Návštevy svokrovcov
Ahojte žienky, mám asi taký istý problém, ako väčšina z vás.. Musím sa ale posťažovať, na manžela nechcem až tak veľmi tlačiť a s mamou som sa už rozprávala, no chcem vedieť že niesom jediná. Svokrovci väčšinou ked prídu, tak neohlásene, alebo zavolajú, že za 5 minút sme u vás... a vôbec ich ani nenapadne, že mi môžme mať aj iné plány, no proste katastrofa,. Minulý víkend mali prísť okolo pol 3, pred 12:00 klopali, MM mal ísť vonka s malým, ja som chcela vysávať, chodbu umyť atd, no jasné že som nemohla, v nedelu som chcela už oddychovať, takto sme museli v nedelu riadť, no to je len jeden príklad, keby som mala všetko písať tak je to sloh. a včera to isté manžel je chorý včera bol doma pred pol 10 ráno volali že za chvílku sme u vás malý okolo 10:00 chodí spinkať takto tu sedeli do 12tej, a keby aspoň že tak prídu na hodinku hodinku aj pol, ale aj tú sobotu o 12:00 prišli o pol 7 večer odišli, to je strašne dlho na také malé dieťa.. pol roka bude mať malý, a vždy ked sú tu tak dlho, tak mi zle spinká aj v kočíku vonka aj večer je to horšie.. ja už neviem mm ma chápe aj súhlasí vraví že mama jeho to nikdy nerobila že by k niekomu šli neohlásene že to nechápe...pri najbližšom telefonáte mi sľúbil že im to povie, tak som zvedavá že čo.. dakujem za vaše rady a skúsenosti ..
U mňa je to so svokrovcami tak,že za celých 9 mesiacov tehotenstva má ani raz neprišli pozrieť, a to sme z jednej dediny, nieže by mi to vadilo, ale dúfam,že keď sa drobec narodí, nebudú mi sem behať..
@hajajanka preane ako vravis. Ja mam teraz vlastne uz tretiu svokru a pomaly 50 rokov a az teraz som pochopila, ze ma svokra nemusi mat rada a ani ja ju. Nie som totiz dokonala zena, matka a uz vobec nie nevesta 🤣Nenutim svojho muza.aby jej nieco vysvetloval, co aj tak nepochopi, kedze na to neprisla doteraz v svojich 77 rokoch.
Moja 1.svokra mala velku zasluhu na rozpade nasho manzelstva. Stale ma kritizovala, pehadzovala mi nabytok v mojom vlastnom dome, hovorila mi, co si mam obliect, ked som muza dokopala na VS, tak mi vykricala, ze ho stale nutim do niecoho. Ohovarala mojich rodicov. Neohlasene navstevy bola uplna malickost.A viete, co urobila jeho terajsej mazelke? Vykricala jej, ze ona je neschopna, ze ja som bola zena na urovni a dalo sa so mnou porozpravat. Proste su ludia, s ktorymi sa neda.
Takze sa rozhodnut, bud budete mat pokoj doma s detmi a manzelom, alebo so svokrou😉.
A pekne si zapisat niekde, toto svojim detom robit nebudem 😁.

@timea7 Dobrý nápad.