Názor na život so svokrou
Dobry den zienky.stara dobra tema svokra.ani neviem ako zacat ,uprimne stracam normalne myslienky,lebo je toho vela.zijem s muzom 15 rokov,svokra mu darovala dom tarchy,cize je vylucny vlastnik.to len pre ozrejmenie ,ze dom sa predat neda ani nie uz z ucty ako skor z moralky,a stahovat sa tiez nie ked ze bola brana vysoka hypoteka na prerabku.svokra ma svoje a aj mi.vsetko.spolocny len vchod a cbodba.no a dvor.zbytocne budem vsetko rozpisovat,ani sa to neda v skratke,no vztahy su priserne.doslo to do takeho stadia ,ze uplne sa ignorujeme co by bolo ok,lebo svokra si zijexsvoj zivot,no neustale robi naprieky a dali by sa povedat,ze uz nie je nic cohro by neboa schopna zrejme.evravim,ze sme svetci kazdy mame chyby ale o je vela tak to vas tak znici ,ze volite takuto cestu.roblemom je ze svojra ma nenavidi.doslova,do krvi.neprehanam.neviem coho je schopna aby dosiahla aby som z domu vypadla.to vsetko lebo som jej ukradla syna,pritom o neho prisla svojim spravanim a cinmi.bola som doma ana podpore pol roka.samozrejme vsade rozpravala,ze nerobim lebo som leniva atd.nastala situacia,ze robim a bola som cez vikend v praci.bola som si na rampe zapalit a moja svokra si ma prisla skon
trolovat ci som v robote.este aj so susedom.ano so susedom lebo sused je u nas ako doma a pomaha jej v rom aby nas znicila.pisem je ro nadlho.no pointa je v fom ,ze ma chcela nacapat zrejme na tom ze zahybam muzovi,takze ma doslova odsledovala kde som.nema vztah z nasimi dievcatmi,ani ju nezaujimaji.verte ze nie..ide jej len a len o to zbavit sa ma.a mat syna znovznovu pre seba.doslova.ako by ste vy zeny,zili tskyto zivot?
@evamarek77 každopádne ona musí vedieť čo podpísali a čo nie a podľa toho sa zariadiť
@elizabet173 presne a toto by som veru netrpela
@elizabet173 mne je zasa divné, že chlap v zahraničí a nevedeli si kúpiť vlastný dom alebo byt bez babky.
@evamarek77 no naozaj nevieme aké peklo svokra robí a to by som netrpela a buď s ňou hodí syn reč aleho budeme platiť prenájom niekde inde a tu našu časť sa pokúsime prenajať.
@evamarek77 tak pokiaľ by bola normálna nikto by nemal potrebu s ňou robiť poriadky
@sasa1310 tak nie každý v zahraničí zarába enormné peniaze. Možno v zahraničí robí krátko to autorka nepíše, a možno chodí na týždňovky chodí do Čiech tak plat tam veľký tiež nemusí byť
@matullienka aj ľudia pracujúci na Slovensku si vedia zarobiť na bývanie bez toho, aby boli odkázaný na bývanie v darovanom. Snáď je od rodiny pre niečo, čo má ozaj zmysel.
@elizabet173 tak nikdy nevieš vždy lepšie niečo ako nič. Autorka nikde nepíše kde bývajú a kde robí jej muž. Ak bývajú v niekde kde robota nie je veľmi nemáš na výber.
@sasa1310 tak nikdy nevieš čo za tým naozaj je. Ja osobne si neviem predstaviť trpieť nejaké zlé správanie svokry a muž v zahraničí a nemali by sme na prenájom. Mne tiež muž robí v zahraničí a teda nemali by sme problém za ten čas sme splatili úver a na byt a postavili dom bez hypotéky, ktorý už zariadzujeme. Tak ja si fakt neviem predstaviť ako oni žijú
@evamarek77 No vraj ohovára. Ale zase vieme ako to je na dedine, niekto povie, že jeho kôň teraz oddychuje, druhý z toho urobí, že je chorý, tretí, že zomrel. Teda, čo sa jej dostane do uší nemusia byť úplne slová svokry. A je normálne, že dôchodcovia, čo nechodia do práce, nemajú už manžela sa chcú porozprávať, teda neprestane sa kvôli autorke baviť s dedinčanmi.
@veselo_neveselo za ake fajcenie sa hanbim,citaj poriadne.ja som bola v praci.fajcila som vonku a ona si ma tam prisla skontrolovat.ci som ozaj v ronote cez vikend
@evamarek77 nic take sa nestalo.zomrel svokor a dedilo sa.svokra dom sama prepisala na muza.mi sme ju neziadali a ani nic ze nu vyhodime alebo nie sa nepodpisovala.klasicka darovacia zmluva bez tarchy pri dedictve
@evamarek77 ake nacapanie v robote.pisem asi nejasne.mam to napisat doslova?bola som cez vikden v prqci a svokra ma tam prisla spehovat .ci som ozaj tam.je to jasnejsie teraz.neviem no ja mam cez 40 a citim sa dodpelo aby ma niekto spehoval
@simoncik Ty si stále ideš svoje a neodpovedáš na otázky...Načo potom zakladáš diskusiu, ak nereaguješ? Len tak mimochodom, nie je to váš dom, ale dom tvojho muža...je ti vôbec jasné, že tam nie je nič tvoje? A ako sa k tomu stavia jeho sestra, že nedostala nič?
@evamarek77
Ty ma sozaj uzasne nazory.ake poriadny ja ako nevesta robim z mamou.ze ma vlastne byvanie.na nas ukor.za nase peniaze.ze vsetko platime,prerabame.ze ma cele poschodie len pre seba?to je na dnesnu dobu malo?ze mame 3 poschodovy dom cize pristavbu,ktora sa robila kvoli nejake ulakomenie sa.za tie peniaze som mohla mat svoj dom a svery pokoj.tak nepis ak nevies
@matullienka moj muz robi vonku 16 rokov.a zaraba slusne.prave prefo jeho mama sa po tejto stranke stazovat nemoze.ma vsetko svoje.ezije v jednwj izbe ako u niektorych.nie je nicim obmedzovana a stale je zle nepochopili ste.povedala mi zs som jej ukraxla syna a ma potrebu zbavit sa ma.to je cele
@mandarinka555 a to povedal kto.sestru sme vyplatili a nedostala malo
@evamarek77 ty co sa ma takeyo putas.pred svadbou bolo muzovi pobedane ze bude byvat doma.co je na tom nepochopene.a on pristal

@elizabet173 ja viem, že je napadnutelna každopádne by mi to za to stálo, a buď to pôjde alebo pôjdeme do podnájmu ale takto by som nežila. A hlavne nech si s ňou robí poriadky jej muž, nie že on zariadi bývanie aké zariadi, rodina trpí správaním jeho chorej matky a on sa odprace do zahraničia