icon

Nastal deň, keď sa viac neozval

modrarybka
25. apr 2014

Zazili ste uz niekto takyto rozchod? boli sme spolu nieco vyse roka, myslela som ze sme spokojni obaja aj ked nejake problemy boli ale...takto to skoncit? bez vysvetlenia, bez odpevede? uz su to 2 tyzdne co ani nenapisal ☹

laila22
26. apr 2014

@modrarybka typujem to na nejakeho paka z pokecu...🙂

mamavera
26. apr 2014

@marionmarion to je v poriadku, ja si tiež najskôr veci overím, akoby som mala niekomu ublížiť. Len je pre mňa veľmi divné, že muž má vyše roka vzťah a jeho priateľka nepozná nikoho z jeho rodiny ani priateľov. Nemusí ju hneď vliecť predstavovať rodičom, niektoré staršie generácie to hneď berú akoby mala byť o meiac svadba.....ale prečo nepozná nikoho z jeho priateľov? Mám pocit, že zámerne. Ja som mala kedysi priateľa zo vzdialeného mesta, jeho priateľov som logicky nepoznala, ale poznala som jeho brata a cez telefón jeho mamku, toto je pre mňa podozrivé. A keď tu čítam niektoré príbehy na MK (verím, že nie všetky sú vymyslené), tak to len potvrdzuje to, že keď žena nepoznala nikoho zo známych a rodiny svojho priateľa, tak bola potom veeééééľmi prekvapená.

marionmarion
26. apr 2014

@mamavera ano suhlasim, je to divne...ale ja som diskusiu k tejto teme necitala, tak som o tom ani nevedela...no tak ci tak, by som chcel vediet co je za tym...a minimum je ho konfrontovat a ziadat vysvetlenie...ja by som nemohla zit s tym ze vlastne neviem co sa stalo...

modrarybka
autor
26. apr 2014

@bronia13 myslis ze by to mohol byt aj moj pripad? 🙂))

modrarybka
autor
26. apr 2014

@marionmarion ani ja tak nemozem zit, tak co robit baby, mam mu este skusit napisat? zase sa nechcem vtierat, uz teraz sa citim dost na ... 😖

lili_mia
26. apr 2014

@modrarybka Nepíš mu!!! Ja som to zažila 2x. Prvýkrát to bolo v piatok, mal náladu na túlenie, cítila som že chce aj sex, ale ja som celkovo nemala náladu na nič. A v sobotu len tak medzi rečou, že stretol ženu, s ktorou to chce skúsiť, či im to vyjde. A ja sprostá hus som čakala a čakala. Písala mu, on odpovedal tak v celku odmerane. Postupne som ho mazala z médií, kde sme boli v kontakte, reku aby si všimol, že ma stráca. Hovno na druhú si všimol 😀 😀 😀 😀 A ja po roku čaja mu píšem sms, že ako sa má. On že dobre. To som sa ozaj silne nasrala, že a ja čo? Na mňa sa nespýtaš? To len tak v hlave, nepísala som mu to. O mesiac mi povedali známi, že sa oženil. Dievča zlaté, akoby si sa vtedy cítila Ty? Vypisovala som chlapovi mesiac pred svadbou!!!!
Ďalší exot to bolo iba stretávanie, prestal chodiť na čet, odpisovať na sms, či znova pôjdeme na korčule, bajk. Po dvoch mesiacoch som ho videla na festivale, tiež veľká čaja som prišla k nemu, sadla si a kecali sme. Lenže cítila som z neho chlad. Väčší ako v mraziaku s fašírkami do hamburgerov. To som už vedela, že on nechce žiaden kontakt. S jeho číslom som zmazala aj exovo číslo a všetkým želám svetový mier 😀
Nepíš exovi, len čo sa strápniš a bude Ti ešte horšie, pretože už neodpíše, ani sa neozve.

bronia13
26. apr 2014

@modrarybka no vidis este pockaj 2 roky a uvidis, ja som bola fakt v soku ked som ho stretla a tot mi povedal, ja uz zasnubena na vydaj a on ze ma chce??? a kde bol 2-3 roky??? myslel si ze ho budem cakat??? 😀 😎

modrarybka
autor
26. apr 2014

@bronia13 a to fakt cakal ci budes o neho "bojovat" ci to si vymyslel po 2 rokoch? :D

filipal
26. apr 2014

@modrarybka ja by som ho skusila sledovat. nieco o nom snad vies, nie? tiez by mi to nedalo. mozno ho zbadas kdesi s celou rodinkou v parku... da sa najat aj detektiv, ale zeny maju schopnosti detektiva prirodzene vrodene. 🙂

marionmarion
26. apr 2014

@modrarybka ak si uz pisala a pytala si sa a on nic, tak mu nepis...ak vies kde sa zdrziava, kde pracuje, tak tam chod, pekne si ho pockaj pred pracou a ziadaj vysvetlenie! To je minimum, co si zasluzis!!! Normalne ho prepadni a nech ti povie do oci, co to ma znamenat! Ak sa na to necitis, tak si zober so sebou svoju najlepsiu kamosku, moze ta pockat v blizkej kaviarni, aby si potom mala niekoho pri sebe...

mamavera
26. apr 2014

@filipal ak b y som mala možnosť niekoho sa na neho spýtať, tak sa spýtam, ale nestál by mi za to, aby som ho sledovala. Na to je mi môj voľný čas veľmi vzácny, aby som ho zabíjala sledovaním nejakého paka, ktorému som nestála ani za to, aby mi odpovedal na SMS - sorry, nebol som schopný ti to povedať, mám pocit, že náš vzťah nemá budúcnosť, želám ti všetko dobré....

