icon

Názor nezainteresovaných

29. dec 2021

Ahojte, pomohol by mi názor iných ludi na moju situáciu, lebo mám pocit že sama som sa už stratila. V skratke. Mám 6 ročnú dcérku pred 2 rokmi som spoznala priateľa, nikdy som nemala pocit žeby mu mala prekážala ale nikdy to ani nebol človek ktorý by ju pohladil alebo objal, aj sme sa o tom rozprávali a stále hovoril ze on tu nieje s malou od narodenia, preto je preňho ťažké nájsť si vôbec nejaký cit k nej, vraj mňa ľúbi a ju toleruje. Dookola počúvam že mňa stratiť nechce ale k malej nemá ani štipku lásky. Problém (z mojej strany) je ze toto je pre mňa málo a on to nechápe, vraj ničím kvôli nej nás vzťah, je môj názor naozaj prehnaný?

Strana
z2
janewithane
29. dec 2021

Jeho prístup ju musí dost zranovat. Myslím, že tvoje pocity sú oprávnené.. spoločné bývanie si vôbec neviem predstaviť v takom prípade..šlo by to ak by ste mali nezáväzný vzťah, stretávate sa keď je mala s otcom a pod.. verím, že aj ty aj dcérka si zaslúžite viac

liz_lemon
29. dec 2021

ten fakt nie je normalny, ze dieta ho ide objat, a on sa uhne?! nemas za cim banovat

20erika07
29. dec 2021

Aj pre dospeleho je velmi citovo narocne byt s niekym kto ho nema rad a komu sa musi vnucovat atd. Nechcem si predstaviť ako sa citila dcerka 😩 dufam ze si s nim skoncila nadobro

miadi
29. dec 2021

On sa ale nechova tak zeby ju toleroval to co opisujes on sa jej až štiti. Zaplatit za dieta v restike je nic .. vyhybat sa jej objatiu .. dovi dopo. Najdes si niekoho kto Ta bude lubit aj dcerku v pohode pohladi porozprava sa snou a nebude tam ako tretie kolo u voza “ tolerovana no evidentne trpena.

zuzanka.zuzu
29. dec 2021

ešte si s ním??? 😲😨😠 aj keby mal vtáka zo železa a zlatú kreditku, ja by som s ním teda 2 roky nevydržala... a nie že ešte sa pýtať či áno, či nie 🙄 buď prosím aspoň jedna z vás dvoch, kto tvoju dcérku ľúbi. ona nemôže za to, že mama vybrala kreténa čo už s nimi dávno byť nemal

daniela773
21. mar 2024

Uff. Tak toto je moc. Určite nie je ľahké byt sama… Ale toto keby mi nejaký chlap povie, tak už dávno spolu nie sme 😵‍💫😳. Moje dieťa je moja priorita. Takýto človek s takými názormi nemá pri dieťati čo robiť. Fuf až mi zle prišlo. Dieťa je snáď polovica z Teba. Tvoj obraz. Treba chrániť hlsvne dcéru. Na takého kašli…

Strana
z2