icon

Nechali by ste svokre dieťa, keď je po nočnej?

13. nov 2025

Dobrý deň, som v situácii, že musíme ísť s manželom obaja v sobotu do prace. Svokra bude v sobotu po nočnej, ponúkla sa nam, že nam dcéru postráži, dali by ste dieťa strážiť človeku po nočnej ? Ja s tým nesúhlasím, manžel je za to, že to je v pohode, že sa vyspí potom.

Strana
z3
anonym_f66b12
13. nov 2025

Ja som bola stale s otcom, ktory bol po nocnej. A to som navyse bola chora. Vzdy ked som ostala doma, otec si prehodil zmeny tak, aby robil nocnu, pripadne maximalne poobednu. Vzdy bol so mnou a nikdy nebol v nicom problem. Ludia pracujuci na zmeny su na to zvyknuti. Ponukla sa, kedze mate problem. Z dobrej vole. Ak nechcete, nechajte tak a aspon si oddychne. Clovek sa snazi pomoct ...

katica06
13. nov 2025

@anonym_autor nepíšes vek dieťaťa. Ja by som svojej nenechala dieťa ani keby bola mala celý týždeň dovolenku. Skôr by som poprosila.kamošku susedu, tetu, ale to som ja ....a muž by takúto,, srandu ,,nenarvhol

really8
13. nov 2025

@anonym_autor mama pracuje na smeny a keby ona s tym bola ok tak jej deti necham aj obe.

andrea_82
13. nov 2025

Velmi zalezi od veku dietata a od zodpovednosti svokry. Ved casto byva doma s malym dietatom aj matka, ktora je chora a funguju. Predpokladam, ze kedze chodite s muzom do prace, tak dieta uz nie je uplne male a ze svokra si nepojde lahnut, ale skor bude niekde pri nom, mozno len trochu unavenejsia. Skor by mi to bolo blbe svokru po nocnej otravovat a nie ju este podozrievat z toho, ze neda pozor. Tam tusim, ze vy asi nemate uplne kosher vztah.

anonym_5fbaae
13. nov 2025

@anonym_autor zalezi koľko má svokra rokov. Je iné nechať po nočnej 50 ročnej starkej a druhe nechať svokre po nočnej ktorá ma okolo 60.

anonym_84a1eb
13. nov 2025

Ja bezne spavam tak 5hod,niekedy sa citim jak terminator.Vcera lahla o pol 9,vstala o 11,isla som spat o 1 a uz o 4som bola hore.
Aj teraz,dufam ze do 15tej to dam.Po poslednej,co mam dnes idem ako kedy,aj o 12tej spat ak treba chodit po doktoroch s detmi.

parvinka0001
13. nov 2025

Muž je bežne po nočnej aj po 12tke nočnej s dvojičkami 7 ročnými . Aj keď boli menšie že chodili do škôlky bol snimi

anonym_84a1eb
13. nov 2025

Takze ano,ludia takto,co robia su nauceni.Takze v pohode daj svokre postrazit male.My si napr.striedame smeny,nikdy sa nam nestane,ze mame rovnake a obaja v robote.

belllinka
13. nov 2025
@anonym_5fbaae

@anonym_autor zalezi koľko má svokra rokov. Je iné nechať po nočnej 50 ročnej starkej a druhe nechať svokre po nočnej ktorá ma okolo 60.

@anonym_5fbaae 50 ročnej starkej 🙄 stará babička to už je

anonym_becb2f
13. nov 2025

Áno, syn ostával takto občas so svokrom, keď sa nedalo inak, všetci to prežili bez ujmy.

belllinka
13. nov 2025

A k čomu ti bude, ak ti ostatné napíšu, či majú spoľahlivú svokru alebo nie? Ty snáď musíš vedieť akú máš svokru. Akože už žasnem na tými témami.

prasiatko30
13. nov 2025

Asi zalezi od veku dietata, veku svokry a jej zdravotneho stavu(predpokladam, ze je ok ked robi nocne) a od typu roboty, ktory robi

terezka1947
13. nov 2025

@anonym_autor tak ty ju poznáš.....my nie.
Máme,či svojej svokre by som dieťa nechala...keď sa ti sama ponúkla,asi to zvládne.

