icon

Nechávate manžela samého pri večernom futbale?

14. júl 2024

Ahojte, co robite ked o deviatej vecer manzel zahlasi ze si chce pozriet futbal a mate male dieta ktore date spat? Mame dvojizbovy byt takze ostava bud sediet s nim a skoro dve hodiny cumiet na blbost alebo byt v izbe v tichu a tme v dietatom a pozerat nieco na mobile ntb. Som v 9m. Po celom dni kedy som sa nezastavila som si konecne chcela sadnut s manzelom a pozriet nieco spolocne.
Co robite v takej situacii vy?

Strana
z2
jizanka
14. júl 2024

Manžel se dívá v ložnici a já v obývaku posloucham muziku a dívám se na net....Dnes to končí...🙏

lienka.7
14. júl 2024

@autorka pozerám futbal v druhej izbe a popri tom si upratujem 😊
Dnes cely ten cirkus končí, to uz fakt nevydržis do zajtra?

svetlonos
14. júl 2024

Aj tebe pekný večer prajem, inak s tým suchom si ma pobavila 😁.

marca12
14. júl 2024

Pokial futbal nepozerá denne,preco by si nemohol pozriet? Dnes je finale,maj zlutovania 😂

janickacrazy
14. júl 2024

Môj muž nepozerá v televízii žiadny šport, ani futbal. Mne to absolútne vyhovuje. Dokonca ani do krčmy nechodí. Ale zase behá na motorke. Raz si nevyberieš. 😁

11bodka11
14. júl 2024

Ved to je pre mna idealny vecer. Deti spia a muz pozera futbal. Aspon mam pokoj. Kniha, mobil, podcasty, sprcha...

tilly
14. júl 2024

@janickacrazy u nás presne naopak. Teraz končí futbal, wimbledon, ale ešte stále ide tour a o pár dní začínajú olympijské hry, potom vuelta, majstrovstvá Európy a sveta v cyklistike, futbalová liga, potom hokej, lyžovanie, biatlon... zas ale motorky sa vzdal, keď som povedala, že sa bojím, to som ešte netušila, že cyklistika je pomaly nebezpečnejšia 🙊

mojemenonikto
14. júl 2024

No u mňa žena pozerá, je to otrava, keďže je hlučná. A tak mám na hlave slúchadlá s potlačenim okolitého hluku, sedím pri PC, diskutujem na MK a je mi dobre 😀😀

sevrin
14. júl 2024

No majstrovstvá práve skončili, som spokojný 🇪🇸🏆
Ženy, môžete sa vrátiť do obývačky.

nikushka8
15. júl 2024

@tilly aj u nas, cele dni frci sport 😁
Neriesime s babami, vsetci si robime co chceme, pripadne ho ony otravuju pri telke,aby sa s nimi hral 😁. Vzdy mi to vyhovovalo,ze ma v podstate "konicek", lebo som sa mohla venovať mojmu a nepocuvala som,ze nevenujes sa mi 😁 Ale mame 3izbak.

evcagabi
15. júl 2024

Ja som pozerala futbal, moj si lahol do izby a zaspal 😅 on je skor na serialove blbovinky, ja na sport. On so mnou nepozera takmer nikdy, ja si s nim serialy pozriem. Ked pozera vyslovene nieco co neznasam tak hej, lahnem do postele ja a stukam na mobile.

tilly
15. júl 2024

@nikushka8 presne, veď to je ich koníček. Aspoň mi má o čom rozprávať

dadka1997
15. júl 2024

Ak si tohotna, moze to byť aj hormonami lebo sa ti nevenuje 😃😃😃 aj ja som v 9 mesiaci, ale je mi to úplne jedno, respektujem ho, tak ako respektuje on, keď pozeram serialy, aj keby kazdy deň pozeral niečo, ja aj tak vzdy pri tom zaspim 🤷‍♀️🤣🤣🤣 takže so mnou sa mu neoplati nič pozerat ..

rorino
15. júl 2024

Sluchátka na uši a pozriem si film,pesničky,učím sa cudzí jazyk....,môj manžel je športový fanatik,takže ak akurát nešportuje,tak sa na šport pozera.😂

tetapetra
15. júl 2024

Dôjdi k nám, môj muž ani nevie,že boli MS v hokeji,ME vo futbale, tour de France a verím že netuší že bude olympiáda 😁😁😁

zorkahorka
15. júl 2024

Spojazdnili sme druhy telkac a aj takho nekukam. Robim a hladam cosi na mobile (naor.vylety, ubytka, napady...), cez pc...

candii
15. júl 2024

Ja kukám na telefóne filmy. Spolu nekukame skoro vôbec, máme iný štýl

punka24
16. júl 2024

"drahý môj, ide ti futbal tak v pohode pozeraj ale mne napuchli nohy po celom dni. Prosím kým budeš pozerať tak mi ich pomasiruj ja si zatiaľ niečo pustim na sluchátka na mobile aby som ti nerušila zápas ale tie nohy fakt potrebujem ďakujem."
A všetci spokojní... 😊

petrahl
17. júl 2024

Toto je uplne iny vesmir tieto otazky 😁😁😁😁😁. Uz aj to sa treba pytat na internetoch, ze co mam robit vecer....dpc, kam toto speje 🤷‍♀️😁😁😁😁😁😁😁

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2