Nečakané obvinenie zo strany starých rodičov
Ahojte baby, prosím povedzte mi že aj vy máte v rukávoch takéto rodinné prípravy a že časom sa na tom budem smiať, snáď...
S partnerom čakáme bábätko, som v 5. mesiaci a na rodinnej oslave sme to oznámili aj jeho rodine. Na to ma jeho babka obvinila, že to čakám s niekým iným, nie s jej vnukom, lebo on by so mnou určite pred svadbou nespal...
(Nie je ani veriaci ani nechodil nikdy do kostola, doteraz nechápem,sbmcadba je naplánovanáo 2 roky..)
A tuto historku už vyrozprávala aj v dedine kde žije...predtým sme tam bývali aj my,našťastie už dlho nie...
Stále som z toho ani neviem či v úžase, rozhorčená, sama neviem..
@anonym_autor no vidíš .... postav dom zasaď strom a sploď....
Ktoré z toho máte vy?
Tvoj drahý dúfam poslal babku do riti Ak tam lem ticho čušal, tak to budeš mat ťažké
@pribinak poslal poslal 🙂
@anonym_autor no vidíš .... postav dom zasaď strom a sploď....
Ktoré z toho máte vy?
@anonym_09f998 dom mame stromy tiež 😅
Ahoj, babka je psychicky v poriadku? Alzheimer, demencia...nič? A čo ostatná rodina? Budúca svokra, svokor sa bábätku tešia?
@anonym_autor keď je tvoj partner otcom dieťaťa a aj priateľ si je istý, tak nech si každý myslí čo chce. Aj keby do rozhlasu to vykričala. Neviem čo by som jej na to povedala. Asi len, babka, iná doba, mladi už trtkaju na základnej 😛
Ahoj, babka je psychicky v poriadku? Alzheimer, demencia...nič? A čo ostatná rodina? Budúca svokra, svokor sa bábätku tešia?
@ika02 všetci sa tešia, ale v poriadku sú aj ona aj dedo len vždy majú pri***** názory na všetko a všetkých
@anonym_autor keď je tvoj partner otcom dieťaťa a aj priateľ si je istý, tak nech si každý myslí čo chce. Aj keby do rozhlasu to vykričala. Neviem čo by som jej na to povedala. Asi len, babka, iná doba, mladi už trtkaju na základnej 😛
@kavasmliekom ona vykricala len to že som ho podviedla a mám dieťa s iným, no telenovela😃
@kavasmliekom ona vykricala len to že som ho podviedla a mám dieťa s iným, no telenovela😃
@anonym_autor sú len 2 možnosti 1. Začínajúca demencia alebo iná diagnoza
2. Ma na to nejaký dôvod si to myslieť
@anonym_autor nerieš 😂. Povedz len že mama je vždy istá 🤣. Proste tá staršia generácia má občas takéto zmýšľanie. Pre mňa to je jedných uchom dnu a druhým von.
@anonym_autor nerieš 😂. Povedz len že mama je vždy istá 🤣. Proste tá staršia generácia má občas takéto zmýšľanie. Pre mňa to je jedných uchom dnu a druhým von.
@anonym_4b4b58 moji prastarý rodičia sa narodili ešte v 19.storočí. Ja ako prvé dieťa svojich rodičov v r 197X, 6mesiacov po svadbe s 4,4kg. Nikto ma nepresvedčí o tom, že si niektorí z nich myslel, že som od iného ....iba to že naši mali sex aj pred svadbou
@anonym_autor Tak dúfam ze všetci na ten oslave aspon zborovo vybuchli smiechom 😂😂
@anonym_autor sú len 2 možnosti 1. Začínajúca demencia alebo iná diagnoza
2. Ma na to nejaký dôvod si to myslieť
@simona20201309 nie ani jedno 😀
@malinkajozka ani jeden ju nepotrebujeme stretávať 😀 ale zase rodinným oslavám sa nebudeme vyhýbať pre starú knedlu ktorá nemá ani nemala na nikoho pekného slova
@anonym_autor Tak dúfam ze všetci na ten oslave aspon zborovo vybuchli smiechom 😂😂
@anonym_51a03f samozrejme
@malinkajozka na nikoho 🙂 ona si stále niečo nájde
@malinkajozka na nikoho 🙂 ona si stále niečo nájde
@anonym_autor mentálne zdravá osoba nebude obviňovať vnukovu tehotnú manželku z nevery. Bud je prepnuta alebo ty nie si svata
@anonym_autor mentálne zdravá osoba nebude obviňovať vnukovu tehotnú manželku z nevery. Bud je prepnuta alebo ty nie si svata
@simona20201309 dobre 😂😂😂😂😂😂
@simona20201309 alebo je babka skratka primitivna..... Aj taki ludia existuju
@simona20201309 alebo je babka skratka primitivna..... Aj taki ludia existuju
@tenerifka ano také niečo
@anonym_autor veď jej vnuk nič, to bocian nosí deti 🫣😉
@anonym_autor inak toto ked babka hovori po dedine, tak sa musia dobre smiat z babky. Ze pred svadbou by jej vnuk nespal s tebou 🤣🤣🤣🤣 prosim ta, kazdy ma babku v rodine a kazdy vieme co dokazu natrepať.
@autorka reči starej fujary, I ked pri všetkej úcte, je to babka partnera, by som si vôbec nevšimala. Ak by to bolo moc, začni jej odpovedať rovnakou mierou a zahanbi ju s geriatrickymi vecami pred celou familiou. Toto bude len horšie
Asi by som povedala: "Podľa seba, súdim teba". 🤷🏼♀️
@anonym_autor je dementna , alebo v procese
Dobrý hardcore 🤦🏼♀️ niečo podobné vraj bolo vo vzdialenej rodine zo strany môjho otca. Tiež nejaká baba mala netaktnú poznámku v tomto zmysle... Pokračovanie bolo prosté: prestali sa spolu baviť a vzťahy ochladli.
Keď sa bábo narodí a každý naokolo Ti bude hovoriť "to je celý tato", tak sa babka zahanbí, ale neboj, ospravedlnenia sa nedočkáš 🤷🏼♀️

Tvoj drahý dúfam poslal babku do riti Ak tam lem ticho čušal, tak to budeš mat ťažké