icon

Názor na to, že partner nechce prebalovať, kŕmiť, obliekať...

17. dec 2022

Čo by ste si pomysleli, keby vám váš partner pri rozhovore o deťoch do budúcna povedal, že prečo by ich mal on prebalovať,kŕmiť,obliekať,kúpať, keď vy ste tiež doma.

zmrzlinka2021
17. dec 2022

@aurora33
Chlap a s detmi u lekara?
Hrozne!!!!!!

Ved on ma pipik, on nemoze 😀

maryetta
17. dec 2022

Ze niekto k tomu proste nemusi mat “vztah”. To ale neznamena ze babatko nebude lubit.
Ja som si toto obdobie uzivala.
Mame 3deti a neviem ci manzel niekdy prebalil. Jemu to prijemne nie je a ja som aj tak vzdy “po ruke”. Je jedno kto co robi. Dolezite je aby s tym boli obaja rodica okej.

aurora33
17. dec 2022

@zmrzlinka2021 😀😀😀😂😂 ale zase aby som ho toľko nechvalila, občas musí silní premýšľať aky mesiac a rok sa narodili, keď im hľadajú karty 😀😀😀

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elalala
17. dec 2022

@maryetta takto som nad tým neuvažovala...ale keď nad tým premýšľam, máš pravdu...ak to rodičom vyhovuje, je jedno, kto čo robí, ak sa dokážu zosúladiť a vyhovuje im ten systém, ktorí si nastavili...ak sa podržia navzájom, nie je čo riešiť

joannita
17. dec 2022

@babulkomale a ty ako vies ake mam deti? Pozmas ma?

maryetta
17. dec 2022

@elalala presne tak. Ako keby som tam nebola a dieťa sa pokaka tak istotne by ho tak nenechal.
Mozno ten chlap sa boji aby tomu drobatku nejako neublizil-prve dni/tyzdne som sama mala problem.
Ale… napr pri prvom som bola po sekcii tak kupal on 🤩 a bolo to ozaj mile.

annm81
17. dec 2022

@zoro9836 A vieš nám tu tak nejako priblížiť, ktoré feministické kecy?

Ja ako feministka, som si našla muža, ktorému som rovnocenná a ktorý ma sám vníma ako rovnocennú. A nechápem systém, kedy pre dobro rodiny nechajú so sebou ženy zametať svojimi nadradenými manželmi.

malasandrika
17. dec 2022

@zoro9836 žena už dávno nie je podriadená mužovi. Som šťastná, keď len tu čítam názory žien, ktoré si nenechali skákať po hlave, zložili ružové okuliare a sú samostatné a sebestačné. Si pozri dobu, ako sa vyvíjajú muži a ženy - z Vás sa stávajú ufňukané trasoritky, ktoré nie sú schopné opraviť ani len tečúci vodovodný kohútik. Dnes ženy zastávajú vysoké pozície v spoločnostiach, ktoré kedysi patrili len mužom, zvládajú všetko samé a prečo? Lebo častokrát Vy muži neviete ani len smeti vyniesť bez predošlého upozornenia.

zmrzlinka2021
17. dec 2022

@zoro9836 Fakt? Lebo najst feministku v starsej generacii zien je doslova zazrak... a predsa tak skoncili ...

Podla mna ty ani nevies co je feminizmus, zdravy feminizmus.

Ja som feministka a mam skveleho muza. Som viac ako 13 rokov vydata... kym poznam rovesnicky, co sa z nich stali sluzky a ich vztah je asi tak nula bodov

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
natalala
17. dec 2022

@zoro9836 ty si strasny chudak fakt

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
17. dec 2022

@zoro9836 Velmi sa mylis a vidim, ze nechapes pojmu feminizmus, pretoze to nie je nadvlada, ci arogancia. Je to rovnocennost, je to timova spolupraca, je to vzajomny respekt, ucta, laska, spolupatricnost, spolocny zivotny smer, rodina...

Mas to v hlave dost pomiesane.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
malasandrika
17. dec 2022

@zoro9836 nepoznám ženu, ktorá by opustila muža a fňukala by nasledujúce roky do vankúša, že sa zle rozhodla. My ženy nepotrebujeme nariadenia na to, aby sme sa dnes boli schopné presadiť v pozíciach, kde sa vyžadujú vedomosti, vzdelanie, atď.
Jediná naša slabina je v materskej, rodičovskej dovolenke, lebo žiaľ/našťastie my máme maternicu a plodíme deti, čím sme dlhé roky mimo. Si strašne zatrpknutý voči ženám, odporúčam Ti zapracovať na vlastnom sebavedomí a opäť nájsť svoje “gule”, lebo našťastie, dnes tie “gule” majú častokrát ženy väčšie ako muži 😉

annm81
17. dec 2022

@zoro9836 Ja som sa presadila sama. Rovnako ako moje kolegyne.

