icon

Návštevy u svokry

miriamina888
20. jan 2023

Ahojte mamicky, mam jednu otazocku, s manzelom a dcerkou zijeme momentalne v zahranici, ale chceme sa vratit na SR. Ked sa vratime, moj manzel bude chciet urcite časte navstevy u svokry na dedine, ja tam nerada chodim lebo je tam bordel a špina. Necitim sa tam proste dobre. A dcerka je este mala a bojim sa ju pustit len s manzelom. Je mozne nejako sudnou cestou zakazat navstevy u svokry, ak je to pre dieta nevhodne (spinave) alebo nebezpecne prostredie? A napr. dat podmienku, ze ak babka chce vidiet vnucku, tak by ju mohla navštivit u nas? Dakujem

Strana
z3
majive
20. jan 2023

@miriamina888 choré toto

1gabriela13
20. jan 2023

@miriamina888 tak buď máš problém s tým v akých podmienkach žije alebo s ňou . Keď je normálna a má záujem o vnučku tak kde je problém ? Zavolajte si ju ku sebe a hotovo. Alebo choďte ku nej a vonku pokocikuje dieťa spolu s Vami,alebo ju pozvite na obed do restiky s detským kútikom,možností je veľa ak máš skutočne len tento jediný problém . Prečo by jej mal byť zakaznay styk? Ma právo na svoju vnučku a vnučka na ňu tiež pokiaľ nie je sfetovana,nadrogovana alebo naliata.

1gabriela13
20. jan 2023

@amelie2017 veľmi múdro napísané ! Najkrajšie detsvo som tiež zažila na dedine u babky medzi sliepkami,mastalom atď atď. A vieš čo ? Chorá som bola ako dieťa raz do roka ! A nie ako teraz,držia deti v sterilnom prostredí bože. Nemôže ísť ku zvieratám,na dedinu ku babke lebo čo bude. Kriste pane,noc nebude !

cacianka
20. jan 2023

@lavinis ani ja nerozumiem reči jej kmeňa

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
nicegirl369
20. jan 2023

@julish herpes je virus, ktory sa prejavi pri oslabenej imunite. Bozkom ho dieťa samozrejme dostane.

sparkling
20. jan 2023

Herpes je ten isty virus, ktory sposobuje ovcie kniahne. Raz ked clovek mal varicellu, tak mu v tele ostava a prejavuje sa prave pri tej osoabenej imunite. Takze u novorodenca urcite nie je neskodny. To iste je to s pasovym oparom….

mariejenka
20. jan 2023

@lavinis 😅😅😅... zanamena to ,ze ho to nenapadne, ze sam od seba,to neurobi.
Príklad.
Urobim veceru,ale uz nestihnem umyt kuch.linku,dat hrnce do chladničky. Lebo okolo novorodenca bol vecer boj so spánkom. Moj muz príde domov, vidí to, urobí to = "zdohadal" sa ze treba to spraviť...to je len priklad zo života 😊
"Že ši še zdohadal?!" "Že Ťa to napadlo?!"

nikolka1986
21. jan 2023

Mne babka doniesla do postele živú malú ovečku, lebo chcela mať odo mňa pokoj a dodnes je to môj asi najlepší zážitok z detstva, vkuse sme boli von a niečo modelovali z hliny a pod. Nikdy to nebolo čisto dezinfekčné detstvo. No, ja to vidím na rozvod, keby toto povedal môj, tak by teda videl 😎

letfenixa
21. jan 2023

@sparkling sú to dva rôzne herpeticke vírusy, herpes simplex a herpes zoster.

rachelkk
21. jan 2023

@miriamina888 tak jej tam poupratuj aj s mužom .

eva8
21. jan 2023

@miriamina888 čo tak si spraviť s manželom jednorazovú brigádu u svokry a poprosiť, nech to tam tak udržiavajú v čistote kvôli malej? Neviem si predstaviť, ako sa dieťa hra na zemi špine a prachu

miriam11
21. jan 2023

@miriamina888 panicka nám je trosku rozmaznana. Nezabúdaj, že jej syn je tvoj manžel. A čuduj sa svete, prežil to, ona ho vychovala.

aurora33
21. jan 2023

@miriamina888 nepochopitelne je tvoje správanie. Tvoj muž v tom hnoji vyrastal. Ak si si ho dokázala vziať tak až taká pohroma to nebude.

zorana999
21. jan 2023

@miriamina888 a toto su dnešni ludia. Takéto veci by riešili súdnou cestou, políciou a neviem aké zložky by ešte zatazili, ktore majú na stole desiatky spisov lebo negramotni, retardovani ludia si nevedia riešiť svoje medziľudské sracky medzi sebou. Neuveriteľne. A to nehovoriac o tom, že týmto by sa nikto ani nezatazoval a na autorku by sa pozerali skumavym pohľadom, či netreba privolať RZP.

blondtana
21. jan 2023

@miriamina888 Moja zlatá, synovi nezakážeš stretávať sa s mamou, ani keby si sa na hlavu postavila a určite muž bude chcieť, aby sa jeho mama stretávala aj s vnučkou, s tým nič nenarobíš a buď obetuješ svoje pohodlie, alebo potenciálne ohroziš dcéru. Ja som obetovala svoje pohodlie a chodím k svokrovcom s nimi, aj keď mám hroznú svokru, ktorá mi robí peklo zo života a napriek tomu, že je to panička z kancelárie, jej podlahy nevideli mop mesiace, skrinky prachovku rovnako a takto by som mohla pokračovať, nehovoriac, že dieťa mi riadne nenakrmi, ale sladké do neho pchaju o 106, preto sa obetujem ja a som tam s malým každý víkend, lebo muž nechce počuť, aby vnuka nevideli...

pipistrel13
21. jan 2023

@miriamina888 ak je tam naozaj taky smrad a spina,po tom ani tvoj manzel nie je v poriadku,ze tam chce chodit...ale skor asi len prehanas...

zuzizu2
21. jan 2023

Nic taketo sa sudne neda ale podla mna dvaja dospeli normalni ludia sa vedia dohodnut, povedat si svoje obavy a proste to co si prajes, neprajes, muzovi by si nemala mat problem to povedat a je podstatne ako sa k tomu postavi.

Strana
z3