icon

Návštevy rodičov

zuzana9393
29. jún 2022

Baby ako casto chodite k rodicom? Ked byvaju od vas dajme tomu 50km? My mame hypo, staviame dom, plus mame doma novorodenca. Cize s peniazmi to je tazke, takze mUz pracuje mesacne okolo 250- 300 hodin. A moji rodicia nechapu, ze sa nam neda chodit kazdy tyzden. Oni, ze k nam chodit nebudu, lebo my nechodime... Ked si to aj my povieme, tak sa asi nebudeme navstevovat vobec. Podptykam, ze oni su na tom s peniazmi viac ako dobre. Chodia na drahe dovolenky, vylety, maju drahe auto.... Ale k nam nepridu lebo to je daleko, nie je cas a najnovsie uz zato, ze my nechodime.... Som z toho max znechutena. Okrem toho ist 50 km s novorodencom v tomto teple lebo im sa nechce? Pride mi to na hlavu...

Strana
z3
zuzana9393
autor
30. jún 2022

@kristinka92 v tomto mas pravdu, len to bola taka vynimocna situacia preco sme tam ist miseli a kedze muz ma uz samu pustit nechcel pred porodom, tak sme spravili taky komprosmis, ze pojde ale budeme tam 2 hodiny a dost.

luccija
30. jún 2022

@zuzana9393 tak nevyhovej povedz, ze dieta je male, je teplo, ked chcete pridte my neprideme.

kofolala
30. jún 2022

@mandzula 👍👍 super si to napisala .Bohuzial ja to mam tak isto ako autorka ,takze ju chapem

Strana
z3