Nechali by ste svokre dieťa, keď je po nočnej?
Dobrý deň, som v situácii, že musíme ísť s manželom obaja v sobotu do prace. Svokra bude v sobotu po nočnej, ponúkla sa nam, že nam dcéru postráži, dali by ste dieťa strážiť človeku po nočnej ? Ja s tým nesúhlasím, manžel je za to, že to je v pohode, že sa vyspí potom.
@jana_eyre_2 všetko sa dá zvládnuť, keď sa musí, tak sa musí.
Ja reagujem na to, ako tu viaceré píšu, že kto robí nočné je zvyknutý a tí ľudia nemajú problém normálne fungovať. Tak píšem, že mnohí majú (sme kolektív 70 ľudí, pracujúcich aj nočné, za 15 rokov som ešte ani raz nepočula, že pohoda)
Ja si fakt neviem predstaviť mať na starosti po nočnej napríklad batoľa, super, že ste v rodine všetci tak silní a nemali ste s tým problem (bez irónie)
@sisaka ale ja netvrdím, že to je pohoda, ale že zvládnuť sa to dá, svokra je dospela a určite pozná svoje možnosti.. navyše autorka vôbec nemusí mať batoľa
moja mama sa bezne starala o moje rocne dieta po nocnej... A doteraz funguje relativne normalne, ma 70, stale pracuje, po nocnej na druhy den taha relativne v pohode, akurat hovori ze asi uz starne, ze uz okolo 17 byva potom unavena 🙂 teraz si zvykne po nocnej lahnut k telke na 3- 4 hodiny, ale malokedy zaspi, len oddychuje...
je to proste o tom ze ked musis tak musis - musela sa o mojho syna starat, nebola ina moznost, tak to proste cca rok davala - zatala zuby a isla. Mala vtedy 56
@anonym_autor nie zaspi a dieta si ublizi. Bodka tadialto cesta nejde ani omylom
@anonym_autor a aku mate inú možnost na stráženie dieťaťa?
neviem najst info kolko ma dieta...ak ma 1-2 roky tak by som velmi zvazovala - to ale zavisi aj od toho aka tvoja mama a tvoje dieta su...
Ak sa jedna o 6-10rocne dieťa, tak bez problemov...to sa mama aj trochu vyspi, da dietatu obed, aj tak by bolo na hre, telefone, ci cokolvek podobne...
Nie neschvalujem ani telefon ani nonstop elektroniku ale teraz by som povolila nech to vsrtci zvladnete co najjednoduchšie
Ja mám 49 a tiež som starká ,veď na Tom nie je nič . A úplne v pohode postrážim deti po nočnej a dokonca dve . Ročné a dvojročné ,nemám stým problém .
Ja som vcera po poslednej nocnej isla spat az o 13tej do 15tej a uz opet hore,vecer ale uz som bola uplne k.o a sla spat skor.Dospim cez vikend.
Nechce sa mi citat 3 strany. Uz vieme kolko ma to decko rokov? Ci sa stale vari z vody "co by bolo keby"?
@anonym_autor nie nenechala. Nechala by som ju oddýchnuť a vyspať a riešila tieto svoje odkladanie decka úplne inak. Tieto ženy musia mať radosť z týchto neviest dpc. Nevdacne .... 🤦🏻♀️

@sisaka tak ja súdim podľa seba, môjho brata, jeho manzelky a mojej sestry.. nikto z nás nemal babky ktoré by pomohli v prípade že boli po nočnej deti doma, ale všetci sme to vždy nejako zvládli.. nie, žeby sme neboli unavení po nočnej, ale zase nikdy to nebolo také že by sa to nedalo zvládnuť.. ako som povedala, každý vie ako je na takéto niečo pripraveny, zvyknutý.. niekto si nezvykne nikdy, niekto si zvykne.. ja nemávam nočné nejako často, ale mávam ranné (veľmi skoré) a v oboch prípadoch už niekedy ani nespavam cez deň.. zdravé to nie je, bohužiaľ - ale tak to je..
@jana_eyre_2 všetko sa dá zvládnuť, keď sa musí, tak sa musí.
Ja reagujem na to, ako tu viaceré píšu, že kto robí nočné je zvyknutý a tí ľudia nemajú problém normálne fungovať. Tak píšem, že mnohí majú (sme kolektív 70 ľudí, pracujúcich aj nočné, za 15 rokov som ešte ani raz nepočula, že pohoda)
Ja si fakt neviem predstaviť mať na starosti po nočnej napríklad batoľa, super, že ste v rodine všetci tak silní a nemali ste s tým problem (bez irónie)