modrarybka
autor
26. apr 2014

@marionmarion pracuje v inom meste a presne vie ze taketo nieco neurobim, pozna ma a vie ze by som to nedokazala 😖

anatalia77
26. apr 2014

@modrarybka nedokazala?
Alebo nemas odvahu sa pozriet pravde do oci?

jahodnicka
26. apr 2014

@modrarybka normalne bych mu zavolala z jineho cisla,at vis na cem jsi.me se to taky stalo,ale po par tydnech,volala jsem mu,placal kraviny,ze jsem jina nez on,posloucham jinou hudbu apod 😖 ....a to mel 40 let,chlapec.

happyfrog80
26. apr 2014

@modrarybka a bestslo sa mu nieco ked sa neozval?36 je uz vek kedy by hentak asi neodisiel myslim ,mozno sa mylim.

bronia13
26. apr 2014

@modrarybka neviem ale fakt sa to stalo po asi 2,5 roku som ho stretla a toto mi povedal ze preto ma nechal a teraz ma chce napset chapes??? co som debil tolko cakat nie?

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
modrarybka
autor
26. apr 2014

@happyfrog80 neviem nemam to ani ako zistit ci sa mu nieco nestalo, ale spravu na fb si este pred 2 tyzdnami precital a neodpisal na nu aj ked tam bol, potom sa uz neozval, vcera som mu odvtedy prvykrat volala, bol nedostupny, rozmyslam este ze skusim zavolat z ineho cisla ci to aspon bude zvonit 😒

lili_mia
26. apr 2014

@bronia13 Ak niekoho milujem, tak ho nepotrebujem skúšať. A do riti pošlem toho, kto mi poradí takúto kravinu 😀 😀 😀 Nechápem to uvažovanie, nechajú babu, je jedno aký dôvod a ked ju po rokoch stretnú, tak sú v šoku, že za nimi neplače a že má dokonca už usporiadaný život.

anatalia77
26. apr 2014

@modrarybka toho chlapa si aj realne videla,alebo ste mali vztah na pokeci,ci fb..
Hotova detektivka,vsak chod za nim do roboty..

alietam
26. apr 2014

@modrarybka necitala som vsetky prispevky aj mne sa to stalo ze mi nevedelo povedat po 8 rokoch ze je koniec napisal mi sms ahoj nehcem uz s tebou byt mal uz inu popri mne a nie je mi vobec luto ze nie sme spolu teraz je sam a ja mam krasnu rodinku takze jemu sa to vypomstilo lebo sa mi dostalo do usi ze ked sa mi narodilo prve dieta tak vsade vypraval ze mohlo byt jeho doteraz nemam vysvetlene ze preco ale bol zbabely ked to nepovedal po tolkych rokoch do oci
isla by som za nim a povedala mu ze koncim s tebou 😉

marionmarion
26. apr 2014

@modrarybka tak ho prekvap a dokaz to! Nenechaj predsa sebou zametat!!!

arabeska
26. apr 2014

@modrarybka to vyzera ze je bud zenaty,alebo sa mu nieco stalo,ale ako je mozne ze ty po.roku nepoznas nikoho z jeho okolia? Tento fakt nahrava tomu ze asi ti nehovoril celu pravdu. ☹

jahodnicka
26. apr 2014

Tady jde o to ze 1) mela by jsi vedet na cem jsi,uzavrit to 2) nemusi mu projit chovani krovaka 😠

dahra
26. apr 2014

@modrarybka - jááááj, zažila, som si spomenula - moje nervy, koľko rokov je tomu...15? Obaja sme mali tak 20, chodili sme spolu 6 mesiacov, potom raz prišiel k nám, ako vždy zvykol a keď som mu otvorila, tak sa zrazu rozhodol, že nejde dnu a šiel domov. 😕 😕 😕 😕 😕 Týždeň sa neozval, tak som sa nanominovala k nim. Otvorila jeho mama, on bol v izbe na posteli, sadla som si do kresla.... po polhodine mlčania- ako u rogeriánov na psycho-sedení nakoniec otvorila ústa a opýtala sa, čo sa deje. Bol to des, nakoniec som mala pocit, že ja sa zaňho rozchádzam sama so sebou 😀 😀 😀

lyzzy
26. apr 2014

@dahra ....tak toto je story dna 😀

modrarybka
autor
26. apr 2014

@marionmarion
@anatalia77 nemozem ist za nim, som typ, co sa nevie ani pohadat, len co by som ho uvidela nedostala by som zo seba ani slovo a nechcem pred nim este aj revat ☹

anatalia77
26. apr 2014

@modrarybka prepac,ale si cudna..

anega79
26. apr 2014

Stalo tiez som nikoho z jeho rodiny a znamych nepoznala, ale zila som v zahranici a tiez som tam nikoho nemala. Az po case som nasla v jeho byte poistku napisanu na jeho zenu ktora bola odo mna o 8 rokov mladsia. Moj terajsi muz ma po dvoch mesiacoch prestavil rodine a znamym, takze za tou neochotou sa vzdy nieco skryva.

veva45
26. apr 2014

@modrarybka prosim ta nezacinalo sa jeho krstne meno na M ? 😀 ja som uz davnejsie mala priatela, tiez som nikoho z jeho okolia nepoznala a nakoniec praskli take veci ze som skoro odpadla.....