Muži sú často úspešnejší preto, ze rozloženie ich IQ je omnoho nerovnomernejšie. Vysoko nadpriemerné IQ majú muži častejšie. Častejšie ako ženy majú tiež vysoko podpriemerné IQ. Medzi mužmi sa tiež častejšie vyskytujú rôzne psychopatie, čo vlastne vedie k tomu, že častejšie sú vo funkciách, ktoré prinášajú moc.

Iná vec je, že ešte aj dnes platí, že vychova a vzdelanie žien im často neumožní naplno využiť svoj potenciál.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
natalala
17. dec 2022

@zoro9836 ja ked citam tvoje komentare (lebo teda vyjadrujes sa na vsetky temy este aj k zenskemu cyklu), tak rozmyslam, ci mas nejaku psychicku chorobu alebo si extremne zakomplexovany alebo co 🤷🏼‍♀️ ono mi je ta vlastne luto, zrejme nebudes v realnom zivote ani velmi spokojny ani velmi uspesny a ani velmi lubeny, ale ked ti pomaha aspon takto sa trosku odfiltrovat, tak ok 👍🏼 lacnejsie ako psycholog/psychiater

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
gabika128
17. dec 2022

@joannita najhoršie je, keď žena počas rodičovskej robí doma všetko, chlap príde domov a už nemusí nič, nuž potom sa po návrate do práce obaja čudujú veľmi... Ja nemôžem povedať, že by som super všetko stíhala doma, chodili sme von, na krúžky ku babke, na nákup atď, čiže domácnosť som doháňala neskôr kedy sa dalo. S jedným dieťaťom ešte ako tak, s dvomi už je to slušný záhul 😁

malasandrika
17. dec 2022

@zoro9836 veď rozvíjame. Seba 😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
17. dec 2022

Co by ti "úspešní" chlapi robili bez žien za zadkom? Bez žien, ktoré sa starali o ich spoločnú domácnosť. Bez žien, ktoré sa starali o ich spoločné deti. Bez žien, ktoré sa im staralí o pohodlie.
Nastastie, žijeme v dobe a spoločnosti, kde každá ľudská bytosť ma rovnaké právo na vzdelanie, takže máme aj vzdelane ženy. Nastastie žijeme v dobe a spoločnosti, kde každá bytosť ma pravo na sebaurčenie, preto máme úspešne ženy. Nastastie žijeme v dobe a spoločnosti, kde každá ľudská bytosť môže rozhodovať ako chce zit, preto máme toľko žien, ktoré majú na výber svojho životného partnera kritériá. Nastastie žijeme v dobe a spoločnosti, kde ja sa ľudská bytosť je rovnopravna. Preto máme toľko žien, ktoré žiadajú od mužov aby ich ako svojpravne a rovnopravna bytosť aj brali.
Nastastie tu vyrastajú aj chlapi, ktori ženu považujú za seberovnú. Nastastie už neplatí Hitlerove heslo pre zeny: Kinder, Kuche, Kirche. Len niektorí nesebestacni jedinci by sa k tomu radi vrátili.

annm81
17. dec 2022

@natalala Diskutujúceho @zoro9836 je myslím jednoznačne možné zaradiť pod škatuľku "incel". Príde na fórum o materstve, ale nie preto, že je otec a chce diskutovať o deťoch, ale potrebuje sám sebe dokázať, že on je ženám nadriadený. Taký typický incel, ktorý nemá možnosť sexuálneho uspokojenia a viní z toho dnešnú "zvrátenú feministickú dobu"

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
natalala
17. dec 2022

@zoro9836 mam na macky alergiu 😂 a aj na debilov, kt si myslia, ze su zenam nadriadeni a patriarchat je to prave zriadenie 🤦🏼‍♀️ ale chapem, ze je pre trpaka jednoduchsie si uspech zeny odovodnit tym, ze je na svpjej pozicii iba preto, ze firma chce dodrziavat nejake kvoty a rodovu rovnost.

natalala
17. dec 2022

@annm81 on mi pride ako jeden z tych blaznov, co “vidia za oponu” a vsetci naokolo sme mimo :D