Nastávajúci svokrovci ma nemajú radi
Do konca velmi zle prijali to že čakame babetko je mi s toho hrozne nemam chut ich vidiet :(((
ja ti poviem že ja byvam v bratislave vyrastala som v petrzalke cely život som vedela že mam vo vrakuni nevlasnych bratou jeden o 5r.starsi druhy o 3r. ja som sa v puberte velmi desila toho že čo ak si niekoho najdem a zistim že je to moj brat?????????????ked som mala 21 som ich spoznala zaujimave že sme chodili do rovnakych barou,akcie,party ale nikdy sme sa chvalabohu nestretli 😀 😀 😀 jeden brat ten mladsí je fesak druhy teda ne urcite ne moj typ...a ked som pracovala chodil k nam zakaznik ktory bol verna kopia nevlasneho mladsieho brata no nikdy som sa s nim nerozpravala si predctav to že vieš ze tvoj otec ma kopu deti vatcinou chalanov a ty ich nepoznas ....teraz sa sice na tom zabavame ale ak by na to doslo neviem neviem v tv davali taky par surodenci s deckeho domova kazdy s ineho konca republiky a mali spolu deti az neskor sa dozvedeli ze su surodenci a čo koli tomu mala opustit otca svojich deti?
@bettypo
diky 😉
nejsem zasvecena...to je vyporozovane ze zdejsi TV 😉 kroniky 😉 a soudnich sini v primem prenosu v TV...
...ale v rodine mame pripad... Bratr si vzal dceru dvou primych bratrancu...pochazi ze TRI deti a pokud vim, "jen" ona ma trapeni...vnitrni (co se tyce organu) a zdanlive neviditelne vady na koncetinach ☹
ale to je dite primych bratrancu, neljde o pripad lubky 😉
@lubka114 pokial na to pojdes citlivo, nemuselo by to byt take zle... alebo nechaj hovorit snubenca - doma sa dohodnete co a ako a jeho hadam bude svokra brat s vacsim kludom...
alebo to proste nechaj tak, neries, len obmedzite styky, co najmenej spolocneho casu, ale zaroven bud otvorena pri ich iniciative v kontakte... mozno casom svokrovci polavia vo svojich nazoroch...
@lubka114 ako mne to prijde ako bliykz pribuzensky vztah ste druhostupnovy bratranec a sesternica... osobne by som tiez nesuhlasila s takymto vztahom u svojho dietata...
svokre by som to ako sa chova nevycitala ma pravo byt sklamana ... a neviem ci sa vam to podari dat niekedy do poriadku... ak to ona vnima tak negativne...
ja by som skor ocakavala ze este predtym nez urobite babetko absolvujete tu genetiku ... a testy aby ste vedeli na com ste... co uz teraz ked je babo na ceste... rizika tam su aj ked sa nemusia prejavit hned v prvej generacii
co inak na to hovori tvoj gynekolog?
@maznacik007 : To sa dozviem pri dalsej navsteve u lekara
@lubka114, neries svokru, vydiskutuj si to doma s partnerom. Uprimne mu povedz, ze so momentalne precitlivela a nechces svokre povedat nieco, co by ste mohli v buducnosti vsetci lutovat a tak radsej s nim chodit svokrovcom nebudes. Az sa svokra troch otrasie zo soku, skusis tam ist este raz..... Proste si z neho urob spojenca a nie protivnika.
A vy, co tu bluznite o inceste ci spominate blizku rodinu: ja osobne ani netusim, kolko bratrancov a sesternic maju/mali moji rodicia. Ano, niektorych poznam, ale o vacsine netusim ani n a o ich detoch (ak nejake maju) uz duplom. Takze kludne (minimalne teoreticky) by mohol byt muz mojim druhostupnovym bratrancom a neprisli by sme na to nikdy. Ked ma byt druhostupnovy bratranec blizka rodina, kto je potom vzdialena?