deedol
13. nov 2025

kolko ma dieta rokov a ake je akcne? ak je to ten typ, ze pokojne pol dna presedi pri legu, kresleni, rozpravkach v tv, tak ok, pri tom moze aj svokra driemat. ak je to aktivny dvojrocak, tak urcite nie, viem, ze aj my rodicia sme casto unaveni, ale pri svokre treba zohladnit aj vek, tam je ta unava uz vyraznejsia.

anonym_238019
13. nov 2025
@belllinka

@belllinka tie tvoje trápne myšlienkové pochody musíš za každých okolností vypúštať?

anjelicek26
13. nov 2025

Jednorazovo ano, ale zrovna fer to nie je, svokra tiez potrebuje oddych. Budu pozerat rozpravky, objednaju si jest, proste pojdu na to kludnejsie...

anonym_aca589
13. nov 2025
@belllinka

@belllinka tak nie kazda mame za svokry staré ropuchy ako si ty.

Autorka ,nechala. Ponúkla sa , tak prečo nie. Ľudia ktorí pracujú na zmeny sú na to zvyknutí

parvinka0001
13. nov 2025
@anjelicek26

Jednorazovo ano, ale zrovna fer to nie je, svokra tiez potrebuje oddych. Budu pozerat rozpravky, objednaju si jest, proste pojdu na to kludnejsie...

@anjelicek26 nieje fér ? Veď sama sa ponúkla .....

danica2711
13. nov 2025

@anonym_autor zjavne svokru miluješ, nezaujíma ťa, že ona bude po nočnej unavená, len či nebude "nebezpečná" tvojmu dieťaťu... Skús si uvedomiť radšej to, že od toho "človeka po nočnej" to bolo veľmi milé, že vám to ponúkol a keďže to ponúkol, tak to určite zvládne

denden77
13. nov 2025

muz ma bezne na starosti dceru po 24ke 😁

anonym_d8f7e9
13. nov 2025

Ja by som svokre nenechala ani len keby bola riadne vyspatá, mať normálnu svokru ktorá nerobí prieky, nepotrebuje dieťa pchať miesto obeda cukríkmi a čokoládou a keby ho ako neplavkina nechcela len na plaváreň brať tak by mi nočná nevadila

anjelicek26
13. nov 2025
@parvinka0001

@anjelicek26 nieje fér ? Veď sama sa ponúkla .....

@parvinka0001 ano lebo je to jej vnucka a dala by jej prve posledne, je to dobra babka... ale bude velmi velmi unavena.

stanka_k
Autor odpoveď zmazal
sense
13. nov 2025

A máme by si dala v rovnakej situácii? Ono malo info si napísala, vek svokry? Dieťaťa? Ich vzťah? Bola s ním už sama? Viete ako funguje po nočnej? Lebo sú ľudia ktorý sú o pár hodín použiteľný ,iný až po poldni spánku. Na koľko hodín by to bolo?
Máš aj inú možnosť stráženia?

anonym_43aedb
13. nov 2025

Ja by som nedala, ale nepíšeš vek dieťaťa

mandzula
13. nov 2025

Ja som teraz po dvoch nocnych s chorym psom a teda mam co robit sama so sebou, male dieta by som nedala.🥴 Nuka sa sice, no ci preto, ze sa na to citi, alebo preto, ze citi povinnost, to je otazne.

ninka99865
13. nov 2025

Nám sa svokra sama navrhla, že nemá problém.. tak keď ona nemá, iné je keby mala a by ste ju vy presviedčali

anonym_30dd42
13. nov 2025

@anonym_autor Moja kolegyňa bežne strážila deti po nočnej 12tke dcére. Vždy. My sme ju doslova obdivovali ako to dáva. Alebo spala dve, tri hodinky a už išla dcére deti strážiť do večera. Robila to vždy. My sme jej veľa dohovárali, že raz ju vypne,ale ona je nazmar.
Je to na vás ako ju poznáte, dôverujete a koľko má dieťa?

michaela329
13. nov 2025

Záleží od veku oboch, povahy dieťaťa, náročnosti tej práce. Moje tety sú zdravotné sestry tesne pred 60 a ešte to dávajú aj s vnúčatami po nočnej, no sú zvyknuté iné služby ťahať vkuse 🤷 A to jedna dokonca bábätko tak chodila cez deň strážiť dcére. My Ti tu naozaj nevieme vyhodnotiť situáciu.

babababka
13. nov 2025

Vnučky bežne boli u mna aj ked som bola po nočnej.V poriadku.

Strana
z3