Názor nezainteresovaných
Ahojte, pomohol by mi názor iných ludi na moju situáciu, lebo mám pocit že sama som sa už stratila. V skratke. Mám 6 ročnú dcérku pred 2 rokmi som spoznala priateľa, nikdy som nemala pocit žeby mu mala prekážala ale nikdy to ani nebol človek ktorý by ju pohladil alebo objal, aj sme sa o tom rozprávali a stále hovoril ze on tu nieje s malou od narodenia, preto je preňho ťažké nájsť si vôbec nejaký cit k nej, vraj mňa ľúbi a ju toleruje. Dookola počúvam že mňa stratiť nechce ale k malej nemá ani štipku lásky. Problém (z mojej strany) je ze toto je pre mňa málo a on to nechápe, vraj ničím kvôli nej nás vzťah, je môj názor naozaj prehnaný?
ten fakt nie je normalny, ze dieta ho ide objat, a on sa uhne?! nemas za cim banovat
Aj pre dospeleho je velmi citovo narocne byt s niekym kto ho nema rad a komu sa musi vnucovat atd. Nechcem si predstaviť ako sa citila dcerka 😩 dufam ze si s nim skoncila nadobro
On sa ale nechova tak zeby ju toleroval to co opisujes on sa jej až štiti. Zaplatit za dieta v restike je nic .. vyhybat sa jej objatiu .. dovi dopo. Najdes si niekoho kto Ta bude lubit aj dcerku v pohode pohladi porozprava sa snou a nebude tam ako tretie kolo u voza “ tolerovana no evidentne trpena.
ešte si s ním??? 😲😨😠 aj keby mal vtáka zo železa a zlatú kreditku, ja by som s ním teda 2 roky nevydržala... a nie že ešte sa pýtať či áno, či nie 🙄 buď prosím aspoň jedna z vás dvoch, kto tvoju dcérku ľúbi. ona nemôže za to, že mama vybrala kreténa čo už s nimi dávno byť nemal
Uff. Tak toto je moc. Určite nie je ľahké byt sama… Ale toto keby mi nejaký chlap povie, tak už dávno spolu nie sme 😵💫😳. Moje dieťa je moja priorita. Takýto človek s takými názormi nemá pri dieťati čo robiť. Fuf až mi zle prišlo. Dieťa je snáď polovica z Teba. Tvoj obraz. Treba chrániť hlsvne dcéru. Na takého kašli…

Jeho prístup ju musí dost zranovat. Myslím, že tvoje pocity sú oprávnené.. spoločné bývanie si vôbec neviem predstaviť v takom prípade..šlo by to ak by ste mali nezáväzný vzťah, stretávate sa keď je mala s otcom a pod.. verím, že aj ty aj dcérka si zaslúžite viac