

@bystrozraky ja teda neviem, ale vchodove dvere doliehaju vo vsetkych smeroch k zarubni ;)
Takze len tazko popod take dvere prestrcis spagat s magnetom 🙄

@guudy presne to mi napadlo, že ako sakra sa dostane nejaký magnet popod zavreté dvere, alebo po celom obvode, keď priliehajú k prahu a zárubni, ešte aj nejaké špagáty či lanká, nejaká debilina

Strana
z2