Návrat k ex
Skúsili ste to? Ako ste si nasli k sebe cestu? Kto koho kontaktoval a ako často? Ak ste mali len sex s ex mali ste nejake dohodnuté pravidlá? Ak ste opäť skúsili získať ex,ako sa vám to podarilo reálne skusenosti by som s rada precitala.
@anita6666 a to ti vyhovuje že on má vzťah aj s inou....aký zvyk??? buď ju ľúbi alebo nie...a kedy si s ním začala písať...keď si sa dozvedela že už niekoho má??? ak si sa s nim kvôli niečomu raz rozišla načo sa mu montuješ do života a komplikuješ mu to...teraz čo má on robiť...risknúť to s tebou a stale byť v strehu kedy zasa pošleš kade ľahšie a prísť aj o dievča, ktorej na ňom záleží??? a keď sa ona o vás dozvie....neublíži jej to...príde mi to z tvojej strany strašne sebecké...
@kianka5 presne to ma napadlo....tá priateľka nemá nárok na férovosť? Prepáč, ale nie je ti to trápne rozbíjať im vzťah a robiť z nej kravu? Ono to nie je len o tebe, on má novú známosť, tak buď ho nechaj ísť alebo nech sa rozídu, ak to tak on chce a budete spolu....ale zbytočne sa nehovorí...nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky....vlastná skúsenosť....mne sa neosvedcilo, nestálo to za stratený čas...
Hmmm. Toto nie je o navrate k ex. Skor o sexe.
Zazila som kedysi davno pradavno ( v minulom zivote 🙂 ) nieco podobne. Zila som roky s chlapom, s ktorym nam to klapalo asi len v sexe. Teraz uz po rokoch s poriadnym odstupom mozem povedat, ze nikdy predtym ani potom som taku silnu sexualnu pritazlivost necitila. Roky sme mali normalny vztah s planovanim buducnosti, ale ked sme sa roky nikam neposuvali a pre mna zacal byt taky zivot frustrujuci, bola som stale nespokojnejsia a nespokojnejsia, hoci sex bol stale uzasny. Vzdy, ked som sa chcela rozist, ma nejako ukecal a zase bolo vsetko po starom. Az som si vzala dva mesiace oddych a odisla som. Uz vtedy sme sa dost odcudzili a on ma vtedy podviedol. Okamzite som to vycitila. Aj ked to vtedy nepriznal. Mal vycitky a srsali z neho- nedalo sa to prehliadnut. Takze rozchod. Lenze ked hnev opadol, zasa sme sa zacali stretavat na nezavazny sex. Netrvalo to chvilu. Nezavazne sme sexovali skoro dva roky. Nie stale, ale vzdy ked sme sa stretli, sme skoncili v posteli.
Rozdiel bol v tom, ze ja som sa k nemu nechcela vratit. Nic som si od toho neslubovala. Naopak hnevalo ma, ze sa pri nom nedokazem kontrolovat. Ze ta chemia je neskutocne silna.
Takze moja rada- ak si chces uzit sex, uzi si. Podla toho, co Ti hovori, on to tak citi. Ale ak chces nieco viac, utekaj co najdalej, lebo toto fungovat nebude.
U nas to tiez skoncilo tak, ze po veceri sme sa na seba vrhli a ja som sa ho este v rychlosti spytala, ci niekoho nema a on, ze nie. Lenze rano, ked zapol mobil, pipala ju jedna sms za druhou. Ked som sa na neho spytavo pozrela, tak povedal: "No a...ja sa uz nemienim pre ziadnu zenu trapit tak, ako som sa kedysi trapil pre teba." Este sme sa spolu naranajkovali, dali si pusu vo dverach a v tom okamihu som vedela, ze svoj zivot musim zmenit. A aj som zmenila- odisla som do ineho mesta a jemu som ani nepovedala kam. A nelutujem- ani tu zmenu, ale ani ten vztah. Taky skvely sex by som nikdy s nikym inym nemala 🙂 Ale zas ani by som nevedela, ze nieco take existuje a nebolo by mi to luto 🙂
Stale mame svoj zivot vo svojich rukach, aj ked priroda je silna 🙂
@anita6666 Lenze ja som o tom tak neuvazovala. Nechcela som sa s nim stretavat. Zili sme v jednom meste a stretavali sme sa niekedy nahodne. O jeho vztahoch som nevedela nic. Keby som vedela, asi by sex medzi nami nebol.
Tiez mi prislo luto tej baby- to bolo mlade dievca- okolo 20. Predstavila som si, ako sa celu noc trapila, zatial co my sme sa trikrat pomilovali a medzitym spokojne spali v objati. Ako som si mohla vazit takeho chlapa? Uz by to nikdy nebolo ono.
Ty o tej zene vies, aky este dalsi impulz potrebujes?
Btw 50rocnej? Kolko rokov ma Tvoj ex?
Zakladateľka vedela o exovej priateľke od začiatku, pred tromi mesiacmi tu založila tému, v ktorej ešte len riešila, či si s ex niečo začať/nezačať. I napriek veľkej prevahe komentov, že ho má nechať na pokoji a apelovaní na jej svedomie, či by chcela byť v roli tej "priateľky", sa s ním očividne začala intímne stretávať, však je predsa podľa jeho slov "jeho topka". I keď vtedy tvrdila,, že by jej išlo len o sex. Myslím si, že tu sú rady zbytočné, aj tak si urobí po svojom, ja len verím, že karma je zdarma.
@anita6666 prepac, ze pisem az dnes 🙂
Isli sme na to pomaly, bala som sa toho aby som sa opat nepopalila a ako sa hovori do tej istej rieky dvakrat nevstupis, zo zaciatku ten druhykrat to vyzeralo, ze to bude super, uzivali sme si jeden druheho, ale potom opat prisli situacie, ktore nas vztah chceli preverit a vtedy som pochopila, ze niektore veci sa proste nemenia. Ze som mala o tom len naivnu predstavu

@anita6666 má vzťah, nekontaktuj ho. Ak si vieš predstaviť s ním budúcnosť, povedz mu to, nech je férový k priateľke a rozíde sa s ňou a vy dvaja sa dajte dokopy. Predtým si ale premysli dobre, prečo si sa s ním rozišla, či by neprišiel ten stav znova.
Riziko je, že si ponechá novú priateľku ako teba momentálne a trojuholník bude pokračovať 🙂
Keď si ho kontaktovala, buď ho ľúbiš a záleží ti na ňom, alebo sa len zahrávaš, pretože tvoje ego (žiarlivosť - ty si sama a on nie) víťazí