icon

Názor na svokru

20. dec 2021

Aká by mala byt podla vás svokra? A aká by nemala zase byť? Vďaka za všetky názory 🤗

Strana
z2
martrle
20. dec 2021

Hoc aká podľa mňa...no v bezpečnej vzdialenosti🙂))))

ruzasipova
20. dec 2021

Svokra je tiez mama, len partnerova/manzelova. Toto je zaklad pre pochopenie jej povahy.

michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
blancheporte
20. dec 2021

Hocijaka,len nie taka,ako mam ja!!Sebecka,drzgros,nechapava a pod papucou(od svojich dcer).Vlastny nazor nema!!A rozpravaju za nu jej dcery.Otras!!!

mamina0078
20. dec 2021

Uz dnes asi 3 tema o svokre. 🤦🏼‍♀️ Ideal neexistuje kazdemu je niekto iny sympaticky a ine vlastnosti a povahy ludi.

elizita
20. dec 2021

idealne ako druha mama.. pokial mas ale fajn vztah s mamou 😀 ja mam nahodou super svokru.. ja sa nemozem stazovat

beata_k
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
20. dec 2021

@mamina0078 na koni je v kurze" svokra ježibaba VZ dokonalá nevesta"🤷

syslik81
20. dec 2021

aj ta svokra je len mama .. robi vsetko najlepsie ako vie ... aj my budeme svokry .. a kazda sa modlime za dobru nevestu zi zenicha .. pretoze mam pocit ze ani nie tolko zlych svokier ako premudrelych neviest je vsade viac ako dost

laura164
20. dec 2021

Svokra by mala byť taká, čo sa nestará, nekomentuje, nepoucuje, ale pomôže keď treba, navarí, nekomentuje, čo majú vnúčence oblečené, nekomentuje ako vari nevesta, ako má upratané atď 😄

miskakyska
20. dec 2021

@laura164 takže to zhrnieme...má držať hubu a krok...a skákať,ako nevesta píska..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sona96
20. dec 2021

Ja by som povedala, že by mala mať rovnaké vlastnosti, ako "dobrá nevesta". Mala by byť priateľská a rešpektovať rodinu daného muža. Vďaka Bohu, my sme so svokrou veľmi za dobre a aj keď sme mali na niečo iný názor, vedeli sme si to vydiskutovať a ísť ďalej.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
martina1201
20. dec 2021

Ahoj, téma svokra je zaujímavá, ale to aká by svokra mala byť by každú ženu malo zaujímať vtedy keď sa ňou má stať. Alebo v momente ako porodí svoje prvé dieťa. A začať samu seba meniť tak, aby si v budúcnosti zat alebo nevesta povedali že majú tú najlepšiu svokru..... A aká by mala byť? Taká, ktorá nie je na otravu, ale na pomoc. Ktorá nedáva pocítiť že vie všetko najlepšie a nik iný nič nevie lepšie. Mala by byť milá a prijať nevestu či zaťa za ďalšie dieťa, ale tiež n nútiť aby to tak cítili aj oni. Taká na ktorú sa zat aj nevesta neboja obrátiť zo strachu že dostanú týždňovú prednášku prípadne hubovú polievku..... Mala by pomáhať ale nevnucovat sa a tiež nenechať využívať seba a ani nevyužívať nevesty či zlatou prípadne svoje deti..... A určite aj ďalšie dobré vlastnosti by mala mať.....

viestta
Odpoveď bola odstránená
martina1201
20. dec 2021

@michaelapeller toto bolo fakt hlúpa odpoveď. Predstav si, moja mama (svokra môjho muža) je mŕtva. Ako asi mi padla tvoja odpoveď? Však tvoja svokra je rodič tvojho manžela. Prísť o rodiča je ťažké pre dieťa a ty napíšeš takúto odpoveď? Možno svoju odpoveď pochopíš keď tvoj manžel bude mať takúto odpoveď na otázku aká by mala byť svokra a tvoja mama už nebude žiť. Či ti potom táto odpoveď nepadne zle si odpovedz sama.....

michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
21oktober
20. dec 2021

Moja svokra je veľmi fajn aj keď na určité veci máme odlišné názory vieme obidve kedy držať jazyk za zubami a nevnucovať niečo druhému o čo nestojí, nelezieme si vzájomne do súkromia , nezneužívame sa . Navštevujeme sa , trávime spolu Vianoce , voláme si ale iba keď niektorá niečo potrebuje, inak sa neobťažujeme . Nie všetky veci sa mi páčia čo robí ale kto som ja aby jej určoval čo má a čo nemá a takto to má aj ona voči mne. Čo si však cením na nej , že keď bolo zle, skutočne zle že stála pri mne a bola mi nesmiernou oporou .

dankako
20. dec 2021

Ja mám super svokru, ona mi povie čo si o rôznych veciach myslí, ja jej poviem tiež, keď sa zhodneme je to fajn, keď nie tak sa na tom smejeme, že aká sme každá múdra😂. Myslím si, že nie vždy je svokra zlá, ale záleží aj na neveste, či je napr. urážlivý typ, pohodový a celkovo jej postoj k svokre. Poznám aj také, čo na svokry nadávajú, ale keď počujem čo im robia nevesty, tak sa ani nečudujem🤷

martina1201
20. dec 2021

@michaelapeller a na ktorom?

zuzudrnda
20. dec 2021

Nie len svokra ale aj vsetci blizki a ludia v okoli - laskavi a akceptujuci.

elementissa
20. dec 2021

Moja svokra je naša mamina, aj moja. Mám voci nej hlbokú úctu, lásku a rešpekt. Som rada v jej spoločnosti. Je to múdra, láskavá žena, ktorá je veľmi podobná mne. Je pravdovravna, nechodí okolo horúcej kaše, povie čo si myslí a čo cíti a necháva, nech s tým každý naloží ako chce. Ja robím to isté. Ďalej je zhovorčivá a nemá rada mumákov, rovnako ako ja, lebo nevie čo si má myslieť o človeku, čo len sedí ako päť peňazí a nič nepovie (taký človek keď mi príde na návštevu, tak sa mi nožík otvára vo vrecku). Naša mamina je veľmi láskavá a milujúca žena so zmyslom pre humor, neuráža sa, vie sa zasmiať sama na sebe, rovnako ako ja. Dajú sa s ňou viesť roznorode debaty, lebo hoci je už v preddôchodkovom veku, nie je rigidna, má otvorenú myseľ aj srdce, vidí ako sa mení doba a sama sa adaptuje tak, aby nebola out of time. Stále sa snaží rozvíjať, zlepšovať v niečom. Viem sa na ňu kedykoľvek spoľahnúť. Je zdravotná sestra, vďačím jej za svoj život, že ma zachránila, keď som bola tehotná a starala sa o mňa. Odkedy som ju spoznala, veľmi sme si sadli, je pre mňa mamou a veľmi ju ľúbim. Dúfam, že môj syn si raz nájde ženu (alebo muža), s ktorou/ktorým si sadnem rovnako a budú má rovnako považovať za svoju mamu a rovnako ma ľúbiť ako ja ľúbim moju svokru. Moji svokrovci budú mať navždy specialne miesto v mojom srdci. Vychovali toho najúžasnejšieho muža, ktorého mám tu česť volať mojím manželom, dali mi najlepšieho priateľa, životnú lásku, moju nekonečnú oporu, môjho najsuprovejsieho parťáka. Oni ho vychovali aby bol takým ako je dnes. Výnimočným človekom. Lebo aj oni sú vynimoocni ľudia. A za to majú moju plnú dôveru, lásku, úctu a vďaku.

janka54321
20. dec 2021

Hlavne by mala.byt spravodliva...zmysel.pre spravodlivost u mojej svokry uplne absentuje

jankalukasova
20. dec 2021

Keď tu tak sem-tam zabrusim do nejakej témy o svokre a prečítam si komentáre, tak je jasné, že nič také ako "dokonalá svokra" neexistuje. Jedna sa sťažuje, že sa stará do všetkého, druhá sa sťažuje, že sa nestará vôbec, že kupuje blbosti, že nekupuje nič, dnes som postrehla niečo o tom, že svokra nevestu neľutuje...(tiež.zle). Dokonalá svokra je mýtus, rovnako ako dokonalá nevesta.

miskakyska
20. dec 2021

@viestta ani z voza,ani na voz🤷

miadi
21. dec 2021

Spokojna žijuca si svoj zivot. Bez snahy zit ho za druhych a “lepsie” ako oni. Riadiaca sa heslom ži a nechaj žit. .

Strana
z2