@lubka114 vykasli sa na ostatnych, hlavne na svokru, riad sa tym co si myslis ty ze je spravne, tes sa z babatka so snubencom, vy ste rodinka, ostatni vam nemaju do toho co hovorit. 🙂
no moja teta aj ujo sú bratranci z druhého kolena...a majú 3 zdravé deti a 3 zdravé a šikovné vnúčatá 🙂 z genetického hľadiska je to tak ako píše strapco porovnateľné s nepríbuzenským vzťahom...no a to, či sa to berie ako rodina alebo nie je asi aj o tom, v akom vzťahu sú si tí ľudia navzájom...mám bratrancov z druhého kolena, na ktorých by som sa nikdy nedokázala pozerať ako na mužov, ale zas mám aj takých, ktorých ani nepoznám, a kebyže ich stretnem a zaľúbime sa, tak by mi nevadilo že sme akože rodina 🙂
teraz čítam čo som napísala...chcela som napísať... no moja teta a ujo sú bratranec a sesternica z druhého kolena 😀 a teda teta nie je muž 😀 😀 😀
ja musiom suhlasit s vroni............kde ste vzali incest?............to je len medzi priamymi pribuznymi ako surodenci a rodic s dietatom......................druhokolenovy bratranci a sesrternice su uz dost vzdialena rodina....podla mna zbytocne stresujete autorku temy..........ja ani nepoznam vsetkych bratrancov a sesternice mojich rodicov..........
Moj otec ma sesternicu, ta ma syna - a neviem si predstavit, ze by som s nim mala dieta ... je to o tom asi ako sa udrzuju rod vztahy.....pre mna je on bratranec aj ked z druheho kolena. Takze, ja by som tiez nesuhlasila s takymto vztahom - ale to je moj nazor.....a genetika sa okaslat neda....., tak ale prajem aby si mala zdrave babo - lebo nie je najvacsia radost mat zdrave babo🙂
@lubka114 Divis sa, ze sa tak spravaju? Ja by som s takym vztahom tiez nesuhlasila. Ich sklamanie, rozcarovanie musia byt obrovske, tak sa teraz nesnazte vy dvaja hrat na trpitelov. Vy ste dobre vedeli co vas vztah sposobi, oni do toho spadli absolutne nepripraveni. Vycitat im ich reakcie mi priede neadekvatne. Snad to vyriesi cas 😒 Genetiku ste skutocne mohli absolvovat pred pocatim, aj tym by sa prejavila vasa zodpovednost voci zvysku rodiny a hlavne voci dietetu.
Akurat včera jej dohovarali jej sestry tak sa snad nieco v nej pohne
ja si neviem predstavit, ze v buducnosti by sa moj vnuk mal zenit a mat deti s vnuckou mojej segry. Ale tak je to vasa vec.
@suem, z coho su svokrovci rozcarovani? Kym spolu chodili, rodina neboli, lubka otehotnela a zrazu im napadla rodina? To je predsa nezmysel.
@jedinecna, ja si neviem predstavit mat dieta so spustou ludi a nie su mi rodina (kamarati, s ktorymi som vyrastala, susedia a tak, nehovorim o neznamych, pobehujucich po uliciach)

@lubka114 po mne raz zkrikla a to aj ja nas este osklbala o uspory prerobili sme jej byt a vysmarila nas na ulicu ona vzdy potrebovala niekoho nenavidet raz to bol exmanzel neskor maj priatel a potom uz aj ja pretoze priatel uz nerobil sluhu,poskoka ale zili sme svoj zivot starali sa sami o seba .....proste su ludia ktorym nevyhovies,nezmenis ich vtedy treba pre vlasne zdravie ustupit a zit svoj zivot ......ja poznam rodinu kde ma matka a dcera s jednym chlapom kazda 2deti....nadtym by som sa pohorsovala 🙄 ako to dcera mohla matke urobit 🙄 treba vysvetlit aj snubencovi nech respektuje to že ti jej chovanie ublizuje a poste nechces vyhladavat ich spoločnost ......