Názor nezainteresovaných

29. dec 2021

Ahojte, pomohol by mi názor iných ludi na moju situáciu, lebo mám pocit že sama som sa už stratila. V skratke. Mám 6 ročnú dcérku pred 2 rokmi som spoznala priateľa, nikdy som nemala pocit žeby mu mala prekážala ale nikdy to ani nebol človek ktorý by ju pohladil alebo objal, aj sme sa o tom rozprávali a stále hovoril ze on tu nieje s malou od narodenia, preto je preňho ťažké nájsť si vôbec nejaký cit k nej, vraj mňa ľúbi a ju toleruje. Dookola počúvam že mňa stratiť nechce ale k malej nemá ani štipku lásky. Problém (z mojej strany) je ze toto je pre mňa málo a on to nechápe, vraj ničím kvôli nej nás vzťah, je môj názor naozaj prehnaný?

emalka
29. dec 2021

Ani nahodou. Uz len z lasky k tebe by sa mal snazit si k nej najst cestu. Keby mne chlap povedal ze moje dieta len toleruje, tak ho vyhodim von oknom. Ak sa nici kvoli niekomu vztah, tak je to on a jeho neschopnost si priznat vinu hovori o jeho charaktere viac nez dost.

janewithane
29. dec 2021

A ako sa ti napr prejavuje? Už žijete spolu? Stretáva sa dcéra s otcom?

mariejenka
29. dec 2021

Ze ty,Ty matka ,nicis vzťah, lebo máš dcéru??
Nooo, nadychla som sa zhlboka, .... Mne keby toto zadre akýkoľvek by mohol byt Brat Pitt, do riti by isiel.
V prvom rade si mama toho dievčatka, On ti nemá co dávať podmienky, ....nech si hľadá ženu bez záväzkov.

jaskolka
29. dec 2021

Môj názor je ze toto dlho nevydrží. Aj z jednej aj druhej, a časom aj tretej (dcerinej) strany.
Tvoj názor aj pocity su správne. Nemusí to byť zlý chlap ale nie pre teba a dcéru. Ona potrebuje otca nie chlapa, čo ju "len toleruje".
Ty potrebuješ muža, čo vás bude milovať obe.
On potrebuje ženu bez záväzkov.

sense
29. dec 2021

Ako sa správa tvoja dcéra k nemu? Ako sa ku nej správa okrem toho ze ju neobjime a nepohladi. Bývate spolu? Aký má vzťah k svojmu bio otcovi?

autor
29. dec 2021

@sense stretáva sa s otcom, teší sa keď k nám príde, prituli sa k nemu,

syslik81
29. dec 2021

tiez som slobodna matka a takeho cloveka by som v byyte nechcela... co to dieta ma zo zivota ked byva len s takym ujom v domacnosti? ked sa na neho nemoze obratit a ani pohrat sa .. dieta mas len jedno ale chlapov jak maku .. hladaj ineho ..

autor
29. dec 2021

@sense nebývame spolu, on zabezpečí ak potrebujem niečo materiálne a tam to skončí. S bio má pekný vzťah má ju rad.

haley7897
29. dec 2021

Neviem si to predstaviť. Pre mňa by to znamenalo stop vzťahu. Ak máš raz deti sú súčasťou vzťahu a nesmú byť len trpene. Nechcem si ani predstaviť, že by ste raz mali spoločne dieťa a to tvoje pôjde už úplne mimo na inú koľaj. Trauma na celý život.

karhu
29. dec 2021

ak mas tohto priatela len na sex, tak porieste co treba, ale k dcere ho nepustaj, nie je dovod..
ak ho chces na viac..tak skoda casu, kedze tvojho potomka LEN toleruje, hladaj kvalitnejsi kus

sense
29. dec 2021

A keď sa ona k nemu prituli ako on zareaguje? Napísala by som ti spravu. Ale anonymovvi to nejde

autor
29. dec 2021

@sense kedysi ju pohladil teraz ja vidím ze jemu akoby to bolo nepríjemné ostane ako znechutený..a tu začali moje pochybnosti

miadi
29. dec 2021

Pozna ju 2roky ked za ten cas ju len toleruje nema k nej stipku citu. Tak by som Kludne “ rozbila” tuto lasku lebo pre mna by to bolo malo. Mà Iba 6rokov nie 20 kde by sa jeho pristup dal chapat a tolerovat, nemusi ju zboznovat no tvoj zivotny partner by mal mat tvoje Dieta rad lebo je to kusok teba. Ani teba nemiluje dost ked si Nevie vytvorit pekny vztah s malou.

sense
29. dec 2021

Tak to by som aj ja mala pochybnosti. Zvlášť ak to predtým tak nebolo.... Aši by som zvazilaci v takom vzťahu pokračovať

autor
29. dec 2021

@miadi preto tu píšem, on to nechápe vyčíta mi ze mala je samostatná bytosť a ja tiez a on ju nevie mať rád ale mňa áno a to mi ma stačiť..

syslik81
29. dec 2021

keby ste mali spolu dieta to urobi medzi nimi tak markantny rozdiel? tvoja bude na druhej kolaji? myslis ze je to dobre do buducnosti a ze s nim mas este stracat cas? uz teraz mu posli spravu ze pre teba je dieta prvorade a aj jeho stastie .. a chlap nech si hlada slobodnu bezdetnu ..

