icon

Názor na môjho priateľa, ktorý sa nespráva ako budúci otec 🙏

mackove
8. sep 2019

Ahojte baby , som v 38tt tehotenstva a mám priateľa takého všelijakého 😀 včera sme boli uňho doma variť guľáš s jeho rodinou , on sa tam ožral ako také prasa , zavolal si tam kamaráta a spolu ešte pili ! Ja som prišla s budúcou švagrinou , (20r) k ním si sadnúť na pokec a zasmiať sa na debilov ožratých. Ale poviem vám , také šoky ake som zažila si neviete predstaviť. Ten môj ožratý debil jej začal dvíhať tričko asi 5x , aby ukázala akú ma kerku podotýkam nad pičkou , tak sa vyjadril ...neustále bol s toho napíchany akú ma kerku tam dole kúsok nad onou 🙂 keď sme šli zaviesť domov jeho ožratého kamaráta, v aute ju zopár krát oslovil zlatko asi cca 3x ...ja som sa len ostala nemo kúkať či je to normálne , ako nervy riadne ale nechcela som pred jeho rodinou robiť kraváľ a rozčulovať sa kedže čo chvíľa môžem porodiť...baby je mi s neho zle !!!! Nechcem byť s ním ani minútu a ešte pripomeniem vnebolo to pvrý krát ale čo to som mu už odpustila takéto kktiny....poraďte čo mám robiť , viem , že s ním ďalej nechcem zotrvať s takým kurevníkom čo sa vôbec nespráva na rolu otca takto tesne pred pôrodom ešte poraďte 😟 som psychycký zničenáprenájme a on sa nechce odtialto vysackovat !! A pred porodol

Strana
z2
janulka2811
8. sep 2019

No a ak si mu odpustila a vedela si ze je taky prečo si zakladala rodinu?
Najväčšia hlúposť...

diewcatqoo
8. sep 2019

V dnesnej dobe je maloktory 26 rocny chlap pripraveny na dieta. Mam brata v tomto veku a to je tiez jak 5 rocne decko, jeho kamosi detto - neviem kedy a ci to vobec niekedy dospeje.
Prosim, povedz, ze dieta ste neplanovali... lebo ak ste dobrovolne spravili dieta a pritom sa obaja sami spravate jak decka, tak niet co dodat. Ak si si myslela, ze s prichodom dietata sa chlap zmeni, tak nie, nezmeni sa. Odseriete si to vsetko ty a dieta, on bude velky geroj nahanat "pi*ky" aj nadalej, kym ty budes kmitat okolo dietata.

miskakyska
8. sep 2019

... A ako vie kde má kerky? 🤔😬

moonlight1210
9. sep 2019

@mackove dosla si si k ohniku robit prdel z neho (lebo si bola najedovana a chcela si mu ukazat) a urobil si ju on z teba, sla si s dlhym nosom ty.
Dostala si svoju medicinu naspat.
Tak ti treba. Presne toto si si zasluzila.

Keby tvoja hlupa hlava premyslala tak poctivo nad sebou, ako cely ten cas premysla nad nim (a hlada, co vsetko mu este prilepit za vinu), davno by ti doslo, ze to co sa stalo tam, bolo iba krasnym zhrnutim toho, v com cely ten cas robis chybu ty.

A kym ti toto nedojde, tak sa v tej svojej smole vykupes este tolkokrat, ze budes moct napisat 600 stranovu knihu Ja a moja blba hlava.
Akurat ze ty ju martyrsky nazves Ako som nemala stastie na chlapov.
Lebo ty kazdy raz, ked si postavena pred situaciu, ze treba fakt uz konecne riesit, tak len nakoniec zbabelo cuvnes. Ibaze si to vznesene pomenujes: dala som jemu dalsiu sancu.
A hned mas zo seba lepsi pocit. Ako sa “snazis” a “konas”.
I prd, velebnosti.

monikatopolcany
9. sep 2019

@mackove nuž najprv by som ho nechala vytriezvieť a porozprávala by som sa s ním o tom, čo robil.. nepíšeš aký máte vzťah, ako sa k tebe bežne správa.. píšeš len o tom aký je keď sa napije.. určite by dostal podmienku, buď alkohol alebo ja, nakoľko sa nevie ovládať a tebe jeho správanie ubližuje. V každom prípade si poriadne premysli, či ho chceš vyhodiť naozaj. Boli aj také čo hrali hrdinky ako svojho chlapa vytrestajú a boli prekvapené keď sa nevrátil.. tiež by si si najprv mala premyslieť, či máš dosť financií zostať sama s malým dieťaťom, či máš kde bývať... V tvojej situácii už musíš premýšľať čo ďalej, už nie si len sama za seba.

