icon

Nastal deň, keď sa viac neozval

modrarybka
25. apr 2014

Zazili ste uz niekto takyto rozchod? boli sme spolu nieco vyse roka, myslela som ze sme spokojni obaja aj ked nejake problemy boli ale...takto to skoncit? bez vysvetlenia, bez odpevede? uz su to 2 tyzdne co ani nenapisal ☹

marionmarion
26. apr 2014

@modrarybka nie je mi teraz jasne, preco si vobec zakladala tuto temu...co si cakala? Utechu? Dokazes zit nadalej s tym, ze ani netusis co sa stalo, preco to urobil, ci nie je mrtvy, ci nema druhu rodinu? Teba to nezaujima? Zmieris sa s tym ze ti nenapisal a uz ani nenapise a ty nebudes vediet preco? Po takej dlhej dobe? Ak ano, tak za nim teda nechod...
Ak ale chces vediet co je vo veci, tak aspon posli tam niekoho, nech ti aspon potvrdi ze zije...

seraa
26. apr 2014

@modrarybka

no podla toho ako sa sama opisujes vlastne nie je divne ze to takto ukoncil .. sorry
napis mu na fb ze od neho vobec nic nechces a je ti jasne ze ak zije je koniec ale ze nech ti aspon da nejako vediet ze je ok lebo nevies ci je to rozchod alebo sa nieco stalo a ze ak ti aspon nenapise sms , "som ok "tak ze pojdes na policiu a nahlasis ho ako nezvestnu osobu
co mu moze sposobit nepirrjemwnosti a preto sa zlakne a odpise.. teda ak zije 😕

jahodnicka
28. apr 2014

@modrarybka Ahoj, Tak co, nezkoušela jsi mu volat z jiného čísla??

modrarybka
autor
29. apr 2014

Ahoj, skusala som mu volat aj z ineho cisla ale stale mi to hlasi ze " volana stanica je docasne nedostupna, zavolajte neskor prosim " 😕 co to moze znamenat??

jahodnicka
29. apr 2014

@modrarybka ty,aby s nim fakt neco nebylo ☹ . A nebo si kvuli tobe zmenil cislo....kazdopadne bych sla za nim do prace.

bijan
29. apr 2014

@veva45 vitaj v klube M záhadných mužov 🙂krásne recicky,lasocka moja a podobné dristy,,jaj som zvedavá ako táto story dopadne.

adri266
29. apr 2014

@modrarybka su dve moznosti, cislo, ktore Ti dal, uz znicil, aby si nemala na neho ziaden kontakt. Preco, to je uz na nom /manzelka, nova milenka, atd/, alebo sa mu nieco stalo, co Ti prajem, aby nebola pravda.

koniarova
29. apr 2014

@modrarybka Ty si za ním stále nebola? Načo preboha čakáš. Šak zdvihnem riť a idem sa presvedčiť na vlastné oči, prečo sa neozýva. To ako načo čakáš? 😠 😠 😠 Kokos, normálne som sa naštvala.

veva45
29. apr 2014

@bijan no mne ten m vravel ked som chcela aby ma konecne zoznamil s rodinou ze nemoze lebo otec nedovoli kedze M ma syna 2-rocneho a umiera na leukemiu...... a hovado nakameroval synovca jeho oficialnej priatelky na mobil ze nech mi zamava..... a vela podobnych veci mi tlacil..... 😀 ja debil som mu vsetko zrala az som sa dozvedela pravdu..... vlastne vela veci mi zacalo vrtat v hlave 😠 ..... jaaaaj blba som bola...... slepa..... teraz sa len smejem nad nim...

veva45
29. apr 2014

@modrarybka to ma znamenat to ze si stretla cisteho posuka..... vies aspon ako sa vola?

modrarybka
autor
29. apr 2014

@jahodnicka
@koniarova
@adri266 neviem kam mam za nim ist, podnika a je rozbehany po roznych mestach, nikdy som nevedela kde sa presne nachadza...ked je to pravda a zmenil si cislo dobre vedel ze si to moze dovolit takto ukoncit, ze sa mi ho pravdepodobne uz nikdy nepodari stretnut...

veva45
29. apr 2014

@modrarybka jeho priezvisko meno mesto kde byva..... nic nevies?

bijan
29. apr 2014

@veva45 tak takého som našťastie nemala 🙂 ale kopu iných somarin,hlavne počet žien v hareme 🙂no čo,veď týždeň má 7dní 🙂🙂🙂

veva45
29. apr 2014

No a teda este na tie zeny v hareme som zabudla aj ja....... ale ja som aspon vedela kde pracuje, ako sa vola, mesto kde byva..... no a nebol problem najst cislo na jeho mamu a oficialnu priatelku..... 😀

modrarybka
autor
29. apr 2014

@veva45 ale jasne ze viem, len je ho proste tazke zastihnut na jednom mieste...

veva45
29. apr 2014

U mna uz je to daaaaavno.... 7-8 rokov.... pred vianocami som ho teraz stretla v obchodnom dome sedel na kave..... hnusny nechutny zmrd..... ja bych ho najradsej panvicou po hlave je...a..... ale co uz...... 😀

veva45
29. apr 2014

A vies ako sa vola jeho firma? Ja by som patrala ako drak..... 😀

brady1
29. apr 2014

@modrarybka śorry nenapadlo ta že može mat rodinu?