mia_von_prag
29. dec 2021

Čože? Ako si to predstavuje?
Moje deti sú mojou súčasťou a buď nás ma rád všetkých alebo nemám záujem. Toto by som mu rychlo vyjasnila a vyriešila skôr, ako sa tvoja dcéra bude cítiť ako piate koleso na voze. Každé dieťa chce byť milované a nie iba tolerovane.

mony232
29. dec 2021

Určite snim nezačni bývať,pre dcéru by to bolo peklo a to snáď pre ňu nechceš.Kvoli sexu sa mozte stretávať.Existuju penzióny,hotely atd

emalka
29. dec 2021

autorka: nikto iny ti nemoze diktovat co ti ma alebo nema stacit vo vztahu, to je tvoja vec. Nevie ju mat rad? Skusil to vobec? 🤬🤦‍♀️

autor
29. dec 2021

@mia_von_prag som rada že nezdielam tento názor sama 🙂

miadi
29. dec 2021

No Neviem ako tebe ale Mne by sa takyto chlap uplne znechutil . Ja Neviem aku červenejsiu kontrolku potrebujes? Toto nebude nikdy fungovat. Bez toho aby tvoja dcera netrpela. Ze mama miluje niekoho kto ju nema rad je take divne pre to dieta.

autor
29. dec 2021

@emalka tvrdí že on to musí nájsť v sebe to mať ju rad...ale žiadne činy nič len slová..

mia_von_prag
29. dec 2021

2 roky je dosť dlhá doba, aby sa v ňom niečo pohlo. Pochybujem a je mi to ľúto kvoli tvojej dcére.

autor
29. dec 2021

Aby som to uviedla na pravú mieru, už sa nestretavame, keďže tvrdil ako mňa miluje trošku som čakala ci nepríde s tým ze mu mala stojí za to a chce zabojovať... Prišiel ale s tým ze je choré čo som spravila že sme sa mali radi a pod a ze mala nie je súčasť mňa ja len preháňam. Som doma na PN mala som toho plnú hlavu, preto som mala potrebu s niekym to prebrať, mňa to zaskočilo. Ďakujem za vaše názory, stotožňujú sa s mojimi.

stanulienkat
29. dec 2021

Nuz...neurob si s nim dieta, lebo chúďa tvoja dcera..

terezka1947
29. dec 2021

No,divné je už to,ze niekto sa takto o 2r dieťati vyjadruje. Väčšinou také malé deti si oblubi každý,horšie je nejaký vzťah so staršími budovať.

tomas115
29. dec 2021

Co znamena toleruje? Travi s vami cas? Ked ste von v restike zaplati aj za nu? Sprava sa k nej slusne? Mala je pri nom psychicky uvolnena? Potom je vsetko Ok.. Prepac ale necakaj, ze chlap sa bude nejak extremne venovat "cudzim genom" a milovat Tvoju dceru ako svoju vlastnu. Tak to bohuzial nefunguje, vzdy je tam nalepka cudzie dieta a vzajomna tolerancia je uplne v poriadku, viac z toho necakaj.

autor
29. dec 2021

@tomas115 to že nie je jeho dcéra si uvedomujem, viem aj to ze ona ma otca ktorý jej dáva lásku. Netrávi s nim čas sám ahoj v restike zaplatí, aj kúpi ako to píšem vyššie. Mala prestala byť kľudná asi v čase keď videla že ju nepohladi a mňa áno, to dieťa to vidí. Ide ho objať, on sa uhne, položí mu otázku on odpovedá nasilu, o venovani jej samej ani nepíšem nič také sa nekoná.

naobedbuduspagety
29. dec 2021

Tak môj priateľ mojká môjho syna asi častejšie ako mňa. Kľudne ho vezme napríklad von bezo mňa, venuje mu čas. Neviem si predstaviť, že by to nerobil a len ho "trpel a toleroval"

dilino
29. dec 2021

Ja som tiež za to že tvoja dcérka je tvojou sučasťou je tvoja a navyše je mala nieje žiadna samostatna jednotka.Chodi už do školy či ešte do škôlky.Ziadný chlap nestoji za to aby si malu odložila na druhu koľaj.Nájdi si takého ktorý ťa bude mať rada ale nielen teba ale aj tvoju dcérku.Dobrotu by to nerobilo ver mi.On potrebuje mladú slobodnu a nie s malým dieťatom a plnou hubou kecov.Nikdy by som nedala prednosť chlapovi pred mojimi detmi bud má chce z detmi alebo dovi-dopo.A akože čo ked chce len teba dcérku máš niekomu podarovať či dať do domova.Máš správny názor dieťa je s tvojej krvi a takých debilov beha po Slovensku dosť a je na výber. Chlapa si najdeš to mi ver.Ked niekto povie o 6 očnej že je samostatna no to mi rozum neberie.Keby si mala napríklad 16 ročnu nepoviem je puberťačka búri sa ale 6 ročna ved to je male dieťa.Máš taký isty názor ako my všetci tu na MK.Kopni ho do zadku ak by ste mali druhé dieťa tak ta tvoja by bola utlačana a ta vaša spoločna zvyhodnovana.To je chlap ktorý je nevyzrety a neakceptuje fakt že tvoja dcérka je tvojou súčasťou a navždy bude.Aj ked bude dospela navždy budeš jej mama a ONA tvoja dcérka.Dobré si urobila že si to s nim ukončila.Ked sa s tebou chce stretavať sú hotely a priváty a nie ON si bude diktovať podmienky.