17juraj17
9. sep 2019

@mackove Zlatko. Pozri. On ten tvoj mal ramena ked bol ozraty. No ty mas ramena za triezva ked ho chces za hlupost vyhadzovat. Tvoj pripad je myslim horsi. On sa z toho vysli a bude sa kajat. Ak sa mu pacia rakety tak si daj vy vytetovat od pupku po zadok spodkom celu hviezdnu flotilu alebo vesmirnu stanicu. Podla mna z toho robis zbytocne velku kovbojku. Jedna vec je ze on ukazoval svagrinej kerku ale druhak je ze mu to dovolila. Cele to vnimam tak ze ste este partia pubertiakov a to k tomu patri. Iba ty mas tu smolu ze si tehotna. Mozno iba preto to tak tazko nesies. Skus to rozdychat a sustred sa na dieta a porod.

smiles0
9. sep 2019

@miskakyska to aj mna napadlo🧐 no ja by som ho hnala ty kokos

laguna28
9. sep 2019

@mackove chlap bez zábran v stave opitosti znamená, že nemá problém v tom pokračovať. A keď sa takto správa pred tebou tak nevidím dôvod prečo by si sa ním mala nechať udupavat. Sama musíš pochopiť a zistiť čo vlastne od života chces. Keď chces spokojnu rodinu tak aj ty aj muž by ste sa mali navzájom tolerovať. Otázkou je, čo je pre vás vo vzťahu ešte únosné a čo je cez hranicu. Keďže neviem o vašom vzťahu nič bližšie, tak sa veľmi radiť nedá. Ale aj keď ti hocikto bude radiť, vždy to bude na tebe a na tvojom rozhodnutí. Hlavné ty rozmýšľaj a zvazuj triezvo. Veľa šťastia

vilma7
9. sep 2019

Ja by som to zas až tak tragicky nevidela, pokiaľ;
To robí len v stave ozratosti, že si na to ani len spomenúť nevie
Prestane holdovat alkoholu
Ak je za triezva úplne normálny, tak by som to odpustila..ak v tom mieni pokračovať, piť kedy on uzná za vhodné, tak by som asi uvažovala ináč.

xxxkatka
9. sep 2019

@mackove zalozila si tu uz niekolko tem stale o tom istom a neriesis to, len si tu zanadavas a nasledne o mesiac zalozis dalsiu temu...to o niecom svedci, minimalne o tvojej neschopnosti riesit partnersky problem. K tvojmu frajerovi je skoda sa aj vyjadrovat. K tebe len tolko: nazvat muza s ktorym cakas dieta ozratym debilom nesvedci nic dobre ani o tebe. Ak mas na neho takyto nazor, tak s nim nebud, ale vas slovnik je teda naozaj uchvatny... Nezabudaj, ze si ho coskoro osvoji aj tvoje dieta. Zacni sa spravat zodpovedne k svojmu dietatu a to znamena, ze bude vyrastat v pokojnom prostredi, bez nadavok, vulgarizmov, schadzani sa a rozchodov...

penelope11
9. sep 2019

Neviem co na toto povedat. Ja by som s nim uz asi nebola. Podla mna by mal s tym nieco robit. Neni normalne, ze sa takto chova. Mal by svoje spravanie prehodnotit, to, ze bol opity nie je ospravedlnenie.

akecheta
9. sep 2019

@mackove šak zbaľ mu veci, daj pred dvere a vymen zámok aby už nevedel vojsť dnu, alebo...odíd ty ak máš kam a viac sa s ním radšej už ani nestretni ani mu tel.nedvihni...proste zakonč, no a podľa možností si rieš súdne výživné na dieťa...a v nabližšej dobe nechod do nového vzťahu, lebo zas by si sa len popálila, daj si čas na seba dieťa...

tina_28
9. sep 2019

@mackove a smiem sa normalne ale spytat, preco si s nim otehotnela, ked si uz predtym vedela aky je? ze si mu odpustila podobne hluposti? rada by som vedela co robil aj predtym, mozes napisat sukromnu..diky 🙂

erikavesela
9. sep 2019

No...pre mna by uz bol davno moj ex...ked sa chlap ozere, tak ako o nom pises a doma alebo inde ma priatelku v 38tt, tak je to podla mna len kus hovada a nie chlap...ja som nikdy nezazila mojho manzela ozrateho a este takto, ze trepe a robi hovadiny a to sme spolu uz 22 rokov...urobil by to len raz...nezmenis ho...bude to len horsie a cim skor tento vztah ukoncis, tym lepsie pre teba a tvoje dietatko

Strana
z2