denae
29. apr 2014

@modrarybka nuž moja, ženy sú z Venuše a muži z Marsu...a keďže muži vo všeobecnosti neznášajú čokoľvek vysvetľovať, vyriešia to jednoducho - "zmiznú" z povrchu zemského a prerušia všetky kontakty. Bez jediného slova. Pravdepodobne to s tebou skončil a takto to vyriešil.

adri266
29. apr 2014

@modrarybka no vies, co, ak bol klamar, bud rada, ze si si ho nevzala, ze Ta neobral o prachy, atd 😠 😠 😠

jahodnicka
29. apr 2014

@modrarybka No, já bych v takové nejistotě žít nemohla...

arabela283
29. apr 2014

...muz je ako elektricka.. pride dalsia🙂
ak by chcel, ozval by sa. ak by o teba stal a napr.z opatrnosti ta s nikym z rodiny nezoznamil a stalo by sa nieco,urcite by ta niekto kontaktoval. podla mna to zbabelo skoncil. iba zeby som sa mylila 😀

radina
29. apr 2014

Podla mna ma inu alebo rovno niekolko naraz v kazdom meste. daj mu poslat darcekovy kos cez kuriera alebo nejaku prkotinu , musi to aj podpisat pri preberani... takze takto budes vediet, ci to prevzal. 😉 ... ja som raz randila chvilu s jednym, potom sa neozval, casom som zistila od jeho kamosa ,ze je v base 😀
Chlap , ktory ma o zenu zaujem a nieco sa mu stane, tak pokial nie je mrtvy, spravi aj nemozne, aby sa to jeho priatelka dozvedela.... a je chore, ze si jeho kamosov nestretla, kazdy chlap chce svoju novu priatelku ukazat kamosom a popysit sa. Kasli na neho, urcite ho nekontaktuj. Budes za beznadejnu chudinku.

buducamama
30. apr 2014

Kks, zmizne clovek a salam parky, mlada by mala zdvihnut rit a zacat uvazovat mozgom. Moze byt akykolvek, naco ste boli vobec spolu ked nemate voci sebe kuska zodpovednosti? Nahlas nezvestnost, nech sa zistuje co s nim je, ked zistia, ze zije tak vies na com si.

jahodnicka
30. apr 2014

@buducamama Přesně, taky to nechápu..spíš mi přijde že to musel být takový vztah/nevztah..podle toho co píše.

romanovic
30. apr 2014

@buducamama on nezmizol, aj spravy na fb si precital. Len je to jednoducho zbabely zmrd, ktory ma v svojom meste s najvacsou pravdepodobnostou druhy vztah, mozno aj manzelsku s dietatom, tak sa to rozhodol ukoncit takto. Keby @modrarybka po nom patrala, tak je za poslednu chuderu. A keby ho silou mocou chcela najst, myslim, ze to osobnou konfrontaciou netreba manzelke este stazovat, ta na to urcite casom pride aj sama, co za hajzla ma doma....

buducamama
30. apr 2014

@romanovic - ty si si vo svojej hlavicke uz vymyslela,ze ma manzelku a deti. Nemusi to tak vsak byt. Netusim sice, aky mali vztah, nestretla som sa s takym clovekom, co prerusi zrazu vsetky kontakty, moze byt chory, zenaty, zrazeny ... V kazdom pripade, adpon jeden by sa mal zachovat zodpovedne. Ako sa bude pozerat ona naseba v buducnosti ked ten sa tomu cloveku vazne nieco stalo, je jej problem a moze brat aj dalsich chlapov v jej zivote tak s lahkostou a ledabolo. Sak co, zmizne a pride dalsi. A ako chudera by sa mohla citit, keby za nim doliezala po tom, ako jej da kopacky. Toto je ina situacia.

romanovic
30. apr 2014

@buducamama ale on ju za rok nezoznamil so svojou rodinou, priatelmi, nikym. Spravy cital (!), co je dolezity aspekt v celej story, lebo nepredpokladame, ze rozumny clovek da svoje fb heslo niekomu druhemu mimo blizkej osoby. Cize ak to cital on, nechce sa ozvat. Ak sa mu nieco stalo a citala to jemu blizka osoba, snad by jej dala vediet, ze sa mu nieco stalo...
Skor z toho celeho vyplyva, ze on sa rozhodol zmiznut z jej zivota, co pokladam za kopacky.
Pozri, ty jej radis, aby ho hladala a ja ta za tvoj nazor nezosmiesnujem. Ja jej radim vykaslat sa na to a ty komentujes moju hlavicku...Aj tak sa da... 😉 😉

operaphantom
30. apr 2014

@denae Toto iste robia aj zeny. Co tie vysvetlia? Vacsinou nic, trapne sa zatajuju, nedvihaju telefon, vyhovaraju sa ze nemaju cas atd....kolko som takych zazil, ajajaaaaaaaaj 😀 A ked povedali, tak maloktora povedala na rovinu, vacsinou len traposili v style: vies, si fajn ALE...ostaneme kamarati a podobne srandy 😀 😀